reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ja tez jestem
Mikołaj śpi, ja już wykąpana i usiłuje opanowac materiał na jutro:cool2::cool2: temat beznadziejny a ćwiczenia głownie gadane:tak::tak:

aluśka kocana zwolnj trochę bo się zaraz rozpakujesz:tak::tak:

madziara i jak gofry??? ja ostatnio odkryłam w biedronce śmietane do ubijania z Piatnicy, normalnie rewelacją ubu=ij asię szybko i na sztywno i własnie do gofrów ja kupiłam:tak::tak::tak:

misiabrawa dla Natalki za czworakowanie:tak::tak::tak: a przepis fajny:tak:

karlita to się nieźle musiałaś z Gai przestarszyć, dobrze że to nie różyczka:tak::tak::tak:

a my dziś zakupiliśmy strój Mikołajowy dla Mikołaja;-);-);-) tylko jeszcze czapkę musże dokupić i chyba przerobić bo takich małych jak na Kolę to jeszcze nie widziałam;-);-);-)

a moje dziecię dziś przy pufie stanęlo na nogach:dry::dry::dry: normalnie nie wiem kiedy on się tak zmienił a niedawno był taki malutki i tylko leżał:tak::tak:

dobra wracam do nauki:baffled::baffled::baffled:
miłego wieczoru życzę

reklama
padam

cały dzień na nogach przy obowiązkach domowych. Jedyna moja dzisiejsza chwila wytchnienia to godzinka w jaskini solnej.

w domu nadal beznadziejnie, nie ułatwiam, zacięłam się.:evil:

Mandziula gratulacje dla Mikołaja!! :-D

a my dziś zakupiliśmy strój Mikołajowy dla Mikołaja;-);-);-) tylko jeszcze czapkę musże dokupić i chyba przerobić bo takich małych jak na Kolę to jeszcze nie widziałam;-);-);-)

a moje dziecię dziś przy pufie stanęlo na nogach:dry::dry::dry: normalnie nie wiem kiedy on się tak zmienił a niedawno był taki malutki i tylko leżał:tak::tak:

Mandziula w Tesco są takie małe czapeczki:tak::tak::tak:

I gratulacje dla Mikołajka za wstawanie...ja tez pamiętam jak tylko leżał...:-D:-D:-D:-D

Witam wszystkich po tak długiej nieobecności
Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić
Aluska
doczytałam ze nie było dobrze ale najważniejsze ze jest już dobrze i najważniejsze ze malentwem jest juz lepiej czekam na wieści ze juz jestescie razem ale nie w 2 paku
Karilta masz odpoczywać i bardzo sie oszczędzaą
Fogia jak sie czujesz ty też sie nie przemęczaj a co do sprzatania to nie ucieknie i zdróweczka dla Filipka.
Marta jak tam brzusio i co w nim mieszka bo ja nie jestem czasow
Dziewczyny mam nadzieje ze nie jestescie na mnie złe ale Nikoś jest chory więcej na :ninja2:
Misia i Mandziula gratulacje dla Mikołajka i Natalki za postępy ale ten czas leci
Nikoś na ta chwile przekręcza sie z plecków na brzuszek i zaczyna mocno sie dzwigac.

antuanet no ja bym się cieszyła z awansu no chyba, że by to sięwiązało z dłuższymi godzinami pracy:sorry2:
madziarka nie ma problemu kupię Ci foremki, a rozliczać się będziemy jakby co po, mam nadzieję, że tylko wyjazd wypali i H będzie zdrowy:tak:
aluśka to super, że nie muszą wywoływać porodu:tak:
misia brawa dla Natalki, o matko ona już raczkuje:-)
madzienka ja na torebki się piszę, rozmawiałyśmy już o tym;-)
madziara no weź następna z goframi, :-p jak bym wcześniej zajrzała to pewnie bym się wprosiła:-p
sundey udanego wieczorkowego wypadu;-) a koleżanka jak mus to mus niech zostanie
mandziula:-D:-D:-D ja tą smietanę już dawno odkryłam:-)...kurczę ja to pamiętam jak dostałam pierwszego mms'a od ciebie ze szpitala, a tu proszę jak chłopak rośnie

a teraz się witam

my mamy dzisiaj dom pełen ludzi:-):-):-)

z rana poplotkowałyśmy z Moniką:-):-):-)
później odwiedził nas szwagier, a na wieczór jeszcze moi rodzice przyjechali:tak: i wymyśliłam sobie przemeblowanie pokoju-gruntowne, więc trochę się zeszło z tym:tak:
a Hubert dopiero co poszedł spać

hejka,
my się dziś gościliśmy:tak::-)a teraz maleństwo moje już śpi, więc zaglądam do Was;-)

ja tez jestem
Mikołaj śpi, ja już wykąpana i usiłuje opanowac materiał na jutro:cool2::cool2: temat beznadziejny a ćwiczenia głownie gadane:tak::tak:

aluśka kocana zwolnj trochę bo się zaraz rozpakujesz:tak::tak:

madziara i jak gofry??? ja ostatnio odkryłam w biedronce śmietane do ubijania z Piatnicy, normalnie rewelacją ubu=ij asię szybko i na sztywno i własnie do gofrów ja kupiłam:tak::tak::tak:

misiabrawa dla Natalki za czworakowanie:tak::tak::tak: a przepis fajny:tak:

karlita to się nieźle musiałaś z Gai przestarszyć, dobrze że to nie różyczka:tak::tak::tak:

dobra wracam do nauki:baffled::baffled::baffled:
miłego wieczoru życzę

brawa dla Mikołajka za takie postępy:tak::tak::szok::szok:niebawem będzie biegał:szok::szok:
powodzenia jutro na ćwiczeniach:tak:
my kupiliśmy w Tesco bodziaka z napisem Santa's little helper:tak:i biało czerwonymi spodenkami:-)czapeczki nie mamy, ale chyba sobie darujemy, bo zakładanie czapeczki to u nas wrzask:dry::sorry2:
Witam wszystkich po tak długiej nieobecności
Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić
Aluska
doczytałam ze nie było dobrze ale najważniejsze ze jest już dobrze i najważniejsze ze malentwem jest juz lepiej czekam na wieści ze juz jestescie razem ale nie w 2 paku
Karilta masz odpoczywać i bardzo sie oszczędzaą
Fogia jak sie czujesz ty też sie nie przemęczaj a co do sprzatania to nie ucieknie i zdróweczka dla Filipka.
Marta jak tam brzusio i co w nim mieszka bo ja nie jestem czasow
Dziewczyny mam nadzieje ze nie jestescie na mnie złe ale Nikoś jest chory więcej na :ninja2:
Misia i Mandziula gratulacje dla Mikołajka i Natalki za postępy ale ten czas leci
Nikoś na ta chwile przekręcza sie z plecków na brzuszek i zaczyna mocno sie dzwigac.

Nikoś też robi niezłe postępy:tak::tak:ależ ten czas leci:szok:zdrówka dla Nikosia:tak:

witam w niedzielny poranek, dzisiaj wybory, kto idzie? wszędzie trąbią że to nasz obowiązek ;-) my mamy jeszcze wolna chatę- więc poranek był jak za dawnych niemamusinych-nietatusinych czasów ;-);-) jeśli wiecie co mogę mieć na myśli...;-)
Ja na szczescie obiadu nie gotuje,bo jedziemy do rodzicow, od razu zabiore sobie rosołek do słoika na jutro :-) M jeszcze śpi a ja nie mogę juz wiec zajrzałam do Was.

maltanka przemeblowanie?hmm chyba muszę skontrolować....:-D
mandziula jak ćwiczenia? gratki na postępny dla Mikolajka.:-) Chyba my też musimy zacząc się rozglądać za jakimś wdziankiem na święta dla Maksia.
misia widziałam w Tesco te bodziaki, fajne są :happy2:
fogia nasz uparciuszek???;-):happy2:
Marta spokojnego dnia w szkole:tak::tak:

witam się z ranka...
my już zajadamy kuleczki czekoladowe do mleka :-)

co do gofrów - kurcze jak bym miała ciut większą kuchnię to bym was wszystkie zaprosiła na robienie gofrów z bitą śmietaną... a tak to możecie wpadać, ale pojedynczo, no ewentualnie po dwie :-D;-) bo więcej to się nie zmieścimy...

M. kupił nam maszynkę więc nie muszę już pożyczać od mamy ;-)

Fornetka Talia Fogia ściskam z całych sił!!!

Maltanka dziękuję...

Mandziula gratuluję Mikołajkowi postępów... ja to go jeszcze pamiętam jak musiałaś mu główkę przytrzymywać :-D

a o której śmietanie do ubijania mówicie??? piątnica - ja też jej używam ale 18%... a są takie 30%? 18 już jest gęsta jak masło... to wyobrażam sobie jaka musi być 30 :-);-):-D

No i powodzenia na ćwiczeniach!!!

Madzieńka ja też poproszę o te torebki... tylko muszę sprawdzić czy Neli prezent w taką wejdzie :-D
Co za gości dziś macie że aż cale mieszkanie sprzątasz? :-D:tak:Jak Julcia? chyba nic się nie rozwinęło skoro wczoraj zjeździłyście cały lublin co?

Idę robić sobie herbatkę... której jeszcze robić?

reklama
Madziarka ja tez ide robic herbatke, tez mam taka maszynke do gofrow - gofry serdeczka :-) ale jakos do tej pory nie mialam dobrego przepisu na ciasto bo albo wychodzily na podeszwa albo tluste...:-(

Ja wlasnie wyszlam spod prysznica.... oj jak dobrze!!!!!:-):-):-)

Do góry