reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej!
Ho ho dawno mnie tu nie było:sorry2:. A wszystko przez to że moje dziecko jest strasznie absorbujące. Sam nie poleży tylko siedziałby na rączkach u mamusi:no:. u nas ciągle coś się dzieje, i jakoś szybko ten czas leci. A to chrzciny, a to odwiedziny i wizyty u lekarza. Jeździmy co dwa tygodnie do pediatry na kontrole wagi, ponieważ Michaś od wyjścia ze szpitala do teraz przybrał na wadze dopiero 800 gram. Dokarmiamy go troszkę butelką i mam nadzieję że dogoni rówieśników.
oho już popisałam sobie, słyszę marudzenie:no:

reklama
witam sie szybko bo zaraz jedziemy do mojej mamy z kwiatkiem na urodziny.

napisze tylko ze w tesco sa te pieluchy care za 39.90:-)

Moze popisze wieczorkiem albo juz jutro. Buziaczki dla brzuchatek!!!! i dla wszystkich nie brzuchatek!!!!!!!:-):-):-)

Ps moja kolezanka urodzila dzisiaj o 11.30 Lidke 4kilo i 58cm :-):-):-)

Kto jutro chętny na poranny wypad do Kids Clubu??????

Antuanet jak jutro korki na mieście??;-);-);-)może będziesz w pobliżu Globusa koło 10???:-p:-p:-p

Sunday gratulacje dla koleżanki, kawał kobitki urodziła!!!:-):-):-)

My dzisiaj piekłyśmy ciasteczka, zobaczcie same...
przygotowane do wypieku
IMG_5902.jpgIMG_5908.jpg
upieczone
IMG_5909.jpg
i udekorowane:-p:-p:-pw większości przez Julcię
IMG_5914.jpgIMG_5916.jpg

Częstujcie się, smacznego!!!!!

a to mój mały pomocnik
IMG_5906.jpgIMG_5911.jpg

hej,
ja znowu na szybko, ale byłam dziś u dentysty:eek:no i masakra...zęby poleciały po ciąży i od karmienia....długie leczenie przede mną:-:)-:)-:)eek::eek::eek:
Dziendoberek:)
ale pogoda za oknem..... wrrrrrrrrrrr I moje dzieccko dzis marudne bardziej niz zwykle... masakra... Nocka tez bezsenna:( od godz 1.30 budził mi sie szkrab co chwile a jak juz zasnał na dobre po karmieniu o 5 rano to go tatus niechcacy obudził o 6 i juz było po spaniu az do 8. Chyba nigdy nie dojdziemy do ładu z tymi karmieniami:( Olus wciaz głodny a pediatra mowi ze przekarmiam....I co tu robic:(

karlita oszczedzaj sie kochana, byle do stycznia:) ja tez przelezałam plackiem pół ciazy.... babcie na wage złota

O kurcze no tak bo to mikołaj juz tuz tuz....

hmmm....może zapełniaj mu brzuszek wodą:dry::sorry2:

napisze tylko ze w tesco sa te pieluchy care za 39.90:-)

Moze popisze wieczorkiem albo juz jutro. Buziaczki dla brzuchatek!!!! i dla wszystkich nie brzuchatek!!!!!!!:-):-):-)

Ps moja kolezanka urodzila dzisiaj o 11.30 Lidke 4kilo i 58cm :-):-):-)

gratulacje dla koleżanki:tak:wow....kawał kobity:szok:

Kto jutro chętny na poranny wypad do Kids Clubu??????

Antuanet jak jutro korki na mieście??;-);-);-)może będziesz w pobliżu Globusa koło 10???:-p:-p:-p

Sunday gratulacje dla koleżanki, kawał kobitki urodziła!!!:-):-):-)

My dzisiaj piekłyśmy ciasteczka, zobaczcie same...
przygotowane do wypieku
Zobacz załącznik 301508Zobacz załącznik 301509
upieczone
Zobacz załącznik 301510
i udekorowane:-p:-p:-pw większości przez Julcię
Zobacz załącznik 301511Zobacz załącznik 301512

Częstujcie się, smacznego!!!!!

a to mój mały pomocnik
Zobacz załącznik 301514Zobacz załącznik 301513

piękne ciasteczka i super pomocnik:tak::tak::tak:

hmmm........pozaznaczalam więcej cytatów i zniknęły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja nie pamiętam co miałam napisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziewczyny muszę się Wam pochwalić bo normalnie pęknę zaraz z dumy!!!!!!!!

Filipek potrafi się zupełnie samodzielnie podpisać imieniem!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

a oprócz tego rozpoznaje, nazywa i pisze literkę O

i jeszcze potrafi napisać literkę M i T, nie nazywa ich tylko określa, że są jak mama i tata.

jestem taka dumna, że unoszę się metr nad ziemią, on nie ma jeszcze czterech lat, a oprócz tego zafascynowania literami potrafi też liczyć do 10 po angielsku i po polsku, rozpoznaje kształty itp.

a co chyba najlepsze w tym wszystkim to to,że ja go nigdy przenigdy do takiej nauki nie zmuszam, nie zachęcam, nie namawiam, odpowiadam tylko na jego pytania!

mandziula współczuję Ci tych przebojów. Widzisz taka to już dola pracującej mamy.

misiawspółczuję problemów dentstycznych, u mnie pewnie będzie podobnie bo zęby lecą mi bardzo.

twoja mama też ma dzisiaj urodziny?????:-)gratki dla koleżanki, zauważyłam że ostatnio rodzi się bardzo dużo dzieci z wagą ok. 4 kg:szok::szok:

madzienkawow super wypieki. To te pierniczki co muszą poleżeć do świąt żeby zmiękły czy jakiś inny przepis? Pomocnicę masz rewelacyjną. :-)O której wybieracie się do KC? może my zdążymy dojechać?

madzienka super masz pomocnika!!! i ciasteczka mniam mniam.... pysznie wygladaja :) tylko czy dotrwaja do świąt??? :p raczej nie!!! :D:D:D
a wiesz, ze ja ostatnio ogladalam katalog z orliflame chyba i byl tam kucharski fartuszek dla dziewczynki za 14 zl :) http://pl.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201016 strona 116-117

przepraszam dziewczyny, ale do reszty sie nie odniose ..:( zmykam szykowac sie do kolejnego dnia :p

Ostatnia edycja:
Fogia to nie pierniczki tylko takie kruche więc już ich trochę nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a do KC idziemy na 10 bo Madzia ma fryzjera na 12.30:tak::tak::tak:

Sienio na pewno nie dotrwałyby:-D:-D:-D:-D

fogia tak mama ma urodziny, podziekowala za kwiatka(byla zaskoczona) i powiedziala ze takich urodzin to sie nie obchodzi-nie te lata juz;-)
Madzienkasuper fotki, to pierniczki?????ja tez mysle zeby upiec pierniczki z ""Maksem. Skad masz takie ekstra foremki?????

reklama
Do góry