reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

fogia ojaaa przykro mi, ze tak to wszystko wyszlo... tulaski :(
madziarka zajrzalam na bloga i powiem Ci, ze madzienka miala racje, masz kobieto mega talent i wyobraznie!!! powaznie, moze kiedys wydasz ksiazke z pomyslami na zabawy z dziecmi?
madzienka jak Jula? mam nadzieje, ze intuicja Cie zawiodla.
mandziula a moze to zęby tak Mikolajowi dokuczaja?
no wlasnie kiedy sie wybieramy na pyszna kawe i pogaduch do Plazy??? oj jak mi tego potrzeba!!!

myslalam, ze sie jutro wyspie ale zapisalam sie do fryzjera.... na 8.10:szok::szok::szok: no ale co zrobic jak na tygodniu nie ma kiedy??:baffled: zmykam, bo jakas padnieta jestem

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się wieczorowo
madzienka, karlita, madziara cieszę się że wypad do KC się Wam udał. Żałuję że nie zdążyłam do Was dojechać:-(
fogia szkoda że wyjazd się nie udał, może następnym razem będzie lepiej.
madzienka to dobrze że w płucach i oskrzelach nic nie słychać:tak:
mandziula jak tam Mikołaj? Wychodzą kolejne ząbki?
maltanka dzisiaj świetna pogoda była na takie prace porządkowe. Super że udało Ci się tyle zrobić z "małym" pomocnikiem.
Ja siedzę z Kubą, jemu bajki zapuściłam ale zaraz idę go kłaść spać. Męża odprawiłam do Warszawy i jakoś mi smutno. Mam mętlik w głowie po dzisiejszej rozmowie z szefem i nie wiem co zrobić...Ehh jakie to życie skomplikowane jest:happy2: Miłego wieczorka:-)

fogia szkoda że wyjazd się nie udał, może następnym razem będzie lepiej.

a ja wiem czy przed porodem jeszcze przyjadę? :sad: męczą mnie już te jazdy chociaż ta nasza renia to i tak super wygodna, w ojca peżocie to myślałam, że oszaleję podczas godzinnej jazdy z kolanami pod brodą o wysiadaniu nie wspominając.

i wogóle to już nie piszcie o tych waszych spotkaniach bo mi się płakać chce ...................:sad::sad::sad:

fogia przykro mi ze taki dzien mialas, ale i tak w koncu pojechaliscie do babcia i Fifi dal rysunek :-)
sienio a co sie dzieje???

A ja wlasnie dowiedzialam sie ze moja psiapsiolka jest na patologii 36 tydzien i szyjka miekka. dzisiaj ja przyjeli a ona mowi do mnie ze tyle jeszcze w domu by zrobila, ze miala dzisiaj szafki myc, ze jeszcze maly remont chcieli zrobic..... normalnie jutro to chyba jak pojade do niej to nakopie w d... i od razu urodzi ;-) przez tel mówiła ze spoko tylko nie chce leżeć ale w głosie słyszałam ze się boi(znamy sie od liceum) to jej pierwsza ciąża i narazie uważała że może robić wszystko bo jak to mówią ciąża to nie choroba :-) a tu teraz i do niej i do przyszłego tatusia dociera powaga sytuacji :-) :-) no ale każda to z nas przeżywała jak się już zbliżało do końca:-)

uspałam Mikołaja i chyba zaraz sama się położę bo nie wiem co w nocy bedzie, niby ząbków nowych narazie nie wiedać, więc nie wiem o co chodzi:no::no::no:

sunday bo to sie tak wydaje że w ciązyto wszystko mozna, niech kolezanka pleży i cierpliwie czeka:tak::tak:

fogiatulaski na smutki:tak: jutrio napewno będzie lepiej:tak::tak:

madzienkasuper że Julcia zdrowa:tak::tak:

i wogóle to już nie piszcie o tych waszych spotkaniach bo mi się płakać chce ...................:sad::sad::sad:
Fogia, nie płacz kupię Ci chechłacz;-):tak:. Poza tym w przedszkolach panuje znowu jelitówka a u Jula na grupie wirusowe zapalenie spojówek o czym dziś pani mnie poinformowała:baffled: jak powiedziałam że rano prawe oczko miał zlepione przez ropę a wczoraj Juli miał przekrwione lewe oczko.
Jakby któraś chciała to mam foremki całej rodzinki z domkiem i pieskiem, więc no problem;-):tak::-).
Zmykam bo padam. Miłej nocki:-).

maltanka a co to za bajki???moze ja tez podrzuce ci plytki??????

już się dogadałyśmy;-):-):tak:

Maltanka w Krakowie przed świętami, ale zazdroszczę!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A płytki podrzucę Ci to w wolnej chwili poprzegrywasz mi:tak:

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

antuanet a co szef narobił?
fogia przykro że wyjazd się nie udał
mandziula H też tak czasami miał niby nic a jednak o coś:baffled:

zobaczcie :szok:czy to przypadkiem nie przedszkole gdzie chodzi Majka Anacondy

Lublin: Sanepid w stołówkach w przedszkolach i szkołach. Najgorzej przy ul. Lawinowej - 19 listopada 2010

Niezła jazda z tymi stołówkami:szok: Niektórzy dorośli są bezmyślni narażając w ten sposób małe niewinne dzieci.
mandziula życzę spokojnej nocki, oby mały dał trochę odpocząć.:tak:
sunday_ oby koleżanka jeszcze ze 2 tygodnie wytrzymała :tak: Trzymam kciuki...
maltanka dał mi awans:baffled: Jakbym była panną albo bez dziecka wzięłabym z pocałowaniem ręki a tu mętlik. :nerd: A w przedszkolu fajnie, zapisałam małego na tą grupę adaptacyjną-2 godziny w tygodniu.
A mnie chyba jakieś przeziębienie bierze, gardło albo ucho mnie boli- ehh chyba mnie gdzieś podwiało:cool2:. Nie wiem tylko jak wytrzymam jutro te 8h na tyłku:happy2: Wzięłam 1 tabl. Augmentin i trochę syropu się napiłam, może do jutra przejdzie...
Kubuś zasnął mi dopiero o 20:30:szok: Nie chciał spać, tylko do tatusia chciał...
Widziałyście? http://www.dziennikwschodni.pl/apps...=/20101119/POGODA_NA_WEEKEND_LUBLIN/661606348

Ostatnia edycja:
reklama
no wlasnie kiedy sie wybieramy na pyszna kawe i pogaduch do Plazy??? oj jak mi tego potrzeba!!!

no właśnie kiedy????:-p:-p:-p:-p

madzienka, karlita, madziara cieszę się że wypad do KC się Wam udał. Żałuję że nie zdążyłam do Was dojechać:-(

Mam mętlik w głowie po dzisiejszej rozmowie z szefem i nie wiem co zrobić...Ehh jakie to życie skomplikowane jest:happy2: Miłego wieczorka:-)

My tez żałujemy.....

i co przetrawiłaś propozycję szefa...a co mąż na to????;-);-);-)

A mnie chyba jakieś przeziębienie bierze, gardło albo ucho mnie boli- ehh chyba mnie gdzieś podwiało:cool2:. Nie wiem tylko jak wytrzymam jutro te 8h na tyłku:happy2: Wzięłam 1 tabl. Augmentin i trochę syropu się napiłam, może do jutra przejdzie...
Kubuś zasnął mi dopiero o 20:30:szok: Nie chciał spać, tylko do tatusia chciał...
Widziałyście? Idzie zima. Od wtorku ochłodzenie i śnieg - 19 listopada 2010

Zdróweczka i wytrwałości jutro.....

Zima NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::no::no::no::no::no:

Karlitka dzięki za komentarze pod fotkami, nieźle pośmiałam się!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry