aluśka
, głowa do góry! Teraz zdasz, po prostu wycieraczki w ruch i baba następnym razem przejdzie na pasach
) Poza tym jak to mawiają górale "Jak się nie przewrócisz, to się nie naucys"
W sumie nie popełniłaś takiego wielkiego błędu, dzięki Tobie kobieta żyje, więc na pewno jestes bardzo dobrze przygotowana. Teraz to jakiś relaksik sobie zafunduj, żeby nie myśleć o tym co się stało, chociaż zawsze sie tak łatwo mówi, a i tak analizuje się każdy bląd po x - razy.
anaklim, ja też kocham prowadzić autko.. mogłabym spać za kierownicą
Kaj to prawdziwy mężczyzna musi sobie narobić blizn, żeby później robic wrażenie na dziewczynach z kolicy hehe. Jak sobie pomyślę, że taki maluch zasuwa po osiedlu i chwali się ranami wojennymi to sie herbatą przed kompem właśnie zaplułam
Marta1981, bo to trzeba twardo do przodu i najlepiej jeszcze gwizdać i mówić egzaminatorowi "I kto tu jest najlepszy? Kto tu od kogo może się uczyć"
))
Z kinem to jeszcze nie wiem, może pójdę na Terminatora? a co! Póki co, zamiast na zakupy, poszłam spać.
Napiszcie jak się czujecie ciężaróweczki i jak wasze pociechy, pewnie w taką pogodę to pozostaje TV i komputer? Najgorsze jest to, że w Lublinie jest mało miejsc, gdzie można zabrać pociechy. A jak są to nagle 80% miasta postanawia tam się zjawić
.
P.