reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Solange zapomniałam dodać że ładna kobitka z Ciebie:tak::tak::tak:

a dziękuje serdecznie ;-) postanowiłam sie ujawnic więc jakby któras gdzies mnie przyuwazyła to zaczepiac pliiis

Marta ja jakis czas temu szukałam dobrego przepisu na pizze-taką zeby w piekarniku spoko wychodziła-i non stop za twarde ciasto:baffled: w końcu trafiłam na jakis przepis który troche zmodyfikowałam-krócej piekłam ale w większej temperaturze-i udało sie :tak:
A piec chlebowy to bym chciała...chleb bym sobie piekła :-D

Kurde brzuch mnie dzisiaj boli i kregosłup jak cholera.....nie wiem juz jak mam się ułożyć...a czeka mnie pakowanie na wyjazd:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Panegiryka - na wakacje biorę was w ciemno. Jestem nawet w stanie odebrać poród w samolocie:-)

Aluśka - to jest bardzo wygodny wózek. Prowadzi się go jedną ręką, serio, polecam każdemu! Tylko kosz na zakupy jest mały. A do Lublina i tak wpadnę bo dentystę muszę odwiedzić tylko nie wiem kiedy.

Pisać na PW to podam adres;-):tak: a Ty Aluśka to może w końcu byś do mnie przyjechała:sorry2:,bo ja 2 razy w Lublinie byłam:-p.
Przepis na ciasto Pizzowe:
1,5 - 2 szk.mąki
3 dag drożdży
7-8 łyżek oliwy
szczypta soli i cukru
przyprawa do pizzy
1/2 - 1 szk. ciepłej wody//Zagnieść i wyrobić ciasto,zostawić do wyrośnięcia. Rozłożyć na blasze i położyć dodatki.
Ja mam tyle dobrze;-),że jak jestem u teściów to w piecu chlebowym piekę i te z pizzerii to się chowają:-p:tak:.
Martuś niedługo się u Ciebie zjawie może jak zdam prawko;-)
Przepis spisąłam może kiedyś go wypróbuje:tak::tak::tak:
a dziękuje serdecznie ;-) postanowiłam sie ujawnic więc jakby któras gdzies mnie przyuwazyła to zaczepiac pliiis

Kurde brzuch mnie dzisiaj boli i kregosłup jak cholera.....nie wiem juz jak mam się ułożyć...a czeka mnie pakowanie na wyjazd:baffled:
Solange może się za bardzo nadwyręzyłaś dla tego Cię brzuch i kręgosłup boli?

Moze sie gdzieś już widziałyśmy masz taką znajomą buźkę:confused:
Aluśka - to jest bardzo wygodny wózek. Prowadzi się go jedną ręką, serio, polecam każdemu! Tylko kosz na zakupy jest mały. A do Lublina i tak wpadnę bo dentystę muszę odwiedzić tylko nie wiem kiedy.
To ja już zacznę na niego kaskę odkładać :tak::tak:, chociaz zanim ja nabiorę 100% chęci na posiadanie drugiego potomka to trochę sie zejdzie:sorry2:
najlepsza była by chyba wpadka, w moim przypadku:cool2:

Solange - ja pisałam o Was wszystkich:-) Swoją drogą to wybrałabym się na takie babskie wakacje. Na tydzień choć... Żadnych facetów, żadnych dzieci... oooo...

Aluśka - my decyzję o drugim odwlekaliśmy zbyt długo. Teraz bardzo tego żałuję. No ale za to o trzecie postaraliśmy się w tempie expresowym:-)

Madzieńka - o jane slalom pro. Ja jestem mega zadowolona i z gondoli i z fotelika i ze spacerówy.

Jane Slalom Pro 2009 Formula Strata:spac+gond Capazo+fot Strata - 2899.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka

Ana no gdybym nie mieszkała z teściami pewnie nie miałbym problemu z podjęciem decyzji:no::no:

Aluśka - a to wiele tłumaczy. Ja przez parę lat też mieszkałam z teściem (teściowa niestety nie żyje) i Kaj był jedynakiem:-)

Faktycznie Basia totalnie przestała pisać, co się stało?

Za tydzień jedziemy na weekend na wyspę Inishmore.

Klif

Co tam u Was dzisiaj??? Miłego dnia, moje panie:-)

Ja się właśnie szykuję na wizytę. Przyznam, że jestem lekko podłamana, chciałabym mieć już to za sobą.

anaklim, ale widoki :)

Miłego dnia wszystkim,
P.

reklama
Do góry