uffff...Kluseczek w końcu zasnąłwięc jest chwilka na BB:-):-):-):-)
to chyba jakiś nowy miesięcznik dzieciowy;-) pierwszy można przejrzeć na necie http://www.marko-zabawki.pl/pliki/newsletter/baby_more/Baby&More_Calosc.pdf
a Fogia w tej gazetce widziałam fotki jakiś wózków w cenach około 700 zł...może coś Ci podpasuje
pewnie to znacie, ale mi dziś dopiero koleżanka w pracy poleciła te książeczki...dla starszych dzieci podobno rewelacja (zwłaszcza Bon ton i Co to znaczy)...więc wklejam;-) Grzegorz Kasdepke » Księgarnia Gandalf
brawa dla zdolnego Filipka
to dobrze, że udały się zajęcia w przedszkolu
jak zaliczenia?wszystkie już za Tobą?jak w ogóle się układa na studiach?
oh....kusisz tymi kawamitak nie wolno
super te foremki, szkoda, że u nas takich nie kupisz
no ja miałam nadzieję, że u dentysty będzie luz jak do tej pory...a tu...odwapnienie, próchnica i co najmniej 8 dziur:-----(masakra
biedny Mikołajek, mam nadzieję, że to kryzys w spaniu, a nie nic innego
współczuję niedzielnych zajęć...skandal, że młodą mamę tak wrabiają
szok z tymi przedszkolami...wszędzie oszczędzają, nawet na dzieciach
to chyba jakiś nowy miesięcznik dzieciowy;-) pierwszy można przejrzeć na necie http://www.marko-zabawki.pl/pliki/newsletter/baby_more/Baby&More_Calosc.pdf
a Fogia w tej gazetce widziałam fotki jakiś wózków w cenach około 700 zł...może coś Ci podpasuje
pewnie to znacie, ale mi dziś dopiero koleżanka w pracy poleciła te książeczki...dla starszych dzieci podobno rewelacja (zwłaszcza Bon ton i Co to znaczy)...więc wklejam;-) Grzegorz Kasdepke » Księgarnia Gandalf
dziewczyny muszę się Wam pochwalić bo normalnie pęknę zaraz z dumy!!!!!!!!
Filipek potrafi się zupełnie samodzielnie podpisać imieniem!!!!!!!!!!!
a oprócz tego rozpoznaje, nazywa i pisze literkę O
i jeszcze potrafi napisać literkę M i T, nie nazywa ich tylko określa, że są jak mama i tata.
jestem taka dumna, że unoszę się metr nad ziemią, on nie ma jeszcze czterech lat, a oprócz tego zafascynowania literami potrafi też liczyć do 10 po angielsku i po polsku, rozpoznaje kształty itp.
a co chyba najlepsze w tym wszystkim to to,że ja go nigdy przenigdy do takiej nauki nie zmuszam, nie zachęcam, nie namawiam, odpowiadam tylko na jego pytania!
mandziula współczuję Ci tych przebojów. Widzisz taka to już dola pracującej mamy.
misiawspółczuję problemów dentstycznych, u mnie pewnie będzie podobnie bo zęby lecą mi bardzo.
twoja mama też ma dzisiaj urodziny?????:-)gratki dla koleżanki, zauważyłam że ostatnio rodzi się bardzo dużo dzieci z wagą ok. 4 kg
madzienkawow super wypieki. To te pierniczki co muszą poleżeć do świąt żeby zmiękły czy jakiś inny przepis? Pomocnicę masz rewelacyjną. :-)O której wybieracie się do KC? może my zdążymy dojechać?
brawa dla zdolnego Filipka
Witam się wieczorowo:-)
sunday_ super wieści od koleżanki, gratuluję zostania ciocią
madzienka super ciasteczka! A pomocnik rewelacja.:-)
misia2010 współczuję wrażeń u dentysty Nie martw się, dobrze będzie.
fogia brawa dla Fifiego :-) Jakiś geniusz Ci rośnie...
sienio super ten fartuszek
Cały dzień w rozjazdach, byliśmy dzisiaj w Motylku na zajęciach adaptacyjnych Panie fajnie prowadziły ale było strasznie dużo brzdąców. ?Na początku trochę się bał ale później się rozkręcił. Ładnie w tym przedszkolu i tak niedaleko od nas. Teraz już mały zasnął to chwila na zieloną herbatkę
to dobrze, że udały się zajęcia w przedszkolu
Czesc
Mialam szalony tydzien. Po Wizycie kolokwium za kolokwium, wiec nawet Was nie czytalam. Poprawie sie od jutra ale nie dam rady nadrobic. Jak tam Ala?
jak zaliczenia?wszystkie już za Tobą?jak w ogóle się układa na studiach?
hello nocną porą :-)
Madzieńka oby Juleczki nic nie brało !!
a ciasteczka wyglądają bardzo apetycznie smaka mi narobiłyście :-)
asienka i jak poszły kolokwia ???
Antuanet super że mały się rozkręcił :-) kurcze wszystkie będziecie chodzić do Motylka ????
sunday_ oby młody nie buszował po szafach ;-)
Fogia krewetki to nie wiem ;-)
ale gofry to pod zamkiem albo w tesco robią dobre :-) w Realu też sa dobre
a kawa to caffe Heven w PLAZIE :-)
polecam kawę żółwia albo oreczkę koniecznie dużą :-) pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha
właśnie laski kiedy idziemy do Plazy na kawę ??????????????
a może do kina ??????
właśnie zajrzałam co grają ... nic ciekawego nie ma .....
ok spadam do łóżeczka
oh....kusisz tymi kawamitak nie wolno
Witajcie
ale mamy dzisiaj ładny dzień, cieplutko
my od rana mieliśmy dzień sprzątaniowy, popraliśmy koce, pościel się wietrzy na balkonie i zrobiliśmy z Hubertem ciasto na bułeczki:-):-):-) całą podłogę w kuchni miałam w mące
a wczoraj wybraliśmy się wieczorem do Rossmana na zakupy, kupiłam mleko Hubertowi i mamy trzy nowe bajki do słuchania,:-):-):-) one są rewelacyjne, jeszcze nam dwie brakuje do kolekcji
madzienka jak Jula???????????????
szczerze mówiąc to mam nadzieję, że mu nie przejdzie, przynajmniej nie będziemy mieli problemu ze wstawaniem do przedszkola
moi znajomi mają taki nie jest jakiś super, do mutsy się nie umywa, ale nie jest też straszną tandetą;-)
mandziula i jak dzisiaj nocka
gratulacje dla koleżanki, kawał dziewczyny:-) ja teraz czekam na moją bratową za miesiąc ma termin
super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
o masz współczuję wizyt u dentysty, dla mnie to najgorsze co może być,ja też się bałam o zęby po ciąży, ale nie jest źle;-)
brawa dla Filipka, mądry chłopczyk:-):-):-)
moja też tak mówi
latte to w plazie albo Nescaffe na deptaku i narobiła mi ochoty na gofry
super;-)
i jak wrażenia, my też myślimy żeby zapisać tam Huberta;-)
madziara masz jakieś sprawdzone przepisy na pierniki
sundey ja mam takie same foremki z reniferem wiewiórką, kupiłam w ikei za 10 zła jest ich chyba 6 szt. ja 11-14 grudnia najprawdopodobniej będę w Krakowie to mogę zajść do Ikei i ci kupić jak by co;-);-);-)
super te foremki, szkoda, że u nas takich nie kupisz
no ja miałam nadzieję, że u dentysty będzie luz jak do tej pory...a tu...odwapnienie, próchnica i co najmniej 8 dziur:-----(masakra
witam i ja
u nas noc znowu fatalna, Mikołaj od 1 płakał i nic nie pomagało, dopiero godzinę po czopku usnąl i spał do7 nie mam pojęcie co mu jest a ja już ledwie łażę a w dodatku szef mnie w niedziele w ćwiczenia wrobił i uczyć się jeszcze muśze do tych ćwiczeń:--(
karlita uważaj na siebie żebyś zawcześnie nie urodziła
fogia brawa dla Filipka, ne dziwię się że fruwasz z dumy
madzienka super ciasteczka, a pomoc widze miałas fachową i jak Jula się czuje???
asienka i jak kolokwia????
i nie wiem co miałam jeszcez napisać
biedny Mikołajek, mam nadzieję, że to kryzys w spaniu, a nie nic innego
współczuję niedzielnych zajęć...skandal, że młodą mamę tak wrabiają
Tak to to przedszkole.....
Mandziula spokojnej nocki!!!
Marta oby twoje chłopaki uchowały się od chorób...
szok z tymi przedszkolami...wszędzie oszczędzają, nawet na dzieciach