reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja się właśnie szykuję na wizytę. Przyznam, że jestem lekko podłamana, chciałabym mieć już to za sobą.
.
bądź dzielna jesteśmy z Tobą:tak::tak::tak:
jak będziesz miała możliwość to daj znać jak po wizycie:confused:
a jak już rodzisz to szybkiego i dosyć bezbolesnego porodu życzę;-):-):-):-)
Aluśka - a to wiele tłumaczy. Ja przez parę lat też mieszkałam z teściem (teściowa niestety nie żyje) i Kaj był jedynakiem:-)

Za tydzień jedziemy na weekend na wyspę Inishmore.

Klif
Ana ale urocze widoczki :-):-):-) oby pogoda piekna Wam dopisała:-):-):-)
moi niestety żyją:growl::angry: a jak mój teść umrze to na pewno na jego pogrzeb nie pójdę bo z radości nie powstrzymam się od śmiechu :evil::evil::evil:

Basieńko odezwij sie do nas!!!!:confused::confused::confused:
Eliza jak tam Ci idzie robienie prawa jazdy?:tak: zauważyłam w planach na ten rok:tak:;-)
Solange jak się czujesz? bóle kręgosłupowo- brzuszne ustąpiły?:confused::confused:

reklama
Witam moje kochane:-)

Aluśka bóle kręgosłupowe ustąpiły, brzuszne średnio-skurcze nadal bywają ale daje rade. Po kilku dniach żarcia bez soli zauważam pierwsze efekty-opuchlizna na stopach i ogólnie na ciele ustepuje, sikam jak koń i w zasadzie mogłabym mieszkac w toalecie hehehe ale lepsze to niż wrażenie że jestem jak balon:baffled:

A dzisiaj siedze w domu i pakuję rzeczy na jutrzejszy wyjazd...ja juz spakowana, Fifi też, jeszcze kosmetyki i żarcie i biorę się za sprzątranie mieszkania bo nienawidze takiego syfu zostawiac;-)

Anaklim miejscówka niezwykle urokliwa, zazdraszczam po cichu :-) i mam nadzieje że Polskę tez odwiedzicie w końcu....przypominam zze obiecałas nam kawe:sorry2:

Panegiryka trzymaj się kochana, to juz pewnie lada chwila bedzie:tak: Jakby co to się odzywaj;-)

Witam
Byłam kilka dni w Lublinie u rodziców ale wywaliło im internet więc odcieło mnie od świata no pech
Rodziłam na Jaczewskiego a siostra Ania to taka młoda ciemnowłosa niewysoka dziewczyna
Panegiryka pewnie juz na porodówce?

Chciałabym ;))
Nie odzywam się, bo mi się już nie chce nawet jęczeć na ten temat :) Mam czas do wtorku, jak nie urodzę to idę do szpitala w środę.

Trochę się nam pochrzaniło i muszę wcześniej wracać do pracy Chyba jeszcze nie jestem gotowa na rozstanie z małym niestety nie mogę sobie pozwolić na urlop wychowawczy Nie stać nas kredyt samochód dziecko:-(

Panegiryka - wyślij numer tel do siebie na priva, albo smsem - +353876777158 - to mój numer. Będziemy w kontakcie jak się zadekujesz na porodówce:-)

Solange - gdzie wybywacie, bo jakoś mi umknęło...

Anihira - szkoda, że musisz wracać do pracy, ale pewnie nie ma tego złego. Ja poszłam do pracy jak Kajetan miał 4 miesiące. I tak jest maminsynek teraz, hehehe...

Aluśka - zacznijcie grać w totka, bo trzymam kciuki! Będziesz mogła mieć teściów tak głęboko jak tylko zechcesz:-)

Ja zaraz spadam po kojec, bo nie daję rady z młodym. Drze mi się jak tylko zostaje na dwie minuty sam w łóżeczku. Zjedzenie śniadania to wyczyn...

Aluśka - zacznijcie grać w totka, bo trzymam kciuki! Będziesz mogła mieć teściów tak głęboko jak tylko zechcesz:-)

Ja zaraz spadam po kojec, bo nie daję rady z młodym. Drze mi się jak tylko zostaje na dwie minuty sam w łóżeczku. Zjedzenie śniadania to wyczyn...
Ana niestety ale szczęścia w totka nie mamy bo nawet jednej liczby nie udaje nam sie trafić:baffled::dry:
Trochę się nam pochrzaniło i muszę wcześniej wracać do pracy Chyba jeszcze nie jestem gotowa na rozstanie z małym niestety nie mogę sobie pozwolić na urlop wychowawczy Nie stać nas kredyt samochód dziecko:-(
Anihira nie przejmuj się na pewno Twój szybki powrót do pracy nie odbije sie źle na synku:tak::tak::tak:
Ja bym z wielką chęcią poszła do pracy żeby może wziąść mały kredyt na mieszkanie ale jak na razie ciężko idzie mi znalezienie jej:baffled:
Byłam na kilku rozmowach ale niestety nic z tego nie wyszło:baffled:
Chciałabym ;))
Nie odzywam się, bo mi się już nie chce nawet jęczeć na ten temat :) Mam czas do wtorku, jak nie urodzę to idę do szpitala w środę.
Panegiryka bądź cierpliwa:tak: kiedyś napewno urodzisz;-):tak:
Trzymam kciuki żeby obeszło się bez wywoływania:tak::tak::tak:

reklama
Solange mi też gdzieś umknął Wasz wyjazd:zawstydzona/y: więc pisz co i jak;-):tak::tak:

A my mieliśmy dziś dwa nocnikowe sukcesy :tak::tak: z rana posadziłam Amandę na nocniczek i grzecznie usiadła i zrobiła siku , potem po śniadanku małż ją posadził i też się załatwił no a później to mówiła nie przy sadzaniu i 2 razy zlała sie w gatki :baffled::dry:czyli jest 2:2:-D:-D:-pale gra jeszcze nie zakończona:-D:-D :-p

Do góry