reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

a ja już grzecznie w łóziu

karlitka jak samopoczucie?

te gofry koło zamku kojarzę, kawkę w plazie też kiedyś piłam ale tego żółwia to chętnie spróbuję. :rolleyes2:

A co z tymi krewetkami to nie wiem. No tak się mnie uczepiły, że masakra. :dry:

reklama
Karlita mam nadzieję że to tylko moje złudzenia....:eek::eek::eek:
Kochana Ty masz się oszczędzać a nie szaleć ;-):tak:

Ty dostaniesz autko od mężowego i też Gabi wyślesz do Motylka!!!!!:-):-)a później kupimy sobie 7-osobowe autko i będziemy wszystkie dzieciaki na raz odbierać:-D:-D:-D

Fogia krewetki w Lublinie???może tutaj KOBI SUSHI & JAPANESE RESTAURANT

Fogia polecam smażone krewetki takie rozmrożone ;-) z gotowanym brokułem i majonezem to taka szybka sałatka ale pyyyyszna :-)

a żółwia polecam mi bardzo smakował :-)

samopoczucie dziękuję dobrze :-) dzisiaj miałam wolny wieczór bo E był z Gabi na basenie odrabiali zajęcia ;-)
później ładnie bawiliśmy się na dywanie i mała szybko poszła spać :-)

Fogia odpoczywaj :-)

a co do wózków to nie ma idealnego ;-) ale coś trzeba wybrać ;-)

Julka ciocia tu czaruje i odgania przeczucia mamy o chorobie :-) sio sio sio nic się Juli nie czepi :-)

Oj chyba to moje przeczucia zaczyna sprawdzać sie...cos Jula zaczyna budić się, więc zmykam....

Jutro rano dam znac co z naszym KC!!!

DOBRANOC juz tak naprawdę

Ty dostaniesz autko od mężowego i też Gabi wyślesz do Motylka!!!!!:biggrin2::biggrin2:a później kupimy sobie 7-osobowe autko i będziemy wszystkie dzieciaki na raz odbierać:-D:-D:-D

hehehe jak na filmach ;-)

JULA nie ma żadnego chorowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciotka nie pozwala!!!!!!!!
wiecie co ostatnio wszystkie dzieciaki chorują ... co się nie zdzwonię ze znajomymi to dzieciaki chore ...

co za pora roku ....

Witam z ranka,

Madzieńka jak tam mała?.... Jula - nie choruj bo w poniedziałek mamy basen!!! :-)
Ale masz śliczną i dużąąąą pomocnicę w kuchni!!! Ja też zabieram się niedługo tylko za pierniki - żeby zdążyć przed świętami je jeszcze polukrować... bo zawsze przed samymi świętami tyle się roboty nazbiera że później na szybko to muszę robić... i z mamą stwierdziłyśmy że w tym roku rozpoczynamy sezon wczesniej :tak:;-)

A ciasteczka - wow... super wyglądają...:tak::-D kurcze a ja w tamtym roku przegapiłam te świąteczne foremki :-( i w tym chyba też się nie załapię... ciekawe czy są jakieś tegoroczne wzory w ikea?

Antuanet a do którego oddziału chodzicie? i jak tobie się to przedszkole podoba?

Karlitka ja chcę na babską kawkę ja...

Fogia ale mi smaka narobiłaś... ależ bym gofra wstrząchnęła... chyba dziś w plazie się na nie skuszę :)

Asienka i jak po kolokwiach?

No i chyba muszę iść myć głowę i powoli się szykować bo nawet jak Madzieńka nie idzie to ja mam fryzjera... no i obiecałam Julowi bugi (bo on nie był w KC więc nie wie co to jest) więc chyba i tak będę gdzieś musiała pojechać...:tak:;-)

Madzia czekam więc na wieści jak tam u was...

a co tu tak pusto ?????

Madzieńka jak tam u Was ????? Jak Jula ???? chyba ładnie jeszcze śpicie skoro Was nie ma ;-) OBY :-)

Madziarka witaj :-) mówisz by wcześniej zrobić pierniczki ???
hmmm dobry pomysł :-)
też nie mam świątecznych foremek ....

ogólnie muszę kupić też nowe bombki bo mamy ale brokatowe a boje się że mała zaraz będzie cała w brokacie ....

Wpadłam powiedzieć Dzień Dobry:-)
Jak na razie to ładny dzionek mamy za oknem i korzystając z tego wywieszę pranie na balkonie. Jedna pralka właśnie skończyła prać, a druga porcja prania już czeka:tak:. Ululam tylko Michałka i zabieram się za porządki.
Aha, u nas dzisiaj święto, bo kupka się pojawiła:-D
Życzę wszystkim udanego dnia!

witam sie i ja, tzn. my-bo z Maksem, stoi obok mnie i rysuje "coś" a mówi ze samochód. ;-) ciężko było wstać- ale jak juz wstalam to wzielam sie za porządki,tzn kolejne pranie wstawilam odkurzylam umylam kuchenke bo wolala o kapiel ;-) a teraz zasiadlam z kawka i oczywiscie na bb :-)
Madzieńka jak Jula, mam nadzieje ze wszystko w porzadku:-) A coo do elma to nie ten metrowy tylko ten OKAZJA HIT ELMO 50 CM !!!!!!!!!!!! (1300906666) - Aukcje internetowe Allegro narazie kryjówka jest dobra bo nie znalazl ani nie widzial jak M otwiera :-)

Co do pierniczków my mamy kilka foremek,ale te Madzienki jezyk renifer(?) mnie zauroczyły,teraz w oriflame sa za 9.90zl trzy sztuki i wydaje mi sie ze drogo wychodzi... chociaz nie wiem ile w ogole kosztuja.

Madzienka karlita to zajecia na basenie na podwalu mozna odrabiac??

reklama
Cześc!
Ja na chwilkę się melduję, niedługo mam gości:moja siostra i siostra mojego M ze swoim M która jest juz u schyłku ciąży, planuję na obiad rybkę na parze zrobić tylko śmietany do sosu nie mam:baffled:

Miłego popołudnia!!!

Do góry