reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,i pragnę zakomunikować iż dziecię wstało o 7:30:tak::szok:.Ok.1-ej się przebudził na siku i kazał powyłączać wszystko z prądu bo burza była i poszliśmy spać.:tak:
Olka do przedszkola teraz nie posyłam:no:,był koniec roku,występ i wystarczy:tak:.Z resztą to teraz sama zbieranina jest z różnych grup:sorry2:.

reklama
Moje w przedszkolu do piątku tylko-a od 1 lipca przedszkole zamknięte jak co roku, do 1 sierpnia :)
Przedstawienia w tym roku nie będzie bo na poczatku czerwca dzieciaki sie pochorowały na ospe wietrzna....Filip oczywiście tez;-), aktorów bo przedstawienia wymiotło i nie było komu występowac hhehehe, bedzie na rozpoczecie pewnie;-)

Hej dziewczyny,

Ja po badaniach lekarskich i u położnej, jeszcze co najmniej tydzień do porodu, jak nie dłużej. Także mam czas na ćwiczenie oddechów i dopakowanie torby, itp. :))

solange, lepiej jak teraz przejdzie tego typu choróbska, niż miałby się męczyć później. Pamiętam, że z przedszkola przynosiłam wszystko co możliwe... Mama miała ze mną wesoło ;) Także trzymajcie się dzielnie.

anaklim, masz pomysłowe dziecko, nie powiem hehehe :)) Powinnaś się cieszyć, może w przyszłości zostanie budowniczym, a wiesz ile teraz sobie bierze taka ekipa? Hoho! Będziesz miała jak znalazł ;))

Jak samopoczucie drogie dziewczyny? Zostawcie te pralki w spokoju, są wakacje, trzeba odpoczywać... patrząc jak zalewa nam deszczówka podwórka.
W ogóle to wybrałabym się do kina, mam jakąś potrzebe odchamienia ;)

Idę zaraz na jakieś zakupy, trzeba uzupłenić zapasy lodówkowe :)

Ściskam!
P.

Hej:tak::tak:

No niestety i tym razem się mi nie powiodło:-:)-:)-( a wszystko dlatego że zamiast przyglądać się na znaki to skupiłam się na jakimś durnym babsztylu żeby jej nie rozjechać a szedła po jezdni gdyby nigdy nic nie wiedziałam czy mam trąbnąć czy jak i przeoczyłam nakaz jazdy w lewo:wściekła/y:
najgorsze jest to że do Worda już wracaliśmy:wściekła/y::wściekła/y:
następny 23 lipca:cool2:
w grupie miałam dziewczynę co to był jej 14 egzamin ale nie wiem czy zdała bo ja byłam przed nią ale i tak ja bym się po tylu egzaminach już chyba całkowicie załamała a ta jeszcze miała chęci:sorry2:
A ja nie daję rady, taki upał.... Młody padł jak kawka, nawet nie dokończył mleka, Kajetan jeszcze śmiga po dworze, a ja umieram od wczoraj. Jak odwoziłam Kaja do szkoły pootwierałam sobie szyby i mnie przewiało. Ucho mnie nap..., gardło mam zawalone, nie czuję nic przez katar! Brawo!!!
Ana oby szybko chorubsko Cię puściło:confused::confused: a bierzesz jakieś leki?:dry:

Jak samopoczucie drogie dziewczyny? Zostawcie te pralki w spokoju, są wakacje, trzeba odpoczywać... patrząc jak zalewa nam deszczówka podwórka.
W ogóle to wybrałabym się do kina, mam jakąś potrzebe odchamienia ;)
.
Panegiryka niby wakacje a tu taka pogoda :baffled::baffled:
już myślałam że to wczorajsze słoneczko już tak zostanie a tu burza wrrrr.....:dry:
Moje samopoczucie całkiem nieźle po niezdanym egzaminie wracając sobie do Worda pogadałam sobie z egzaminatorem i już nie byłam taka zła:tak::tak:

no ale cóz sie dziwić że taki wynik jak na liście miałam 13 numer:-p:shocked2:

A masz jakiś ciekawy film na myśli ?:blink:

Aluśka,głowa do góry ;-) i nie przejmuj się niezdanym egzaminem:no:.Przyjeżdżaj do Chełma,ja za 1 razem zdałam,mimo wpadek(silnik zgasł,nie zatrzymałam się przy cofaniu jak samochód inny jechał):-p.

Aluśka - nie martw się, do 23-go blisko, tu na egzamin czeka się od 2 miesięcy do pół roku. Serio. Ja miałam wyjątkowe szczęście bo czekałam tylko 7 tyg:-) Ale powiem Ci, że ja bym nie próbowała 14 razy. Po 7 pewnie doszłabym do wniosku, że się nie nadaję i tyle by było:-)

Panegiryka - dobre wieści. Niech sobie okruszynka posiedzi jeszcze tam gdzie cicho i bezpiecznie:-) Ja i jednego i drugiego urodziłam wcześniej, podejrzewam, że i tym razem nie doczekam 10.01:-)

Byłam u lekarza. Jest na urlopie do piątku. Podzielę się upałem.... Jutro muszę pojechać po siostrę na lotnisko - 120 km w jedną stronę w taki upał, buuu... No dobra, ściemniam trochę, bo uwielbiam jeździć, hehehe.

Ja nie żartuję z tym zamknięciem w domu. Kaj na początku zeszłorocznych wakacji złamał sobie rękę, dwa lata temu miesiąc przed wylotem na ciepłe wyspy miał zakładane szwy łuku brwiowym (drugie z kolei, bo pierwszy raz był szyty 4 lata temu - warga). Ja zaczęłam siwieć dość szybko:-)

aluśka :), głowa do góry! Teraz zdasz, po prostu wycieraczki w ruch i baba następnym razem przejdzie na pasach ;)) Poza tym jak to mawiają górale "Jak się nie przewrócisz, to się nie naucys" :) W sumie nie popełniłaś takiego wielkiego błędu, dzięki Tobie kobieta żyje, więc na pewno jestes bardzo dobrze przygotowana. Teraz to jakiś relaksik sobie zafunduj, żeby nie myśleć o tym co się stało, chociaż zawsze sie tak łatwo mówi, a i tak analizuje się każdy bląd po x - razy.

anaklim, ja też kocham prowadzić autko.. mogłabym spać za kierownicą ;) Kaj to prawdziwy mężczyzna musi sobie narobić blizn, żeby później robic wrażenie na dziewczynach z kolicy hehe. Jak sobie pomyślę, że taki maluch zasuwa po osiedlu i chwali się ranami wojennymi to sie herbatą przed kompem właśnie zaplułam :)

Marta1981, bo to trzeba twardo do przodu i najlepiej jeszcze gwizdać i mówić egzaminatorowi "I kto tu jest najlepszy? Kto tu od kogo może się uczyć" ;)))

Z kinem to jeszcze nie wiem, może pójdę na Terminatora? a co! Póki co, zamiast na zakupy, poszłam spać.

Napiszcie jak się czujecie ciężaróweczki i jak wasze pociechy, pewnie w taką pogodę to pozostaje TV i komputer? Najgorsze jest to, że w Lublinie jest mało miejsc, gdzie można zabrać pociechy. A jak są to nagle 80% miasta postanawia tam się zjawić :).

P.

Panegiryka idz na Transformersów-jak nie lubie takich filmów to ten ogladałam juz 5 razy:-) super że dzidzia jeszcze się nie spieszy, masz jeszcze chwilkę:tak:

Aluśka nie przejmuje się widac to nie był jeszcze Twój czas na zdawanie...zreszta taka do dupy pogoda że wszyscy jacys nierozgarnięci chodza hahahha
A moje dziecko w taką pogodę siedzi i rysuje albo ogląda sobie ksiązeczki...na bajki ma szlaban-jedna wieczorem przed snem, w weekendy może byc jakis dłuższy film:tak: komputer tylko z tatą i to raz-dwa w tygodniu-ale nie narzeka, powiem nawet że wygrzeczniał od kiedy nie siedzi przed telewizorem:-D

A ja dzisiaj pojechałam po ciuszki dla malucha-obkupiłam siebie, Filipa, to drugie nienarodzone i męża....:-)dobrze że byłam z mama bo nie dałabym rady dojśc do domu-wyglądałam jak juczny wół obładowany chrustem z lasu:-):-):-)

Brakuje mi z wyprawki tylko śpioszków...tak juz wszystko mam raczej:tak:

A teraz lece robić obiad bo zaraz moje chlopaki się zjawią a potem do pradziadka na imieniny smigamy;-)

reklama
Hej laseczki,
Wczoraj przyleciała do mnie moja siostra:-) Będzie mi trochę pomagać, a w wolnych chwilach będziemy odkrywać Irlandię:-))))
Zaczęło padać. No to mam!
Właśnie usłyszałam, że zmarł Michael Jackson. Moje lata osiemdziesiąte...:(

Do góry