reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Moje gratulacje Panegiryka,szybkiego powrotu do domu.
Bezsenna dzięki za wieściHej Dziewczyny,
Panegiryka dziś o 12:40 urodziła córeczkę :-):-):-)
Panegiryka serdeczne gratulacje:-):-):-):-)
hej dziewczyny,
panegiryka dziś o 12:40 urodziła córeczkę :-):-):-)
gratulacje!!!!!!!
Ło matko jak ja się dzisiaj zjechałam... Okna pomyłam, łazienkę sprzątnęłam, obiad ugotowałam, od 6.00 na nogach, wymiękam...
Ciekawe jak się Panegiryka czuje?
Solange - pojechałaś?
Aluśka - suwaczek Ci się zmniejsza;-) Jak się czujesz przed egzaminem?
Ciekawe jak się Panegiryka czuje?
Solange - pojechałaś?
Widze ze Lublinianki spia juz o tej porze:-)tylko ja jakos zasnac nie moge i moja mala w brzuchu szalejemam nadzieje ze po porodzie nie bedzie miala przyzwyczajenia aby pozno chodzic spac..bo jak tak to ja nie dam rady
reklama
Ana ale się dziś napracowałaś a nie zapomniałaś czasem Kochana że w ciąży jesteś i nie powinnaś się przemęczać?Ło matko jak ja się dzisiaj zjechałam... Okna pomyłam, łazienkę sprzątnęłam, obiad ugotowałam, od 6.00 na nogach, wymiękam...
Przed egzaminem czuję już lekkiego stresa ale jak trafię na mało wrednego egzaminatora i do tego żadna wariatka nie będzie chodzić po jezdni to powinnam dać sobie radę;-)
Nadulec witaj nie miałam jeszcze przyjemności się z Tobą przywitaćWidze ze Lublinianki spia juz o tej porze:-)tylko ja jakos zasnac nie moge i moja mala w brzuchu szalejemam nadzieje ze po porodzie nie bedzie miala przyzwyczajenia aby pozno chodzic spac..bo jak tak to ja nie dam rady
Moja mała też jak była w brzuszku lubiła brykać po nocy aż mój m. czuł na plecach jak kopała a po porodzie na szczęście się jej odmieniło i bryka tylko w dzień no chyba że coś ją boli to wtedy nocka zarwana ale to już inna śpiewka
A z której części Lublina jesteś jeśli można wiedzieć