reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

a w urzędach niestety pracują same nieprzyjazne Panie ... :crazy:

Madzieńka proponuję się teraz umówić nie na kawę a na deser właśnie zaszalejemy :-) co Wy na to dziewczynki ?? która chętna ????

Madzienka jak jeszcze będziesz po te torebki to ja bym wzięła 10 szt tych największych :-)

Foch:crazy: ja tez pracuje w urzędzie...a przecież miła jestem:-D:-D:-D:-D:-D

Zgoda kiedy??

ok zapamiętam:tak::tak::tak::tak:

Justynko a jak serduszko Michałka??dobrze pamiętam???to Wy byliście pacjentami dr Sadurskiej???

reklama
aluśka w tym UP wybitne jednostki pracują:wściekła/y: Chyba same nigdy nie były w ciąży czy już zapomniały jak to jest. Przytulam...
maltanka a jakie te ośmiorniczki?
madzienka to dobrze że u sadystki tak fajnie było...u mnie nigdy nie jest fajnie:baffled: a jakie te torebki bo nie zaczaiłam?
madziara78 to dobrze że kaszel sobie poszedł...ja też miałam robić pizze ale robię naleśniki ze szpinakiem i fetą:tak:
fogia odpoczywaj póki Fifi w przedszkolu:-)
A co tych deserów to też bym zjadła...
Dobra lecę do szpinaku bo dochodzi....

Maltanka kciukasy do czwartku z Amandą będziemy trzymać:-)
Antuanet dużozdróweczka Tobie życzę żeby choróbsko w końcu Ci odpuściło:sorry:
dziękuje za życzenia dla Amandzi:-)
Madziarka
jak tam sie Nela dziś czuje??:sorry:
Marta kciuki będą mocno zaciśnięte żeby sprawa 8.12 pomyślnie się dla Ciebie zakończyła:tak::tak:
a z tymi wędrówkami pieszymi to nie przesadzaj Kochana:no:
Karlita ładnie sobie dziś pospałyście:cool:
Fogia trzymam kciuki żeby wyniki badania wyszły bez zarzutu:tak::tak:
Madzinka to super że wizyta u dentyski bardzo
Sunday brawa dla Maksa za basenowe postępy:-):-):-)
Justyna2729 dużo cierpliwości życze:sorry:
Misia super że w pracy Lublinie zostaniesz :-):-)
Madzienka dobrze że wizyta u dentystki nie była wcale straszna:-):-)

Aluska ale te baby z UP to jędze, mam nadzieje że jutro dasz rade jeszcze sama tam dotrzeć:tak::tak:
też mam nadzieje sie tam sama doturlać;-)a potem przy okazji rosmanna bym zaliczyła bo muszę sobie zestaw "tapetowy" do buzi kupić;-)
W Tesco w nocy(22-6) zabawki 20% taniej.....
w nocy z 25 na 26.11
w nocy z 26 na 27.11
w nocy z 27 na 28.11
no tak jak zwykle ciekawe promocje to muszą mnie ominąć:no::no:
U nas już o niebo lepiej... kaszel sobie poszedł - choć dałam leki na odksztuszenie :baffled::eek: mam nadzieję że lekarz ma rację że ot nic nowego się nie rozwija tylko lek był źle dobrany do Neli, tzn źle na niego reagowała... :sorry:
idziemy z Julciem robić ciasto na pizze... tak jakoś nas naszło że na drugie robimy pizzę a później najwyżej dorobię spagetti jak by ktoś zgłodniał :-D
To dobrze że z Nela już lepiej i kaszelek zniknął:tak:
niezłą wyżerkę dziś szykujesz:-):-)
Dzień Doberek:-)
Michaś dzisiaj na szczęście grzeczny, wstał o 9.30:szok: pierwszy raz mu się tak zdarzyło. Zaliczyliśmy spacerek i małe zakupy. Korzystając z tego że jeszcze śpi w wózku robię sos porowy na obiad.
super że Michaś dziś grzeczniutki jest:tak::tak:
aluśka ale miałaś przejścia ja też tak mam z torebkami ;-)
a w urzędach niestety pracują same nieprzyjazne Panie ... :crazy:
najlepiej było by mieć jedna i nie było by problemu;-):-D:-D:-p
Aluśka w urzędach panuje znieczulica nie denerwuj się szkoda zdrowia
Fogia nie rozmyslaj tak tylko leż i odpoczywaj jeszcze się narobisz

Sosik już got:-Dowy

pracujesz w UP?:eek: to czemu ja Cie tam nigdy nie spotkałam:confused2:
aluśka w tym UP wybitne jednostki pracują:wściekła/y: Chyba same nigdy nie były w ciąży czy już zapomniały jak to jest. Przytulam...
oj niektóre to tak:confused2:
..nigdy nie zapomnę jak byłam w 8 miesiącu ciąży z Amanda poszłam do urzędu pracy w sprawie wypłaty stypendium stażowego a baba do mnie z tekstem ni z tego ni z tamtego cytując " ale Pani to gruba jest":szok:
miałam jej zamiar w kulturalny sposób odpowiedzieć ....ja to schudnę ale Pani to nie wiem:crazy: ale przemilczałam jej tą durna wypowiedź:baffled:

pracujesz w UP?:eek: to czemu ja Cie tam nigdy nie spotkałam:confused2:
oj niektóre to tak:confused2:
..nigdy nie zapomnę jak byłam w 8 miesiącu ciąży z Amanda poszłam do urzędu pracy w sprawie wypłaty stypendium stażowego a baba do mnie z tekstem ni z tego ni z tamtego cytując " ale Pani to gruba jest":szok:
miałam jej zamiar w kulturalny sposób odpowiedzieć ....ja to schudnę ale Pani to nie wiem:crazy: ale przemilczałam jej tą durna wypowiedź:baffled:

Nie:no::no::no::no::no:w UW:tak::tak::tak:

Trzeb było jej tak powiedzieć....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:durne babsko

Ja już po obiadku, moja śpiąca królewna śpi, chyba odsypia ranną pobudkę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

nie trafiłam na Ciebie za biurkiem :-)

hmmm muszę poczekać na decyzję do czwartku ;-)

A co tych deserów to też bym zjadła...
.
prawda ???

Deser_z_owocami_i_bita_smietana_owoce_desery_fotografia_3085.jpg

aluśka nie wyobrażam sobie miec jednej torebki :-)

Witam sie i ja, dzisiaj mialam "najazd" tesciow, ale bylo bardzo miło. Przywiozla babcia książeczki i ciasteczka:-) a i cos treściwego: zupke i udka upieczone :-) A ja zaplanowalam i robie wlasnie spaghetti :-) Madziarka i Madzienka piątka!!!!:-):-):-)
maltanka te pierniczki maja u Ciebie doczekać świąt??:-)
aluska ja bylam w UP dwa razy i mam nadzieje,że juz nie będę musiala tam wracac....
Madzienka ja tez bede chetna na torebki-jakos mi to wylecialo z głowy:eek: musze tylko przeanalizowac ile i napisze ci smska:tak:
Justyna super,ze dzien dzisiaj lepszy:-):-)
karlita to w czwartek masz wizyte u gina?trzymam mocno kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - została mi jeszcze jedna blacha pizzy... jak któraś chętna to zapraszam!!! :-)
A teraz idę robić Neli inhalacje bo niestety znowu mamy je zlecone...:eek: ale wreszcie chcę wyjść z tych choróbsk i o nich zapomnieć!!!

aluśka:szok::szok::szok: ależ babsztyl....:baffled::eek: mogłaś jej tak powiedzieć... ciekawe czy by do niej cokolwiek dotarło... :laugh2:

reklama
Dziewczyny - została mi jeszcze jedna blacha pizzy... jak któraś chętna to zapraszam!!! :-)
A teraz idę robić Neli inhalacje bo niestety znowu mamy je zlecone...:eek: ale wreszcie chcę wyjść z tych choróbsk i o nich zapomnieć!!!

aluśka:szok::szok::szok: ależ babsztyl....:baffled::eek: mogłaś jej tak powiedzieć... ciekawe czy by do niej cokolwiek dotarło... :laugh2:

Oj zjadłabym tej pizzy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale my dzisiaj mamy odwiedziny teściowej, więc nie wproszę się:-p:-p:-p

nie trafiłam na Ciebie za biurkiem :-)

hmmm muszę poczekać na decyzję do czwartku ;-)

a szkoda:-p:-p:-p:-p

a ja do piątku!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry