reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

a to drugą my mamy myślałam że 3 już jest

:-D:-D:-D:-D

Madziarka musisz do skrzynki dopchać się:-D:-D:-D...a stacyjkowo jest m.in. na stronie Stacyjkowo - Nowe Odcinki Online - Kreskówki, Bajki, Kreskówka, Anime, Bajka, Darmowe na Kreskoweczki.pl

Madzia to się nazywa czytać ze zrozumieniem, ty pisałaś o gazecie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Marzenka szkoda:-( zdróweczka dla Matiego...może jak wydobrzeje to w czwartek spotkamy się w Kids-Clubie...bo my wybieramy się....;-);-);-)

A Karlitki nie będzie bo musi dokuentację meżowi przygotowac na konrtolę skarbową...brrr brzmi groźnie

Ostatnia edycja:
reklama
Madziarka pewnie ze sobie odbijemy kolejne babskie spotkanie jestem napewno...
Madzienka do czwartku napewno juz wydobrzeje ja jeszcze mam zwolnienie ale nie wiem czy sie zjawie aby nic noweggo nie zlapał zaraz po chorobie jak bylam na wychowawczym to co innego ale tu powstaje problem z opieka jak znowu zachoruje...ale nie mowie nie

Madziarka pewnie ze sobie odbijemy kolejne babskie spotkanie jestem napewno...
Madzienka do czwartku napewno juz wydobrzeje ja jeszcze mam zwolnienie ale nie wiem czy sie zjawie aby nic noweggo nie zlapał zaraz po chorobie jak bylam na wychowawczym to co innego ale tu powstaje problem z opieka jak znowu zachoruje...ale nie mowie nie

Ok Marzenko ostatnio bylysmy tylko my i jedna obca dziewczynka, ale bedziemy w kontakcie...zobaczymy czy my utrzymamy sie w zdrowku do czwartku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:oby...

karlita, szkoda:-(
marzenka szkoda, :-:)-:)-(że was nie będzie, ale najważniejsze żeby Mateuszek szybko wyzdrowiał

w takim razie mamy jeszcze 1 miejsce aneta82 ty byłaś chyba chętna ???

bardzo chętnie bym się z Wami spotkała, ale niestety nie mogę jutro, problemy natury $
ale z miłą chęcią dołączymy z Olą nastepnym razem

reklama
aluśka dobrze Cię rozumiem, ja też panicznie się boję zostawić Filipka, zwłaszcza teraz gdy M. ciągle w trasie. Musimy być jednak dobrej myśli. A może wcale nie będziesz musiała iść do szpitala? Może leki podziałają i wyniki bedą lepsze. :-)

Marta zdrówka dla chłopaków!!

Fogia pochwal sie zakupkami allegrowymi:-)
zaszalałam, szczególnie jeżeli chodzi o buty. Zresztą zobaczcie same:sorry2::
WYGODNE KOZAKI WEŁNIANA CHOLEWKA 4 KOL (688-1) 40 (1284367072) - Aukcje internetowe Allegro
szukałam takich na ciążowe spuchnięte nogi. Obłaziłam kilkanaście razy sklepy obuwnicze, allegro prześledziłam wszerz i wzdłuż no i w desperacji zamówiłam właśnie te.
Oprócz tego kupiłam sobie jeszcze komplecik:
Przepiękne KOMPLETY czapka + szalik 4 kolory (1285404707) - Aukcje internetowe Allegro
i dodatki do prezentów mikołajowo-choinkowych dla Filipka:
S Cars Bajka Disney Auta Model 1:55 Zlomek Mater (1270337337) - Aukcje internetowe Allegro
*ZYGZAK McQUEEN* *ZŁOMEK* *DREWNIANE DOMINO (1281963799) - Aukcje internetowe Allegro

fogia :szok: podrzucić ci Huebrta on też o tej porze wstaje, a poszedł spać po 22:baffled:
nie dziękuję :sorry2::sorry2:;-);-):-D:-D:-D bo mi się bardzo rzadko zdarza tak rano wstawać. Jestem typową sową, mogę siedzieć do późna ale rano muszę pospać. Tą dzisiejszą pobudkę już odespałam.:-D

Do góry