reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

to widzę ze moja Gabi dzisiaj wyjątek bo w miarę spokojna tfu tfu ;-)

zaraz robię racuchy z jabłkami :-) kto chętny ?? :-D

Justynka babcie tak mają ;-);-) trzeba to przejść ;-)
ja np teraz na mojej mamie się mszczę - bo u niej strasznie gorąco w domu zmarźluch jeden - i ostatnio jak Gabi u niej była to jak przyjechałam to aż włoski miała mokre - to ja od razu - przegrzewasz mi dziecko :-D:-)

Madzieńka my na Bugi się nie piszemy w środę ... :sorry2:

reklama
I znowu pustki:nerd::nerd::nerd::nerd:

My po wizycie u Madziarki, Nelci i Julka...nikt nie chciał przyjechać do mnie na kawę to ja wprosiłam się:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Na dodatek zapomniałam telefonu...i w domu czekał na mnie z 20 nieodebranymi połączeniami...tak mnie rodzinka poszukiwała:-D:-D:-D:-D

Madziarka niestety w ikei brak zarówno tych foremek jak i wianuszków....
A co do kierownicy, to będzie w Biedronce od 2.12 tylko nie wiem czy to taka...zobacz sama strona 16-17 biedronka

Karlitka szkoda:-:)-:)-(

Sunday jak basenik w tym tygodniu??podobało się Maksowi???

Przede mną jutro ranna wizyta u dentysty więc trzymajcie kciuki, żeby nie bolało:tak::tak:

a teraz zmykam bo Jula przypomniała sobie że ma mamę....:blink::blink::blink:

Witam sie i jak, my po basenie, Maks to jest leniuszek- zabawa z piłkami skakanie do wody super, ale pływanie juz nie za bardzo :baffled::baffled: Ale w gruncie rzeczy to postępy zrobił bo zanurzył głowę pare razy skacze do wody i nawet bardzo nie płacze po tym :tak:
Madzienka właśnie Was wypatrywałam wśród rodziców,ale było brak Ciebie i MAdziarki- czemu Was nie było???
maltanka wczoraj słuchaliśmy Calineczki-tzn bardziej chyba ja niz Maks, no ale bajeczka ekstrai te piosenki super- pod koniec przysneło mi się troszkę :zawstydzona/y: dzisiaj kolejna bajka :tak::tak: Zaraz napiszę PW!!!
Justyna z babciami tak zawsze, one wiedzą lepiej :baffled: zacisnij zeby i samo przejdzie....
Marta super słoneczko-przynajmniej na bb :tak::tak:

Ciekawa nawet ta gazetka z Biedronki, nam dzisiaj przyszla tablica na prezent dla synka szwagra, zgrabnie zapakowana akurat na obłożenie papierem :tak::tak:

Witam sie i jak, my po basenie, Maks to jest leniuszek- zabawa z piłkami skakanie do wody super, ale pływanie juz nie za bardzo :baffled::baffled: Ale w gruncie rzeczy to postępy zrobił bo zanurzył głowę pare razy skacze do wody i nawet bardzo nie płacze po tym :tak:
Madzienka właśnie Was wypatrywałam wśród rodziców,ale było brak Ciebie i MAdziarki- czemu Was nie było???

Sunday super...z zajęć na zajęcia będzie lepiej...:tak::tak::tak:
My dzisiaj odpuścilismy ten basen bo miałam jakieś dziwne przeczucie że Julę cos zaczynało brać....na razie jest spokój ani kataru ani kaszlu więc może mi się wydawało...a przed nami andrzejki, mikołajki i chciałybyśmy w nich uczestniczyć....:tak::tak::tak:

hejka,
poczytałam Was, ale nie mam siły odpisywać...czuję się jakby coś mnie rozbierało, więc zaraz zmykam spać:sorry2:
moje dziecię też dziś dawało popalić, chyba dziś taki dzień ciężki:dry::dry::dry:na szczęście po 1,5 godz. walki usnęła:baffled::tak:
Wasze kciukasy po raz kolejny działają cuda, bo dostałam informacje, ze w pracy prawdopodobnie zostanę w Lublinie:-):-):-):-):-):-):-)

kochana możemy się umówić u nas na oglądanie ;-)
my zamówiliśmy przez internet u poleconego sprzedawcy :-)

mąż dokładnie sprawdzał foteliki i nawet wśród znajomych z różnych stron Polski jest to nr jeden!! :-D:-D

ewentualnie w Zamościu możecie obejrzeć ;-) bo tam są :-)

Bobo Wózki
Zamość

ul. Gminna 53
(przy dworcu PKS)
22-400 Zamość

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: KIDDY fotelik COMFORT Pro 9-36kg

Naprawdę polecam ten fotelik jest świetnie wykonany i naprawdę bezpieczny
to bardzo dobra inwestycja

jakby była taka możliwość, to bardzo chętnie bym go u Ciebie obejrzała i wypytała o szczególy;-)
mam nadzieję przekonać sponsora - gwiazdora - tatę do niego;-) oby tylko nie skończyło się na konieczności wyboru tego co jest w BF:dry::dry::dry:

Witam się wieczorowo.:-)
justyna2729 dużo sił i cierpliwości do małego.
aluśka super że urodziny udane. Wszystkiego Najlepszego dla małej Solenizantki:-) Spóźnione ale szczere...
madzienka my chyba odpadamy bo mały zakiprawiony i nie chcemy "sprzedać" komuś katarku.:baffled:
sunday_ super że wyprawa na basen udana i brawo za kolejne postępy Maksa.
Nie było nas kilka dni,a spowodowane to było wyżynaniem się "piątek" u Kubulca:crazy: Ostatnie dwie noce temp 38-39, spanie po 2h:wściekła/y: ale dzisiaj już było w miarę dobrze. :-) Ja też trup, jakaś chyba grypa mnie wzięła ale dzisiejszy nawał pracy spowodował że zapomniałam że chora jestem.;-) A na angielskim spałam...nie wiem o czym było:sorry2: Miłej nocki:-)

Misia super, że zostajesz w Lublinie...ale nasze kciuki maja moc:-D:-D:-D:-Di zdróweczka!!!

Antuanet i dla was zdróweczka a Kubusia niech te zębiska już tak nie męczą...kurujcie się bo spotykamy się w sobotę na baby disco:tak::tak::tak:
A co w pracy??;-)

A wracając do tematu potańcówki sobotniej:-):-):-) to kto idzie???
ja z Julą
Madziarka z Nelą i Julem
Karlita z Gabrysią
Maltanka z Hubciem
Anacoda z Mają
Antuanet z Kubusiem

kto jeszcze??Sunday, marz, sienio a Wy???

i ja zmykam, bo jutro muszę rano wstać...trzymajcie kciuki za dentystę-sadystę, żeby miała dobry humor:-p:-p:-p:-p
spokojnej nocki

reklama
Witajcie, my już nie śpimy... Nelinkę obudził kaszel...

Tak tak, znowu coś jednak ją rozbiera...

Madzieńka
mam nadzieję że nic wam nie sprzedaliśmy.... bo najwyraźniej coś jednak jest na rzeczy - mała od rana kaszle i ma podetkany nosek... :-(

A wczoraj - to nieprawda że się wprosiłaś... ja zapraszałam od samego rana!!! :-)

Kurcze, mam doła już z tymi chorobami... kiedy to się w końcu skończy...

Do góry