reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie z rana...

Madzia
ja chcę... jeśli możesz to zamów i dla nas...

co do bugi- my chyba musimy odpuścić sobie... Nela w nocy znowu potwornie kaszlała... teraz zresztą też ją inhaluję a ona prycha tak że słuchać nie mogę... :baffled::eek: już nie wiem co z nią robić... :sorry2::blink:

Fogia nie masz co się martwić, jeśli cukrzyca jest to lepiej że ją zdiagnozowali- teraz nie jest niebezpieczna dla Antosia... a jeśli byś o niej nie wiedziała to wtedy mogła by narobić krzywdy!!!! A dzięki dietce po ciąży będziesz miała mniej do zrzucania...;-)

Mandziula u nas też Nela nie przepada za nurkowaniem... jak raz zanurkuje to później tylko powtarza nie nie nie... :-D

Karlita szykuj torbę ale odstaw ją w kąt! :tak::-);-)już dziś zaciskamy kciuki za jutro..

Witam się porannie :)
madzienka ja chcę jedne takie, i jedne takie te foremki jeśli nie będzie problem. A zdrówko różnie, nie daję się jak mogę. Kupiłam wczoraj trochę chemii w aptece ale nie wiem czy pomaga.:confused:
karlita jejq dopiero powiedziałaś że jesteś w ciąży a tu już się zbliża pakowanie torby.
misia2010 dzielna byłaś! Brawo!!!
madziara78 zdrówka dla dzieciaków:tak::tak::tak:
Kuba jeszcze śpi więc zajrzałam, zaraz wybieram się na podbój urzędów:tak:
Miłego dzionka:-)

Witam i ja porannie :-):-):-)
Coś mnie w gardle drapie więc czym prędzej muszę jakiś syrop wziąć żeby nic gorszego się nie rozpętało :baffled::baffled::baffled:
Mnie dzisiaj czeka sprzątanie porządne bo jak chłopa w domu zostawiłam to od razu skutki widać :-D:-D:-D
Do tego coś czuję że afera się z teściową szykuje ale poczekam na rozwój wydarzeń :sorry2::dry::confused:
Karlita a mi się wydaje że jednak Cię nie położą w tym szpitalu i do domku jeszcze wrócisz :tak::tak::tak:
Madzienka najazd teściowej mówisz, oj musiało być przyjemnie, chociaż Wam powiem że gdybyście posłuchali mojej mamy - emerytowanej nauczycielki to dopiero byście zobaczyły ile człowiek potrafi mówić :-D:-D:-D:-D
Fogia dietkuj się dietkuj a wszystko będzie dobrze tym bardziej że wiesz o co z tą cukrzycą chodzi bo już ją miałaś :tak::tak::tak:
Madziarka a Tobie wytrwałości kochana życzę, obyście wreszcie te choroby pokonali :tak::tak:

My już wykapane, Jula ogląda kołysankę i mam nadzieje że zaraz pójdzie spać bo mnie coś głowa pobolewa...:confused2::confused2::confused2:
ufff a już myślałam że zemną coś nie tak .
bo wczoraj wieczorem rozbolała mnie głowa w nocy się obudziłam bolała mnie głowa i teraz też mnie boli głowa :dry::dry::dry::dry:

Karlitko torbę naszykuj ale mam nadzieje że nie przyda się, bo jeszcze kilka imprezek przed nami:-p:-p:-p:-p
też mam taką nadzieję
ogólnie czuję się dobrze więc może uda się uniknąć czarnej wizji szpitala i tych sterydów bo wolałabym małego nie faszerować niech się rozwija we własnym tempie :tak:

to jesteśmy umówione na którąś kolejną niedzielę:tak::tak::tak:
no i oczywiście trzymam bardzo mocno kciuki:tak::tak:już teraz i oczywiście w czwartek:tak::tak:i od razu melduj co się u Norberta dzieje:tak:

jestem ZA

Fogia Antosiowi nic nie będzie !!!!!!!!!!!! nawet nie myśl inaczej :-) odganiam te czarne myśli sio sio sio sio sio

Jedno pytanie i ja tez znikam....

Czy któraś z was chce foremki z ikei...będę zamawiała na allegro IKEA FOREMKI DO PIECZENIA CIASEK CIASTA 6SZT (1336862641) - Aukcje internetowe Allegro
jeśli TAK piszcie szybko które i ile....

zmykam do łózia, dobranoc!!!!!!

wcześniej dawałam do nich linka :-) :-D:-D:-D

JA CHCĘ jeden komplet świąteczny :-D:-D

i jeszcze mam prośbę :-) ale to na PW ;-)

Karlita szykuj torbę ale odstaw ją w kąt! :tak::biggrin2:;-)już dziś zaciskamy kciuki za jutro..

jasne że nie będę jej teraz tachać do szpitala :-D

Norb ma siedzieć do 11.12 w brzuchu taką mamy umowę bo jesteśmy umówieni na sesję fotograficzną ;-)

karlita jejq dopiero powiedziałaś że jesteś w ciąży a tu już się zbliża pakowanie torby.
też nie wiem kidy to minęło ...
muszę na allegro zrobić ostatnie zakupy bo tak odwlekałam i odwlekałam
i trzeba salon przemeblować by zrobić kącik dla Gabi :-)

Karlita a mi się wydaje że jednak Cię nie położą w tym szpitalu i do domku jeszcze wrócisz :tak::tak::tak:

no no no tylko żeby nie było jak z dietą DUKANA i przewidywaniami co do okresu :-D:-D

idę po herbatkę z miodkiem i cytrynką :-)
ktoś chętny ???

hej, my do Bugi na chwilkę wybierzemy się....dogadać szczegóły Mikołajek...mam tylko nadzieje że będzie p. Bogusia i może uda mi się nie wchodzić....tylko jak przekonać do tego Julcię:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

dzisiaj jedziemy do lekarza, niech jeszcze raz obejrzy Julę, bo coś nosek ma przypchany:baffled:a nie chciałabym żeby coś rozwinęło się do soboty....

Madziarka zdróweczka dla Nelinki...Julo poszedł do przedszkola???

Karlita wiem że ty wklejałaś...ale jak przejrzałam stronkę Ikei to te świąteczne foremki dostępne są tylko w Gdańsku, Wrocławiu i Poznaniu:shocked2::shocked2::shocked2:więc taniej będzie przez allegro:-D
Możesz Ty zamawiać.....

Karlita-świąteczne
Antuanet-świąteczne i zwierzaki
Madziarka-jakie?????
ja-świąteczne

A mnie dzisiaj głowa pobolewa i w nocy mnie bolała:blink::blink::blink::blink:zmykam szykować śniadanko

Mnie też zaczyna rozbierać na dobre, już mnie głowa zaczyna, nos zapchany no i czuję się jakoś niewyraźnie :-:)-:)-(
Oj dziewczyny kurujmy się co by w sobotę móc się spotkać :tak::tak::tak:

hej dziewczyny

mój m. pojechał dziś do pracy na wyjazd jednodniowy. Siedzi i siedzi mi na tej głowie już drugi tydzień, wszystko co od niego chciałam to praktycznie zrobił, mógłby już udać się w trasę, bo jak tak dalej będzie to w grudniu będzie bieda piszczeć. :confused:

U mnie nastroje nadal takie sobie, zaraz zabieram się na szukanie wyznaczników diety.

Filipek jakiś zachrypnięty od wczoraj, ewidentnie coś się kluje. Chciałabym żeby pochodził do końca tygodnia to na spokojnie skończyłabym porządki, a poza tym w piątek mają dzień Pluszowego Misia i młody bardzo chce w nim uczestniczyć. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Fogia nie masz co się martwić, jeśli cukrzyca jest to lepiej że ją zdiagnozowali- teraz nie jest niebezpieczna dla Antosia... a jeśli byś o niej nie wiedziała to wtedy mogła by narobić krzywdy!!!! A dzięki dietce po ciąży będziesz miała mniej do zrzucania...;-)
M.in. martwi mnie to, że dopiero teraz gin. wysłał mnie na badania. O jakiś miesiąc za późno, a w dodatku musiałam się upomnieć. A co do wagi to do tej pory jestem bodajże 7 na plusie, to jeszcze nie tak dużo, a jeszcze jak zacznę dietkę stosować to 10 nie powinnam przekroczyć.

Dziewczynki ja chcę te foremki! Świąteczne!

Karlita wiem że ty wklejałaś...ale jak przejrzałam stronkę Ikei to te świąteczne foremki dostępne są tylko w Gdańsku, Wrocławiu i Poznaniu:shocked2::shocked2::shocked2:więc taniej będzie przez allegro:-D
Możesz Ty zamawiać.....

hej hej hej bez takich mi tu ;-)
ja tylko wspomniałam że dawałam linka do foremek na allegro ;-)
nie chce nic zamawiać :-) dziękuję mam leżeć ;-)
z chęcią wyręczę się Tobą :-)

kochana oby Juli nic się nie rozwinęło :tak::tak::tak::tak:

Mnie też zaczyna rozbierać na dobre, już mnie głowa zaczyna, nos zapchany no i czuję się jakoś niewyraźnie :-:)-:)-(
Oj dziewczyny kurujmy się co by w sobotę móc się spotkać :tak::tak::tak:

KUROWAĆ SIĘ LASECZKI!!!!

M.in. martwi mnie to, że dopiero teraz gin. wysłał mnie na badania. O jakiś miesiąc za późno, a w dodatku musiałam się upomnieć. A co do wagi to do tej pory jestem bodajże 7 na plusie, to jeszcze nie tak dużo, a jeszcze jak zacznę dietkę stosować to 10 nie powinnam przekroczyć.

Fogia też mnie zdziwiło jak dzisiaj na styczniówkach doczytałam że Ty tej glukozy nie miałaś w 25 tygodniu robionej ...

lekarz widział teraz te wyniki ?? nie skierował cie do poradni dla kobiet w ciąży z cukrzycą ciążową ?? na konsultacje ???

reklama
Fogia lepiej późno niż wcale! Dobrze że o tym pomyślałaś... a jak mały mieści się w normach wielkościowych to nic mu nie jest! :-)

Madzieńka co do foremek to już wiesz :-) a co do Julci - zaciskam kciuki oby nic się tam w nosku nie rozwijało!!!
Ale Wam zazdroszczę wyjazdu do gali :-)

Anaconda Antuanet zdrówko podsyłam... wiecie, ostatnio się zastanowiłam że ja tfu tfu jakoś dobrze się trzymam - dzieciaki non stop chorują, siorki non stop chore a ja w tym szpitalnym środowisku do tej pory się uchowałam :-)

Do góry