reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja nie daję rady, taki upał.... Młody padł jak kawka, nawet nie dokończył mleka, Kajetan jeszcze śmiga po dworze, a ja umieram od wczoraj. Jak odwoziłam Kaja do szkoły pootwierałam sobie szyby i mnie przewiało. Ucho mnie nap..., gardło mam zawalone, nie czuję nic przez katar! Brawo!!!

Aluśka - dasz znać jak Ci poszło?

Madziulka - no teraz to nie wiem czy chcę wiedzieć, ale pan doktor już przepowiedział chłopca... Kurka siwa....

Solange - myślałam o Tobie całe popołudnie? Bo przypomniałam sobie, że we Francji chciałabym pokazać Kajkowi witraże Marka Chagalla i zastanawiałam się czy go lubisz? Ja tak, jest bardzo "mój" - kiedyś wyjaśnię:-)))

reklama
Anaklim Marc Chagall to specyficzny rodzaj malarstwa, mozna by rzec prymitywnego, a juz napewno odnoszącego się mocno do jego własnego dzieciństwa. Podoba mi się jego wyczucie koloru-jego prace sa takie barwne i pozytywne:tak: Bardzo podobają się mojemu synowi:-D

Kilka lat temu w Lublinie była jego wnuczka w związku z wystawa prac Marca Chagalla na Zamku Lubelskiem :-)...a najlepsze jest to że mój mąż opiekował sie nia podczas jej pobytu w Lublinie:-)

Ja to mam fioła na punkcie Andy Warhola. Napisałam prace magisterska o nim i jego twórczości, o muzeum jego prac w Medzilaborcach na Słowacji;-)

Ja pisałam pracę o Duchampie na animacji - studiowałam jako drugi kierunek:-))) A Warhola też lubię:-) Za całokształt:-)
Kajetan przyszedł z dworu cały w sadzy... Robili z kolegą asfalt. Głowę musiałam mu myć 3 razy!!! Paznokcie dalej ma takie jakby orał własnoręcznie, ciapy myłam szczotką.
Chyba go zamknę na wakacje w domu..................

No to gratuluje mu wyobraźni :-):-):-)
Poza tym na co Ci nieszczęśliwe czyste dziecko??? Po to Bóg stworzył pralki automatyczne, proszki do prania i szczotki ryżowe do ciała:-) aby dziecko mogło sie sponiewierac do woli:-)

Ha! Czyli zgadłam ty niegrzeczna kobieto :tak:

A tak na serio to ja tez dzisiaj byłam niegrzeczna...i liczę na karę wymierzoną przez mojego męża:-)moze jakaś chłosta np.kwaszoną kapustą...:dry:

Ja pisałam pracę o Duchampie na animacji - studiowałam jako drugi kierunek:-))) A Warhola też lubię:-) Za całokształt:-)
Kajetan przyszedł z dworu cały w sadzy... Robili z kolegą asfalt. Głowę musiałam mu myć 3 razy!!! Paznokcie dalej ma takie jakby orał własnoręcznie, ciapy myłam szczotką.
Chyba go zamknę na wakacje w domu..................
Pomysłowego synka masz ;-):tak::-D nie ma co:-D.

No to gratuluje mu wyobraźni :-):-):-)
Poza tym na co Ci nieszczęśliwe czyste dziecko??? Po to Bóg stworzył pralki automatyczne, proszki do prania i szczotki ryżowe do ciała:-) aby dziecko mogło sie sponiewierac do woli:-)
Nieźle się uśmiałam:tak::-D:-D:-D.

Moje pospane,a Olek to od 16-ej śpi i nawet siku nie wstawał:szok:.

reklama
Marta moje dziecko tez ma czasem akcje usypiania zaraz po przedszkolu....i spi cała noc, problem w tym ze potem budzi się o 5 rano rześki jak skowroneczek i nie daje nam spać-twierdzi że trzeba już wstawac :-)

A ja wlasnie dopijam kawkę i lecę po kolejna część wyprawki..;-)

Na dworze ciepło choc pochmurno jakby co;-)

Do góry