reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

No kochana tu na osiedlu jest jedna fajna do której regularnie uczeszczałam :-)
Więc możemy sie spoko ustawiac za jakis czas :-)
A moja ciaza tez była przenoszona-jakies niecałe 2 tyg chyba z tego co pamiętam...nie spieszyło sie mojemu robaczkowi na świat :)

reklama
Madzienka, to dobrze, że się uspokoiło. Nie mam jeszcze dzieci, ale domyślam się jak Ci się serce ściska, kiedy widzisz płacz maleństwa. Pisz co i jak, zawsze łatwiej przejść przez takie "stany", kiedy można się podzielić i posłuchać jakiś rad (nawet) na forum.

solange, a gdzie ta fajna siłownia? Mnie diety niewiele dają, muszę się ruszać. W sumie to nawet dobrze, bo jakoś nie wierzę w te diety - cud. Kiedyś zrobiłam sobie Kopenhaską to po tygodniu, od skończenia diaty, ważyłam dwa razy tyle hehehehe.
Przed ciążą ważyłam 49 kg, także chcialabym chociaż wrócić do 52 kg. Podobno cuda sie zdarzają ;))

P.

O rany to ty chudzinka jestes :)
Ja jak wróce do 65 kg to bede szczęsliwa jak nigdy hahahah

Siłownia z aerobikiem jest na Juranda-wyglad może torche niedzisiejszy, ale prowadzacy fajni no i 60zł karnet na cały miesiąc i chodzisz ile chcesz, naprawde rewela :)

O rany to ty chudzinka jestes :)
Ja jak wróce do 65 kg to bede szczęsliwa jak nigdy hahahah

Siłownia z aerobikiem jest na Juranda-wyglad może torche niedzisiejszy, ale prowadzacy fajni no i 60zł karnet na cały miesiąc i chodzisz ile chcesz, naprawde rewela :)

Tez tam kiedyś chodziłam, jak mieszkałam na LSMach,tak w piwnicy???;-)

Tak tak, w piwnicy :tak:
Katre wyrobiłam sobie chyba ze 3 lata temu i nadal jest aktualna...trzeba tylko zapłacic, zadnego wpisowego sie nie płaci ani opłaty aktywacyjnej więc naprawde spoko :tak:

Ale póki co sie nie wybieram....jeszcze z 5 miesięcy i dopiero zacznę:-)

Ide do sklepu, musze sie ruszyc w ten upał niestety bo nie mam nic na obiad:baffled:

To po porodach trzeba się będzie wybrać i wrócić do formy. Przed ciążą chodziłam na siłownie, tylko tam do Pałacu Parysów na górę. Niezły wycisk i naprawdę można zrzucić kilka kilogramów. To trochę takie próżne myśleć o wyglądzie jak się jeszcze nie urodziło, ale czasami tęsknie za spaniem na brzuchu i normalnymi spodniami. :)))

Dlaczego prózne? Przeciez każda dziewczyna lubi wygladac ładnie niezaleznie od tego czy jest w ciazy czy nie;-)
Ty juz niebawem bedziesz po rozdwojeniu i bedziesz mogła sie bardziej zając sobą:tak:
Poza tym nic tak pozytywnie nie wpływa na psyhike kobiety jak pół godzinki dziennie dla urody hehehe-jak ty masz dobry nastrój to i Twoje dziecko jest zrelaksowane :-)

A ja wychodząc z tego własnie założenia ostatnio byłam u fryzjera, zrobiłam sobie w domu manicure i pedicure, a dzisiaj kupiłam sobie cienie do oczu i kolczyki pod kolor spódnicy która kupilam kilka dni temu :-)
Jeszcze nawet nie miałam jej na sobie ale sama swiadomośc tego że mam cos fajnego w garderobie działa cuda heheheh

Hej dziewczyny
Teraz mieszkam w Chełmie wyemigrowałam za chłopem ale z urodzenia jestem dziewczyna z Lublina:-D W końcu to tylko taka dalsza okolica Lublina:cool2: Jestem mamą 5-miesiecznego rozrabiaki Kuby:-)

reklama
Do góry