reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana, ja juz na nogach zaraz wychodze doo pracy,ale nie moglam sie oprzec zeby nie zajrzec z do Was chocby na chwile. Jesszcze jak mam cisze w domu to lepiej sie czyta.:-)
Zajadalam kanapke z ogorkiem i popijam herbatke na szybko. Znowu kiepski dzien sie szykuje :-( nie widze lsmów z okna-taka mgla.

karlita kochana teraz to juz bez zartow uwazaj na siebie, wlasnie moze babcie pomoga teraz przy Gabi, trzymam kciuki zeby były jednak w styczniu a jak nie to koniec grudnia.:-)

reklama
Hejka, i ja witam porannie,

Wiecie że moje dzieci jeszcze śpią? :szok: ale mam luzik i ciszę.... uwielbiam takie poranki! :-D:tak::-D

Sunday napisałam pw... a pogodą się nie martw - może się jeszcze poprawi... oby!!!

Madzieńka dziękuję ci kochana!!!!! ;-):-) wiesz jak poprawić humor z rana... zaraz idę czytać pocztę :tak:a z piątkiem... masz rację - gapa ze mnie niemiłosierna...

Karlitka nie ma żartów!!! Teraz musisz się oszczędzać i leżeć... zagoń babcie i dziadków do pomocy - niech przez te kilka tyg ci pomagają, przyjeżdżają i bawią małą, obiad ugotują... teraz jest Wam to potrzebne...
A ja zaciskam kciuki oby rozwarcie się nie powiększało... aż mi się moja ciąża z Nelą przypomniała... wrrr...

Fogia gratulujemy dzielnego przedszkolaka!!!

Maltanka nie martw się, każdy ma czasami gorszy dzień... H. miał taki wczoraj...

Mandziula może Mikołajkowi idą kolejne zębole?

u nas tfu tfu Nela jakoś ostatnio się troszkę uspokoiła po tym jak górne 4 wylazły.. ale jeszcze dolne nas czekają bo ma dwie wielkie banie na dziąśle...

idę zrobić sobie herbatkę, któraś chętna?

Witam i ja :-):-)
Maż dzisiaj do pracy na godz.10 idzie bo sie z kolegą zamienił więc Maja później została odprowadzona do przedszkola a co za tym idzie i ja później do kompa dotarłam :-D:-D
Wczoraj rysowaliśmy prezent do Mikołaja no i Maja narysowała barbie paryżankę a przecież nie miałam zamiaru kupować jej kolejnej lalki, i co ja mam teraz zrobić :-:)-( miałam kompletnie inny pomysł na prezent a teraz jestem w potrzasku :-:)-(
Karlita kobieto uważaj na siebie bo do stycznia jeszcze trochę czasu zostało, oj wychodzi dźwiganie Gabrysi. Musi Ci ktoś teraz pomóc dla dobra Norberta :tak::tak::tak:
Maltanka oj to tylko patrzeć jak na szkolenie zaczniesz chodzić i super ze popołudniami bo odchodzi problem z kim Hubercika zostawić :tak::tak:
Fogia widzę że pasowanie na przedszkolaka udane a mama dumna jak paw ;-);-)
Madzienka ja chętna na dyskotekowe andrzejki :tak::tak::tak:
Madziarka a jak Julek? Jeszcze w domu go trzymasz?

Anaconda Julek dopiero wczoraj cały dzień był bez temp... zostaje więc w domu przynajmniej do końca tyg... chociaż nocka też spokojna - był chłodny jak lód :-) wreszcie.... mam nadzieję że wreszcie mamy z głowy to wstrętne choróbsko!!!

A co do prezentu - a o czym ty myślałaś? napisz to podpowiemy obiektywnym okiem czy twój pomysł będzie do przyjęcia :-)

mialam nie zagladac, ale nie moglam sie oprzec :)
Witajcie

karlita kurcze a ja wlasnie kilka dni temu sobie o Tobie myslalam. Pomyslalam nawet, ze tak sie balas na poczatku a tu wszystko ok i do tego jaki aktywny tryb zycia prowadzisz... i kurcze co???? ojjj mówili "nie chwal dnia przed zachodem słońca"...:( popros mame, napewno chcetnie pomoze:)
Trzymaj sie dzielnie! wszystkie trzymamy kciuki, zeby tylko na strachu sie skonczylo!!!

anaconda
a moze kup jej co planowalas i napisz list niby od Mikolaja zwyjasnieniem czemu nie lalka.... hmm kurcze nie wiem nie jestem na tym etapie :D:D:D
oki zmykam do pracy bo sie spoznie :p

Co do tego Mikołaja to póki Maja mała i w niego wierzy to chciałabym żeby dostawała taki prezent o jakim marzy, ale tych lalek to ma już tyle ze aż mi się niedobrze robi na myśl o kolejnej. Ja chciałam jej dać książkę z bajkami i grę - skaczące małpki więc jak widzicie z lalką nie ma to nic wspólnego. Na dodatek Maja narysowała barbie na konkurs mini mini a wyniki losowania dopiero 10 grudnia a tam też do wygrania właśnie barbie paryżanka :confused::confused:

Kurcze, to masz ciężki orzech do zgryzienia... bo widać że faktycznie ta barbie to wymarzony prezent skoro ją ciągle maluje, o niej pisze i myśli... :-)

A cenowo jak lalaka wychodzi? bo ja nie jestem jeszcze w temacie :-)

Jak nie jest bardzo droga to ja bym kupiła tą lalkę i bajki...
było by po połowie - pół od ciebie i pół od jej marzeń :-)

reklama
Dziendoberek:)
ale pogoda za oknem..... wrrrrrrrrrrr I moje dzieccko dzis marudne bardziej niz zwykle... masakra... Nocka tez bezsenna:( od godz 1.30 budził mi sie szkrab co chwile a jak juz zasnał na dobre po karmieniu o 5 rano to go tatus niechcacy obudził o 6 i juz było po spaniu az do 8. Chyba nigdy nie dojdziemy do ładu z tymi karmieniami:( Olus wciaz głodny a pediatra mowi ze przekarmiam....I co tu robic:(

karlita oszczedzaj sie kochana, byle do stycznia:) ja tez przelezałam plackiem pół ciazy.... babcie na wage złota

O kurcze no tak bo to mikołaj juz tuz tuz....

Do góry