reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sunday moja też ma dzisiaj - 51. Życzenia telefoniczne rano przyjęła, jutro planujemy zrobić jej niezapowiedziany nalot ale nie mam jeszcze prezentu. Jak na razie Filipek narysował dla babci obrazek i sam się podpisał. :-D:-D:-D
Madzienkaoj to szkoda, że tak wcześnie bo do 10 to ja nie wiem czy wyjedziemy z domu. Fifi jutro nie idzie do przedszkola z racji wyjazdu więc mam zamiar się wyspać.

Powiedzcie mi dziewczyny gdzie ja bym mogła zjeść w Lublinie dobre krewetki? no tak za mną chodzą, że masakra.
i gofry
i latte :eek:

reklama
Madzienka śliczne ciasteczka od ślicznych kucharek to nie ma co się dziwić :tak::tak:
Ja wpadłam tylko się pożegnać i napisać ze do wtorku mnie nie będzie bo jedziemy jutro do mamy i w związku z tym Maja też ma wagary :tak::tak:
Jak mi się uda to jeszcze jutro zajrzę ale nie obiecuję :no::no:
Miłego spotkania jutro w KC :tak::tak::tak:

fogia moja 59:-) moj M kupil piekne jasnożółte róże- ślicznie sie prezentują w wazonie u mamy:-)

My juz poscieleni i zaraz kladziemy sie spac,choć nie wiem jak Maks bo on ma mega energie:eek:
Wczoraj "przyszedl" ELMO- biedny siedzi w szafie schowany w ubraniach M, ale na szczescie Maks nie widzil;-) teraz czekamy na kolejny prezent dla synka szwagra-tablica dwustronna- coś długo idzie...

http://www.pampers.pl/pl_PL/premium...nner_ffd_contest&utm_campaign=pampers_gallop2

Witam się wieczorowo:-)
sunday_ super wieści od koleżanki, gratuluję zostania ciocią:tak:
madzienka super ciasteczka! A pomocnik rewelacja.:-)
misia2010 współczuję wrażeń u dentysty:sorry: Nie martw się, dobrze będzie.
fogia brawa dla Fifiego :-) Jakiś geniusz Ci rośnie...
sienio super ten fartuszek:tak:
Cały dzień w rozjazdach, byliśmy dzisiaj w Motylku na zajęciach adaptacyjnych:tak: Panie fajnie prowadziły ale było strasznie dużo brzdąców. ?Na początku trochę się bał ale później się rozkręcił. Ładnie w tym przedszkolu i tak niedaleko od nas. Teraz już mały zasnął to chwila na zieloną herbatkę:tak:

byliśmy dzisiaj w Motylku na zajęciach adaptacyjnych:tak: Panie fajnie prowadziły ale było strasznie dużo brzdąców. ?Na początku trochę się bał ale później się rozkręcił. Ładnie w tym przedszkolu i tak niedaleko od nas. Teraz już mały zasnął to chwila na zieloną herbatkę:tak:

I co zadowoleni,my też mamy zamiar zapisac tam Julcię ale od stycznia...

Sunday a to ten duży Elmo...to dobtze trzeba było go ukryc...:tak::tak::-):-):-)

Czesc
Mialam szalony tydzien. Po Wizycie kolokwium za kolokwium, wiec nawet Was nie czytalam. Poprawie sie od jutra ale nie dam rady nadrobic. Jak tam Ala?

Wiecie co, nie wiem czy ja mam już jakiegoś schiza czy to moja matczyna:-pintuicja ale mam wrażenie że moje dziecko coś zaczyna brać...:sorry2::sorry2::sorry2:oby nie...jutro okaże się:blink::blink::blink:i jutro na 100% potwierdzimy nasza obecność w KC...:confused::confused::confused:

do jutra dobranoc!!!!

reklama
hello nocną porą :-)

Madzieńka oby Juleczki nic nie brało !! :no::no::no:
a ciasteczka wyglądają bardzo apetycznie smaka mi narobiłyście :-)

asienka i jak poszły kolokwia ???

Antuanet super że mały się rozkręcił :-) kurcze wszystkie będziecie chodzić do Motylka ????

sunday_ oby młody nie buszował po szafach ;-)

Fogia krewetki to nie wiem ;-)
ale gofry to pod zamkiem albo w tesco robią dobre :-) w Realu też sa dobre ;)

a kawa to caffe Heven w PLAZIE :-)
polecam kawę żółwia albo oreczkę koniecznie dużą :-) pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha :-D

właśnie laski kiedy idziemy do Plazy na kawę ??????????????
a może do kina ??????
właśnie zajrzałam co grają ... nic ciekawego nie ma .....

ok spadam do łóżeczka :-D

Do góry