reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka nigdzie się nie przenosimy - jesteśmy zakochane w basenie z 32SP :) A co do spania - dziś zdarzyło się to pierwszy raz :-)

Madzieńka później zadzwonię to jakoś się będziemy umawiać :-) a chcesz iść jutro do Moniki na podcinanie?

Różyczka ja też nie pomogę bo Nela nadal jest na piersi... ale nadchodzi wielki dzień octu i mam nadzieję że jej przejdzie :-)

Anaconda i jak tam decyzja? :-) Faktycznie macie trochę wydatków w grudniu... a ta lala niezłą ma cenę :-)

reklama
Cześc!

My już po ćwiczeniach, no dzisiaj to był sam ryk:no::no::no: Jeszcze nie wiedziałam żeby Gabi tyle płakała, Łzy ciekły jej jak grochy i nic nie poćwiczyła, jak Pan puszczał ja na swobodne raczki to była radosna, a jak czegoś wymagał to płacz. Nigdy przedtem tak nie było:baffled:

Ja przeżyłam bardzo ten czas i nie wiem czy to wina faceta czy raczej teog że była śpiaca.:confused: :confused:Bo jak wracałyśmy to od razy w wózku zasnęła.:confused:

Dziś znowu nie wybiore sie do UP bo Gabrysia śpi a tam rejestrują do 14:sorry:

Anaconda widziałam w gazetce Tesco ze lalki Barbie maja w promocji 30% taniej

Ja też już po zakupach i nawet real zaliczyłam :-p:-p:-p
A co do prezentu to chyba dam sobie spokój z tą paryżanką na mikołaja i najwyżej jakoś Mai wytłumaczę a jak nie wygra z mini mini tej lalki to dostanie ją pod choinkę. A na mikołaja będzie książka i gra :tak::tak::tak:
Talia widocznie Gabrysia ma zły dzień :tak::tak:
Karlita fajna ta rozpiska dla niekarmiących mam :tak::tak::tak:
Maltanka oj ciekawe do kiedy ten twój Hubert będzie takim rannym ptaszkiem :tak::tak: może mu się odmieni jak do przedszkola pójdzie :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Maltanka nigdzie się nie przenosimy - jesteśmy zakochane w basenie z 32SP :) A co do spania - dziś zdarzyło się to pierwszy raz :-)

Madzieńka później zadzwonię to jakoś się będziemy umawiać :-) a chcesz iść jutro do Moniki na podcinanie?

Madziarka 23SP:-D:-D:-D:-D:-D

Może wcisnęłabym się jakbyśmy razem pojechały;-);-);-)myślałas nad moją propozycją???

madzienka na jaki basen chcecie się zapisać?:eek:

Ooooo to i my musimy kupić Stacyjkowo ale dzisiaj nie widziałam kiosku:eek::eek::eek:

Maltanka zostajemy w 23;-)))

My po zakupach...do tesco nie pojechłyśmy ale w realu byłyśmy....
pieluch w promocji w pudłach 3,4 i 5 pełno więc jeśli ktoś zainteresowany to do reala!!!!
Karlitko nie dałam rady kupić Wam tych pudeł:sorry::sorry::sorry:....ale w realu też są też pieluchy premium care w promocji za niecałe 42zl, więc wysyłaj E na zakupy!!!!

Ja też już po zakupach i nawet real zaliczyłam :-p:-p:-p
A co do prezentu to chyba dam sobie spokój z tą paryżanką na mikołaja i najwyżej jakoś Mai wytłumaczę a jak nie wygra z mini mini tej lalki to dostanie ją pod choinkę. A na mikołaja będzie książka i gra :tak::tak::tak:

I nie spotkałyśmy się:szok::szok::szok::szok:

Anaconda to ja już teraz trzymam kciuki za wygraną w konkursie...a dużo tych lal było do wygrania....???

Madzia do wygrania jest tylko 12 lal i chyba 40 filmów "Barbie w świecie mody" więc szanse małe, ale może moja córa to szczęściara :confused::confused::confused:
W końcu jak przeżyła zatrucie dwutlenkiem węgla jeszcze w moim brzuchu to jakiś aniołek nad nią czuwa i może jej dopomoże :-D:-D:-D;-);-) A jak nie to mama już kupi tą paryżankę pod choinkę :tak::tak::tak:
No właśnie że też się nie spotkałyśmy w realu, ja poszłam tak koło 11.45 a wróciłam o 13.15

Witam, my po lekarzu, nic nowego:sorry:, żadnych leków:no: bo niektóre mam a żeby w razie W to pediatrę mam pod ręką:tak: a nie mam ochoty wykupywać i żeby stało nieruszane:no:. Tylko się naczekałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo pierwszeństwo ci na odczulanie i kiś się z 2 nicponiami z ciasnej, niewietrzonej poczekalni przez 1,5 godziny:no::no:.
Poza tym to w starym przedszkolu Olka panuje jelitówka, znowu pogrom sieje:-(.
Anaconda, Majeczka mądra dziewczynka to zrozumie sprawę z lalką;-):tak:.
Ja moim planuję ciastolinę kupić, bo pani Olka z przedszkola prosiła żeby czymś z prac plastycznych go zajmować a że świetnie rysuje to dla odmiany będzie lepić :-p:tak::-) z resztą ostatni obaj mają manię na plastelinę:tak::-D:-D.
Talia, dziś taki paskudny dzień i dlatego samopoczucie Gabi się pogorszyło;-);-):tak:.
Różyczko, jeśli dziecko po wypiciu mleka coś dolega to nie bagatelizuj tego:no:. Moi alergicy i wszystkie mleka przetestowałam na nich - ulewanie, wymioty, biegunka, krosty na buzi, odparzenia - przerabiałam nie raz:tak:. Kup według Ciebie odpowiednie mleko lub mieszankę mlekozastępczą(w aptece ale bez recepty też można kupić:tak: tylko trochę drożej) i jeśli nie będzie niepokojących objawów poproś pediatrę o wypisywanie tego mleczka - ja zawsze tak robiłam :-p;-):tak:.

helllołłłł

ależ mam dziś dzień leniwca (to chyba za Ciebie karlitka;-))

z pożytecznych rzeczy to zrobiłam tylko zakupy spożywcze, ale autem i z m. przy boku więc się praktycznie nie liczy....;-)

byliśmy dziś jeszcze w sklepie dzieciowym bo chciałam mu pokazać wózek, który sobie upatrzyłam - coneco toledo. M. go pooglądał i stwierdził, że szajs, pokazał mi kilka słabych punktów i powiem Wam szczerze, że zgłupiałam. Generalnie mam już czasami dosyć tych wózkowo-łóżeczkowych rozterek.:no::no:

mój małżon ciągnie mnie jutro do lublina :dry: moja mam ma dziś urodziny i wymyślił, że Fifi nie pójdzie jutro do przedszkola tylko pojedziemy do babci zrobić jej niespodziankę. sama nie wiem..............:rolleyes2:

witam i ja
ledwie łaze więc nie zaglądam, Mikołaj znowu w nocy płakał, więc w sumie od 1 spałam jednym okiem. od 7 w pracy i tez czasu na przerwę brak, bosze jak dobrze że jutro piątek:tak:

a tu jak na złość kilka stron do czytania:-D:-D:-D a jak czytam to mi jednym uchem wpada a drugim zaraz ucieka więc nawet nie pamiętam co miałam napisać:no::no:

reklama
Madzieńka jeśli dla Was to nie problem to my jestesmy na tak... :) zadzwonię później, jak wrócę od lekarza bo dziś znowu idę do ginki z tym nieszczęsnym usg które nic nie wykazało :-)

Do góry