reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja się właśnie szykuję na wizytę. Przyznam, że jestem lekko podłamana, chciałabym mieć już to za sobą.
.
bądź dzielna jesteśmy z Tobą:tak::tak::tak:
jak będziesz miała możliwość to daj znać jak po wizycie:confused:
a jak już rodzisz to szybkiego i dosyć bezbolesnego porodu życzę;-):-):-):-)
Aluśka - a to wiele tłumaczy. Ja przez parę lat też mieszkałam z teściem (teściowa niestety nie żyje) i Kaj był jedynakiem:-)

Za tydzień jedziemy na weekend na wyspę Inishmore.

Klif
Ana ale urocze widoczki :-):-):-) oby pogoda piekna Wam dopisała:-):-):-)
moi niestety żyją:growl::angry: a jak mój teść umrze to na pewno na jego pogrzeb nie pójdę bo z radości nie powstrzymam się od śmiechu :evil::evil::evil:

Basieńko odezwij sie do nas!!!!:confused::confused::confused:
Eliza jak tam Ci idzie robienie prawa jazdy?:tak: zauważyłam w planach na ten rok:tak:;-)
Solange jak się czujesz? bóle kręgosłupowo- brzuszne ustąpiły?:confused::confused:

reklama
Witam moje kochane:-)

Aluśka bóle kręgosłupowe ustąpiły, brzuszne średnio-skurcze nadal bywają ale daje rade. Po kilku dniach żarcia bez soli zauważam pierwsze efekty-opuchlizna na stopach i ogólnie na ciele ustepuje, sikam jak koń i w zasadzie mogłabym mieszkac w toalecie hehehe ale lepsze to niż wrażenie że jestem jak balon:baffled:

A dzisiaj siedze w domu i pakuję rzeczy na jutrzejszy wyjazd...ja juz spakowana, Fifi też, jeszcze kosmetyki i żarcie i biorę się za sprzątranie mieszkania bo nienawidze takiego syfu zostawiac;-)

Anaklim miejscówka niezwykle urokliwa, zazdraszczam po cichu :-) i mam nadzieje że Polskę tez odwiedzicie w końcu....przypominam zze obiecałas nam kawe:sorry2:

Panegiryka trzymaj się kochana, to juz pewnie lada chwila bedzie:tak: Jakby co to się odzywaj;-)

Witam
Byłam kilka dni w Lublinie u rodziców ale wywaliło im internet więc odcieło mnie od świata no pech
Rodziłam na Jaczewskiego a siostra Ania to taka młoda ciemnowłosa niewysoka dziewczyna
Panegiryka pewnie juz na porodówce?

Chciałabym ;))
Nie odzywam się, bo mi się już nie chce nawet jęczeć na ten temat :) Mam czas do wtorku, jak nie urodzę to idę do szpitala w środę.

Trochę się nam pochrzaniło i muszę wcześniej wracać do pracy Chyba jeszcze nie jestem gotowa na rozstanie z małym niestety nie mogę sobie pozwolić na urlop wychowawczy Nie stać nas kredyt samochód dziecko:-(

Panegiryka - wyślij numer tel do siebie na priva, albo smsem - +353876777158 - to mój numer. Będziemy w kontakcie jak się zadekujesz na porodówce:-)

Solange - gdzie wybywacie, bo jakoś mi umknęło...

Anihira - szkoda, że musisz wracać do pracy, ale pewnie nie ma tego złego. Ja poszłam do pracy jak Kajetan miał 4 miesiące. I tak jest maminsynek teraz, hehehe...

Aluśka - zacznijcie grać w totka, bo trzymam kciuki! Będziesz mogła mieć teściów tak głęboko jak tylko zechcesz:-)

Ja zaraz spadam po kojec, bo nie daję rady z młodym. Drze mi się jak tylko zostaje na dwie minuty sam w łóżeczku. Zjedzenie śniadania to wyczyn...

Aluśka - zacznijcie grać w totka, bo trzymam kciuki! Będziesz mogła mieć teściów tak głęboko jak tylko zechcesz:-)

Ja zaraz spadam po kojec, bo nie daję rady z młodym. Drze mi się jak tylko zostaje na dwie minuty sam w łóżeczku. Zjedzenie śniadania to wyczyn...
Ana niestety ale szczęścia w totka nie mamy bo nawet jednej liczby nie udaje nam sie trafić:baffled::dry:
Trochę się nam pochrzaniło i muszę wcześniej wracać do pracy Chyba jeszcze nie jestem gotowa na rozstanie z małym niestety nie mogę sobie pozwolić na urlop wychowawczy Nie stać nas kredyt samochód dziecko:-(
Anihira nie przejmuj się na pewno Twój szybki powrót do pracy nie odbije sie źle na synku:tak::tak::tak:
Ja bym z wielką chęcią poszła do pracy żeby może wziąść mały kredyt na mieszkanie ale jak na razie ciężko idzie mi znalezienie jej:baffled:
Byłam na kilku rozmowach ale niestety nic z tego nie wyszło:baffled:
Chciałabym ;))
Nie odzywam się, bo mi się już nie chce nawet jęczeć na ten temat :) Mam czas do wtorku, jak nie urodzę to idę do szpitala w środę.
Panegiryka bądź cierpliwa:tak: kiedyś napewno urodzisz;-):tak:
Trzymam kciuki żeby obeszło się bez wywoływania:tak::tak::tak:

reklama
Solange mi też gdzieś umknął Wasz wyjazd:zawstydzona/y: więc pisz co i jak;-):tak::tak:

A my mieliśmy dziś dwa nocnikowe sukcesy :tak::tak: z rana posadziłam Amandę na nocniczek i grzecznie usiadła i zrobiła siku , potem po śniadanku małż ją posadził i też się załatwił no a później to mówiła nie przy sadzaniu i 2 razy zlała sie w gatki :baffled::dry:czyli jest 2:2:-D:-D:-pale gra jeszcze nie zakończona:-D:-D :-p

Do góry