reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Solange zapomniałam dodać że ładna kobitka z Ciebie:tak::tak::tak:

a dziękuje serdecznie ;-) postanowiłam sie ujawnic więc jakby któras gdzies mnie przyuwazyła to zaczepiac pliiis

Marta ja jakis czas temu szukałam dobrego przepisu na pizze-taką zeby w piekarniku spoko wychodziła-i non stop za twarde ciasto:baffled: w końcu trafiłam na jakis przepis który troche zmodyfikowałam-krócej piekłam ale w większej temperaturze-i udało sie :tak:
A piec chlebowy to bym chciała...chleb bym sobie piekła :-D

Kurde brzuch mnie dzisiaj boli i kregosłup jak cholera.....nie wiem juz jak mam się ułożyć...a czeka mnie pakowanie na wyjazd:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Panegiryka - na wakacje biorę was w ciemno. Jestem nawet w stanie odebrać poród w samolocie:-)

Aluśka - to jest bardzo wygodny wózek. Prowadzi się go jedną ręką, serio, polecam każdemu! Tylko kosz na zakupy jest mały. A do Lublina i tak wpadnę bo dentystę muszę odwiedzić tylko nie wiem kiedy.

Pisać na PW to podam adres;-):tak: a Ty Aluśka to może w końcu byś do mnie przyjechała:sorry2:,bo ja 2 razy w Lublinie byłam:-p.
Przepis na ciasto Pizzowe:
1,5 - 2 szk.mąki
3 dag drożdży
7-8 łyżek oliwy
szczypta soli i cukru
przyprawa do pizzy
1/2 - 1 szk. ciepłej wody//Zagnieść i wyrobić ciasto,zostawić do wyrośnięcia. Rozłożyć na blasze i położyć dodatki.
Ja mam tyle dobrze;-),że jak jestem u teściów to w piecu chlebowym piekę i te z pizzerii to się chowają:-p:tak:.
Martuś niedługo się u Ciebie zjawie może jak zdam prawko;-)
Przepis spisąłam może kiedyś go wypróbuje:tak::tak::tak:
a dziękuje serdecznie ;-) postanowiłam sie ujawnic więc jakby któras gdzies mnie przyuwazyła to zaczepiac pliiis

Kurde brzuch mnie dzisiaj boli i kregosłup jak cholera.....nie wiem juz jak mam się ułożyć...a czeka mnie pakowanie na wyjazd:baffled:
Solange może się za bardzo nadwyręzyłaś dla tego Cię brzuch i kręgosłup boli?

Moze sie gdzieś już widziałyśmy masz taką znajomą buźkę:confused:
Aluśka - to jest bardzo wygodny wózek. Prowadzi się go jedną ręką, serio, polecam każdemu! Tylko kosz na zakupy jest mały. A do Lublina i tak wpadnę bo dentystę muszę odwiedzić tylko nie wiem kiedy.
To ja już zacznę na niego kaskę odkładać :tak::tak:, chociaz zanim ja nabiorę 100% chęci na posiadanie drugiego potomka to trochę sie zejdzie:sorry2:
najlepsza była by chyba wpadka, w moim przypadku:cool2:

Solange - ja pisałam o Was wszystkich:-) Swoją drogą to wybrałabym się na takie babskie wakacje. Na tydzień choć... Żadnych facetów, żadnych dzieci... oooo...

Aluśka - my decyzję o drugim odwlekaliśmy zbyt długo. Teraz bardzo tego żałuję. No ale za to o trzecie postaraliśmy się w tempie expresowym:-)

Madzieńka - o jane slalom pro. Ja jestem mega zadowolona i z gondoli i z fotelika i ze spacerówy.

Jane Slalom Pro 2009 Formula Strata:spac+gond Capazo+fot Strata - 2899.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka

Ana no gdybym nie mieszkała z teściami pewnie nie miałbym problemu z podjęciem decyzji:no::no:

Aluśka - a to wiele tłumaczy. Ja przez parę lat też mieszkałam z teściem (teściowa niestety nie żyje) i Kaj był jedynakiem:-)

Faktycznie Basia totalnie przestała pisać, co się stało?

Za tydzień jedziemy na weekend na wyspę Inishmore.

Klif

Co tam u Was dzisiaj??? Miłego dnia, moje panie:-)

Ja się właśnie szykuję na wizytę. Przyznam, że jestem lekko podłamana, chciałabym mieć już to za sobą.

anaklim, ale widoki :)

Miłego dnia wszystkim,
P.

reklama
Do góry