reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja

madziarazdrówka dzieciaczkom życzę a tobie siły żebyś te choroby przetrwała:tak::tak:

madzienkatrzymam kciuki żeby u dentysty było ok:tak::tak:i zeby nie bolało:tak::tak:

antuanet wam równiez zdrówka podsyłaam:tak:

misiasuper wieści że w Lublinie zostajesz, zawszet to bliżej Natalki:tak::tak:

justyna cierpliwości do maluszka życzę:tak::tak: a babci nie słuchaj,szkoda nerwów:tak::tak: ja swojej teściowej też powiedziałam że Mikołaj to moje dziecko i bede go wychowywać jak mi się podoba a ona nie ma nic do gadania:no::no: b o mnie raz zdenerwowała:confused2::confused2:

sundaysuper że Maksowi sie basenikcoraz bardziej podoba:tak::tak:

życzę wszystkim miłego dnia:tak::tak:
szkoda tylko że słońca nie ma i zimno strasznie:no::no:

reklama
Mandziula dzięki... a ze słonkiem - może jeszcze wstanie co?
Ja mam taką nadzieję... :-)

Madzieńka zaciskam kciuki oby u dentysty nie bolało!!! i oby portfel nie zeszczuplał za bardzo!! :tak:

Antuanet Wam też podsyłam zdrówko!!!

Misia super że zostajecie w lublinie!!!

Justyna Mandziula babcie zawsze wiedzą lepiej... przecież one mają doświadczenie :-);-):tak::biggrin2:

Sunday jeszcze kilka lekcji i będziesz miała syna pływaka!!! :-):tak::biggrin2:

no i już więcej nie wiem co chciałam napisać...

Nela przestała już tak kaszleć to od razu mi się humorek poprawił... a jeszcze jak poczytałam historię bloga, popłakałam sobie ze wzruszenia to już w ogóle jest dużo lżej na sercu! :-)

Idę roić kawusię żeby mieć więcej energii i zabieram się za gotowanie zupki bo jakimś cudem wczoraj zjedliśmy cały gar nowo ugotowanej :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja ale to nie jest "królestwo złotego poranka", raczej szaro, buro i ponuro,

oglądałam wczoraj pogodę jaąś długoterminową niby i na początku grudnia ma być podobno w najcieplejszym momencie dnia -9 stopni i śnieg, :tak:w sumie to już wolałabym śnieg niż taką szarośc za oknem, przynajmniej poszlibyśmy na sanki, powygłupiać się na dworze, a my teraz mamy taką fajną gurkę saneczkową pod blokiem:tak::tak::tak::-)

widzę, że wasze kciuki działają cuda, to ja też poproszę o nie, ale w czwartek:tak::tak::tak: więcej:ninja2::-)

misia
fajnie, że udało się zostać w Lublinie:tak:
madzienka i jak wizyta u sadysty?
madziara ja też wczoraj gotowałam zupę i na dzisiaj już prawie nic nie ma:no:
antuanet ojej biedny Kubuś, a jak w pracy? kurczę ja mam angielski za tydzień w środę już:eek:

Witajcie
ja jak zwykle tylko nachwilke:zawstydzona/y: mialam wybrac sie do biedronki po lalke, ale oczywiscie nie moglam sie zebrac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
madzienka ja chyba sobie daruje Baby Disco, bo po calym tygodniu biegania nawet nie chce mi sie z domu wychodzic... chyba, ze cos sie zmieni to dam znac w piatek:tak:
madziara ja ostatnio kupilam w aptece septolux, to cos jak tatntum verde tylko wyprodukowane przez polfę. Kupilam dla siebie, ale Pani z apteki powiedziala, ze dzieciom tez mozna dawac.Ogólnie dziala bakteriobójczo. Unas sie sprawdzil mnie gardlo przestalo bolec a Julka przestala kaszlec:eek::eek: ale moze to zbieg okolicznosci:eek:

antuanet nie dajcie sie chorobom!! zdroówka życzę

ide se zbierac

Witam!
madzienka pewnie na fotelu teraz się relaksujesz;-) Trzymam kciuki żeby szybko poszło...:tak: A w pracy zostaje tak jak jest, tylko że będę dojeżdżała na spotkania zarządu i jak będzie potrzeba:tak:
misia2010 super że zostajesz w Lublinie!Zawsze to 30 minut więcej w domku.
madziara78
trzymam kciuki żeby już nic nowego Wam się nie pojawiło- i tak jesteś bardzo dzielna z tymi wszystkimi chorobami...
maltanka jeszcze tylko dwie piątki i już będzie komplet...A już chyba wiem gdzie będziemy przyjeżdżać na sanki...U nas górek brak:baffled: A angielskim się nie martw, dobrze będzie.
sienio miłego dnia w pracy! A w której aptece byłaś?:tak:
Ja dzisiaj w domu, muszę się podleczyć. Może wiecie jaki lek, syrop działa na takie przeziębienie szybko? Bo jakoś nie uśmiecha mi się iść do lekarza i spędzić pół dnia w przychodni, do apteki szybciej ale dawno nie chorowałam i nie wiem co mam zażyć...Kuba niby lepiej, nie gorączkuje ale jakiś marudny, chyba zaraz go spać położę...

Witam, wczoraj miałam zajrzeć ale piechotą w obie strony do przedszkola to teraz ponad moje siły :baffled::confused2: i jak o 16-ej zaległam na kanapie to aż zasnęłam po 23-ej:tak:.
W końcu dostałam odpowiedź z Sądu odnośnie wiecie czego i 8 grudnia mam się stawić jako skarżąca:tak:. Bliżej tej daty trzymać kciuki, żeby wyszło na moje to poszalejemy;-):tak:.
No i gdzie ten śnieg:eek::confused2:, naszykowałam młodym rajstopy do przedszkola a tu się rozpadało:crazy:.
Zmykam do kuchni bo robota czeka;-).

pochmurne dzień dobry :-D
wczoraj padłam usypiając Gabi z małą przerwą jak mała wdrapała się w nocy do nas do łóżka i spałyśmy do 9!! mój organizm chyba łapie sen na zapasa :-)

szczerze to jeszcze bym pospała ;-)

Madzieńka nie wymyślaj Jula będzie zdrowa :-D

powodzenia u dentysty :-D
ja odpuszczam sobie stomatologię do porodu :tak:

Nie było nas kilka dni,a spowodowane to było wyżynaniem się "piątek" u Kubulca:crazy: Ostatnie dwie noce temp 38-39, spanie po 2h:wściekła/y: ale dzisiaj już było w miarę dobrze. :-)

Biedny Kubiś :-( głupie zęby :sorry:

Kurcze, mam doła już z tymi chorobami... kiedy to się w końcu skończy...

nie łamać się :biggrin2: walczyć się i nie dawać sie chorobom :biggrin2::biggrin2:

moje dziecię też dziś dawało popalić, chyba dziś taki dzień ciężki:dry::dry::dry:na szczęście po 1,5 godz. walki usnęła:baffled::tak:
ehhh ostatnio właśnie sobie tak wspominałam jak to było z Gabi przez pierwsze pół roku :confused2:

Wasze kciukasy po raz kolejny działają cuda, bo dostałam informacje, ze w pracy prawdopodobnie zostanę w Lublinie:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
GRATKI SUPER :-D:-D

jakby była taka możliwość, to bardzo chętnie bym go u Ciebie obejrzała i wypytała o szczególy;-)
mam nadzieję przekonać sponsora - gwiazdora - tatę do niego;-) oby tylko nie skończyło się na konieczności wyboru tego co jest w BF:dry::dry::dry:
z miłą chęcią :-D:-D
tylko musimy wcześniej ustalić jakiś dzień żeby mąż zostawił nam go w domu ;-)
albo z mężem wpadniecie do nas w którąś niedzielę ;-) na deser i herbatkę tylko ta niedziela odpada bo mamy chrzciny :eek:

maltanka na czwartek jakoś sie podzielimy kciukami bo ja też nie chce do szpitala :sorry::sorry::sorry:

sienio z nami się nie spotkasz ????? no wiesz????????????????????????

Marta powiem Ci że patrząc za okno to te chmury mogą śnieg zapowiadać ...

to idę na jakieś śniadanko :-)

Karlitka powiedz mi kochana jak się nazywały te proszki na wzmocnienie co wy dajecie z Madzieńką dziewczynom?

wiecie co - ja też bym wolała mróz śnieg i słonko niż taką szarugę... i jeszcze ten wiatr... wrrr...

Sienio mówisz że działa cuda? Ja już nie wierzę że ten kaszel się kiedyś skończy... ;-(

Antuanet każda kolejna choroba nas wzmacnia... nie? przynajmniej ja sobie tak powtarzam... że teraz się dzieci wychorują ale za to za rok będą biegały zdrowe....

Kurcze, bo ja na serio już powoli wariuję z tym... jak nie urok to... :-)

Idę robić kawusię - która chętna?

hej dziewczynki

wpadłam się przywitać

rano byłam na badaniach, a teraz leżę sobie bo jakieś skurczyki mnie męczą.

Nie wiedziałam, że leżenie jest takie męczące, mam tyle rzeczy do zrobienia ............

karlitka styczniówki 2011 się o Ciebie dopytywały.

reklama
Karlitka powiedz mi kochana jak się nazywały te proszki na wzmocnienie co wy dajecie z Madzieńką dziewczynom?

ja daję kropelki Galium :)

karlitka styczniówki 2011 się o Ciebie dopytywały.

już lecę :-D:-D:-D czasu mi brakuje ;-)

a TY się oszczędzaj!!!!!!!!!!!!

mi się dzisiaj śniły desery lodowe :-) poważnie :-)
w Plazie takie mają :-D może jakoś się jeszcze wybiorę na taki deser :-)

Do góry