reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja
własnie wróciłam z pracy jejku ale mi brakowało pracy ze studentami:tak::tak::tak:teraz sobie kawusie popijam a jak Kolcia wstanie to na wybory się wybierzemy:tak::tak::tak:

madziara ta śmietama to 30% i jest płynna ale świenie sie ubija:tak::tak: a gofry ja też zawsze na taką kratke układam:tak::tak:

karlitabrawa dla Gabi za zębolka:tak::tak: super że sobie odpoczełaś, który sezon oglądałaś??? ja skończyłam na 5;-);-);-)

sieniochwal się ciasteczkami:tak::tak::tak:

madzienka, karlita miłego spotkania:tak::tak:

reklama
Witam niedzielnie;-):-)

Jestem już sama z Gabi M w pracy siostra pojechała a my się cieszymy sobą;-)

Byłyśmy na spacerze i w Pepco, ale nic tam ciekawego :no:
W Tesco owszem są stroje Mikołaja ale 55 zł. to mi trochę szkoda tak na te Święta tylko wyłożyć. Te czapeczki z kolei takie płytkie jakoś Gabi nie pasowały a za to na zabawkach to dostaliśmy kęćka tyle tego, niewiadomo co kupić:confused::confused:

Fornetka zdawaj na bieżąco relację co u Was i kiedy będziecie w Lublinie....

Karlita i Madzienka bawcie się dobrze !

Misia Mandziula gratulacje za postępy tylko patrzec jak nasze pociechy będą wspólnie biegać na spotkaniach

Witam wieczorową porą, kurcze już koniec wekendu. :-( i jutro na cały dzien do pracy :-( jeju jak mi sie nie chce.........

Madziara fajnie,ze gofry się udały i dzieki za przepis i rady by zapobiec "gumowcom" ;-)
talia ja tez bylam dzisiaj w PEPCO i ogladalam gadżety świateczne-fajne sa nauszniki- renifery :-) a co do strojow mikolajowych to tez mam takie zdanie jak Ty szkoda kasy na jeden raz. Ja chce kupic tylko cos z akcentem swiatecznym, a tak to tylko jakies ubranko nowe i eleganckie żeby mój kawaler wyglądał już jak kawaler :-):-):-)
karlita Madzienka jak spotkanko????karlita sprawdziłaś porządek???;-);-);-)
sienio wlasnie pochwal się ciasteczkami,chybaże już wszystkie zjadlas ;-);-);-)

Hej! Ja po szkole, raz słabo mi się zrobiło od siedzenia to legalnie:-p wyszłam z sali na 10 minut na powietrze i trochę oddało. Po powrocie w domu syf niesamowity i weź zostaw 3 chłopa w domu samych na cały dzień.:nerd::nerd:

Hej my po spotkanku....jak zwykle fajnie spotkać się poplotkować;-)...dziewczyny pobawiły się:tak::tak:faceci tez pogadali:-)
Jula nie mogła doczekać się wizyty cioci Kolinki i Gabrysi i ...wujka:-D:-D:-D

Karlitko mam nadzieję że kołyska spodoba się i będzie służyła wam, tak jak nam...a później może jeszcze nam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sienio oj z tym forum to racja w życiu nie podjerzewałam że nawiążemy tak bliskie relacje:-p:-p
a ciasteczka chcemy zobaczyć.....:tak::tak::tak:

Madziarka kiedy następne gofry???juz teraz wpraszam sie...:-D:-D:-D

Aluska wszystkiego najlepszego dla Amandzi!!!!

Talia ja ostatnio byłam w Pepco i było tyle fajnych tuniczek dla dziewczynek:tak:

Miłego wieczorku

Aluśka wszystkiego co najlepsze dla Amandy!!!

super że spotkanko się wam udało:tak::tak:

marta uważaj na siebie:tak::tak: a z facetami to już czasami tak jest, ja czasami domu nie poznaje jak wracam z pracy bo wszystko mały porozwala;-);-)

Mikołaj przed chwilką padł wiec mam troszkę odpoczynku:tak::tak: bo jutro znowu do pracy:tak::tak::tak:
a u nas dziś były goofry;-);-);-);-) pychottttaaaa!!!! nawet Mikołaj zjadł kilka kęsów:tak::tak::tak:

miłego wieczorku zyczę:tak::tak:

:wściekła/y: już po :wściekła/y::wściekła/y: weekendzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:czemu tak szybko wolne mija????:dry::dry::dry::dry:
my dziś u rodziców i na wyborach:tak:Natalka jak zobaczyła Snikersa (kota, którego zostawiłam u rodziców jak wyszłam za mąż) to aż piszczała z radości:-D:-D:-Di co do niego nieco podeszła to kot jej uciekał:sorry2:

Aluśka Wszystkiego Najlepszego dla Amandzi z Okazji Urodzin!!!
tort_Lalka.jpg

Hej my po spotkanku....jak zwykle fajnie spotkać się poplotkować;-)...dziewczyny pobawiły się:tak::tak:faceci tez pogadali:-)
Jula nie mogła doczekać się wizyty cioci Kolinki i Gabrysi i ...wujka:-D:-D:-D

Karlitko mam nadzieję że kołyska spodoba się i będzie służyła wam, tak jak nam...a później może jeszcze nam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sienio oj z tym forum to racja w życiu nie podjerzewałam że nawiążemy tak bliskie relacje:-p:-p
a ciasteczka chcemy zobaczyć.....:tak::tak::tak:

Madziarka kiedy następne gofry???juz teraz wpraszam sie...:-D:-D:-D

Aluska wszystkiego najlepszego dla Amandzi!!!!

Talia ja ostatnio byłam w Pepco i było tyle fajnych tuniczek dla dziewczynek:tak:

Miłego wieczorku

super, że udane spotkanie:tak::tak::tak::tak:

Aluśka wszystkiego co najlepsze dla Amandy!!!

super że spotkanko się wam udało:tak::tak:

marta uważaj na siebie:tak::tak: a z facetami to już czasami tak jest, ja czasami domu nie poznaje jak wracam z pracy bo wszystko mały porozwala;-);-)

Mikołaj przed chwilką padł wiec mam troszkę odpoczynku:tak::tak: bo jutro znowu do pracy:tak::tak::tak:
a u nas dziś były goofry;-);-);-);-) pychottttaaaa!!!! nawet Mikołaj zjadł kilka kęsów:tak::tak::tak:

miłego wieczorku zyczę:tak::tak:

kusicie gorfami:baffled:ja też chcę:tak::tak::tak::tak:tylko nie mam maszyny:no::-(

a karlita gdzie kupowaliście fotelik samochodowy??ten kiddy. myślę nad nim, choć mąż obawia się tego rozkładania go, że może to niezbyt bezpieczne...ale nie widziałam ich na stronie ani BB ani Rampersa ani Krzysia :-( czy przez internet trzeba zamawiać?

Ostatnia edycja:
oj dziewczynki, dziewczynki ciasteczek juz dawno nie ma:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Amandziu!! Kurcze to juz 3 latka:szok:

a ja pojechalam z Jula do tesciow, bo troche mi glupio sie zrobilo jak sobie pomyslalam, ze tesciowa przyjezdzala do Juli, gdy byla chora, a jak juz jest ok to nawet mi sie nie chce przyjechac:zawstydzona/y: :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Babcia sie ucieszyla, Julka tez. Ja sobie ze szwagrem pogadalam, poopowiadal co tam na miescie slychac, bo ja juz nie w temacie:-p:-p i wszyscy zadowoleni:tak:
sunday oj tak tak koniec weekendu:sorry2:

spotkanie u Madzieńki bardzo miłe :-) dziewczynki się pobawiły :-) Gabi pojeździła konno :-)

karlitabrawa dla Gabi za zębolka:tak::tak: super że sobie odpoczełaś, który sezon oglądałaś??? ja skończyłam na 5;-);-);-)

zaczęłam oglądać 7 :-D

kołyska jest superasta :tak: ale została schowana do momentu narodzin Norba ;-) postaramy się oddać w stanie nabytym ;-)

a karlita gdzie kupowaliście fotelik samochodowy??ten kiddy. myślę nad nim, choć mąż obawia się tego rozkładania go, że może to niezbyt bezpieczne...ale nie widziałam ich na stronie ani BB ani Rampersa ani Krzysia :-( czy przez internet trzeba zamawiać?

kochana możemy się umówić u nas na oglądanie ;-)
my zamówiliśmy przez internet u poleconego sprzedawcy :-)

mąż dokładnie sprawdzał foteliki i nawet wśród znajomych z różnych stron Polski jest to nr jeden!! :-D:-D

ewentualnie w Zamościu możecie obejrzeć ;-) bo tam są :-)

Bobo Wózki
Zamość

ul. Gminna 53
(przy dworcu PKS)
22-400 Zamość

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: KIDDY fotelik COMFORT Pro 9-36kg

Naprawdę polecam ten fotelik jest świetnie wykonany i naprawdę bezpieczny
to bardzo dobra inwestycja

reklama
Do góry