reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień doberek,

Właśnie do śniadania czytam sobie wiadomości, a tutaj... szok! Jackson nie żyje! Pomyślałam sobie, że można mieć miliony, a śmierć i tak o nikim nie zapomni. Carpe diem dziewczyny!

anaklim, nie zabrałyśmy Ci pogody ;) w Lublinie do południa w miarę słonecznie, a później... szkoda słów.

Idę dzisiaj na Transformersów z siostrzeńcem ;)

Buziaki i miłego dnia.

reklama
dzień doberek:tak::tak::tak:

Dzięki kobitki za pocieszenie co do mojego niezdanego egzaminu:confused::confused::confused:
następnym razem postaram się bardziej:tak::tak:
A moje dziecko w taką pogodę siedzi i rysuje albo ogląda sobie ksiązeczki...na bajki ma szlaban-jedna wieczorem przed snem, w weekendy może byc jakis dłuższy film:tak: komputer tylko z tatą i to raz-dwa w tygodniu-ale nie narzeka, powiem nawet że wygrzeczniał od kiedy nie siedzi przed telewizorem:-D

A ja dzisiaj pojechałam po ciuszki dla malucha-obkupiłam siebie, Filipa, to drugie nienarodzone i męża....:-)dobrze że byłam z mama bo nie dałabym rady dojśc do domu-wyglądałam jak juczny wół obładowany chrustem z lasu:-):-):-)
Solange niezłe porównanie:-D:-D:-D:-p
Fajnie że już widzisz pozytywną poprawę w zachowaniu swojego dziecka jak mu ograniczyłaś oglądanie telewizji:tak::tak::tak:
A za co ma karę jeśli można wiedzieć?:sorry2:
Hej laseczki,
Wczoraj przyleciała do mnie moja siostra:-) Będzie mi trochę pomagać, a w wolnych chwilach będziemy odkrywać Irlandię:-))))
Zaczęło padać. No to mam!
Właśnie usłyszałam, że zmarł Michael Jackson. Moje lata osiemdziesiąte...:(
Ana miłego spędzania czasu z siostrzyczką:-):-):-):-)

u nas też dzis pewnie popołudniu zacznie lać:baffled: tak jak wczoraj i przed wczoraj.....:baffled:
Dzień doberek,
Właśnie do śniadania czytam sobie wiadomości, a tutaj... szok! Jackson nie żyje! Pomyślałam sobie, że można mieć miliony, a śmierć i tak o nikim nie zapomni. Carpe diem dziewczyny!

Idę dzisiaj na Transformersów z siostrzeńcem ;)
.
Święta prawda:confused::confused::confused:

Przyjemnego oglądania;-):-):-):-):-)

aluśka ze względu na to że w tej chwili stara się jak szalony żeby nie nabroić, karę ma bardzo rzadko. Ale czasem jak nazbiera 3 minusy w ciągu jednego dnia na lodówce to kara musi być:-) Stara sie nie dostac tego pierwszego, ale jak już dostanie to zachowuje się tak jakby nie mógł się opanowac i ma w du... czy dostanie kolejne czy nie:baffled:

Ta pogoda mnie wykończy. Z kina nic nie wyszło, bo zasłabłam w sklepie i bałam się iść na seans z siostrzeńcem. Chciałabym już mieć ten koszmar zwany porodem za sobą. Spać nie mogę, siedzieć się boję, bo mam wrażenie, że uduszę dziecko (główkę ma na dole) no jajca... Jak wy sobie radziłyście dziewczyny w tych ostatnich dniach?

Panegiryka nie udusisz spokojnie;-) Poza tym to już kilka dni i bedzie po wszystkim:tak: A spac ja tez nie moge a u mnie jeszcze kupa czasu heheh

a ja sie pokaże troche ;) 24 tydz.
brzuszek4m.jpg

Ostatnia edycja:
ha ha ha Panegiryka ja tez mialam takie schizy z duszeniem dziecka a szczegolnie jak zakladalam kozaki:-):-):-):-)
ale nic sie nie boj--nic sie nie stanie a koncowa ciazy jest przechlapana-jestem w miare na bierzaco w tym temacie:-D
ale dasz rade i niedluo bedziesz sciskac swoj najwiekszy skarb i zastanawiac sie jak moglas wczesniej zyc bez niego
trzymam kciuki

Solange - ja się tak nie bawię! Ty masz w 24 tyg taki brzuch jak ja teraz w 12... Buuu....

Panegiryka - jak u Ciebie? Siedzisz w jednym kawałku?

No własnie miałam pisac że cisza tu straszna i nikt nie pisze hahahah

Dzięki za lato Anaklim od wczoraj upał:szok:
Wczoraj pojechalismy nad jezioro i Fifi standardowo wlazł z głowa do wody, a ja mam spalone ramiona....a wcale na słońcu specjalnie nie siedziałam, ale dawało nieźle.
Zaraz sie zbieram na hulajnoge z młodym gniewnym zeby sie troche wyszałał-nie wiem ile jeszcze tej bjuti pogody będzie tego lata hahahah

Panegiryka no własnie czy ty jeste 2 w 1 jeszcze??? haaaalo;-)

Anaklim no wlasnie podobno mały on jest....takie słysze głosy hehehe, ale ja to kawał baby jestem moze dlatego:-)

Hej laski!

Ja się jeszcze nie rozpakowałam :)) Póki co nie mam czasu, remont się kończy w środę, a później trzeba tam posprzątać :)))

Marzy mi się pójść na basen. Podobno, gdzieś pod Lublinem jest taki basen, że nawet malutkie dzieci mogą w nim swobodnie pływać, bez obawy, że złapią jakieś fu i be ;))) Wiecie może coś na ten temat?

solange
, faktycznie brzuszek malutki i zgrabny. W sumie to dobrze, przynajmniej nie czujesz się jak wieloryb, zwłaszcza przy tych upałach.. za które serdecznie dziękuje... anaklim! ;)))
W ogóle jak czytam posty anaklim, to przypominają mi się słowa piosenki:

"A Irlandia podobno jest taka zielona,
jak włosy syreny o świcie...
Za jej czułe westchnienia i białe ramiona
moje szare oddałbym życie."

Jak samopoczucie dziewczyny? Jak maluszki w brzuszku i poza nim?

Ściski!
P.

reklama
Kurcze ale upał:-)
Panegiryka ja nie wiem jak ty dajesz rade w taka pogodę heheh

Nawet nie mam weny specjalnej na pisanie ech no:zawstydzona/y:
Ide na spacer z młodym-dzisiaj malujemy kreda chodniki na osiedlu:-)

Do góry