reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja z rana
miałam wczoraj pozytać co u was ale rady nie dałam, jakś mi tak od wczoraj czasu brakuje:no::no:

dziewczyny życzę wam udanego spotkania:tak::tak::tak:

ja zmykam domek uprzątnąc bo zaraz rodzice mają przyjechać:tak::tak: tak więc bede dopiero w niedzilę wieczorem

miłego weekendu zyzcę

reklama
A mnie młode zbudzi, bo Juli miał awarię:zawstydzona/y::baffled:. Dziś mam sporo pracy w kuchni bo wczoraj lenia miałam i trzeba nadrobić;-):tak:.
Miłego słonecznego weekendu. A i mamy już imię dla maleństwa - Pawełek:tak::-) - Olek wymyślił a nam się spodobało:tak::-).

Witajcie....

My mamy 3 trójeczkę!!!!!Jeszcze 5 ząbków przed nami...
Jula jeszcze śpi my już po śniadanku bo P pojechał zmienić opony w swoim autku:tak::tak::tak:

Madzia o której Wy wstajecie:szok::szok::szok:

Marta śliczne imię:-p:-p:-p:-pmój mężowy takie nosi:-D:-D:-D

Miłego dzionka...

hej dziewczynki

wpadłam na chwilę przywitać się z Wami i życzyć miłego dnia. U nas dziś piękne słoneczko więc aż żyć się chce. Zaraz zabieram się za porządki, jest u nas mój brat więc ma mi kto pomóc. :biggrin2:

A i mamy już imię dla maleństwa - Pawełek:tak::-) - Olek wymyślił a nam się spodobało:tak::-).
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no piękne. Kiedyś częściej nadawano je chłopcom, ostatnio rzadko spotykane.

My mamy 3 trójeczkę!!!!!Jeszcze 5 ząbków przed nami...
gratulacje!!! :-D:-D

Marta śliczne imię:-p:-p:-p:-pmój mężowy takie nosi:-D:-D:-D
mój też :-D:-D:-D

udanego relaksiku Wam życzę dziewczynki

zmykam do roboty

Dzięki BaBolce;-) - a wogóle Pawły to fajne chłopaki;-):tak::-D:-D. U Olka i Julka na grupach jest po 1 chłopcu o taki imieniu:tak::-).
Pranie rozwieszone, pierogi gotowe, szarlotka się piecze, jeszcze chlebek nastawić i poprasować i luuuuuzik do wieczora. A i obiad już zrobiony, bardzo pracochłonny;-);-) - kluski z truskawkami:-p:-p:-D:-D.
Fogia, zaraz przejrzę ofertę nasze groty solnej:-p, może byśmy jakoś wybyły na mały relaksik:dry::dry::cool:;-):tak::-).

Witam sobotnie. Krystek poszedł spać, więc mam trochę czasu dla siebie. Małżonek w pracy i koło 15 dopiero wróci albo trochę później jak będzie mu się chciało naprawiać dmuchawę w samochodzie. A dziś jest o wiele cieplej i nie ma takiego wiatru jak był wczoraj.
Marta1981: Bardzo ładne imię.
Madzienka: Gratuluje kolejnych ząbków.

hej:)) ja juz w domku, hanka padla w autobusie i smacznie sobie śpi:))

fajnie było ale krotko:(( dzieki za fajne spotkanko:))

lece jakis obiad klecic bo małż zaraz będzie:))

miłego dnia

Hej my tez już w domu po zupce...ale Jula dalej szaleje i przezywa pierwsza swoja podroż autobusem:-D:-D:-D

Maltanka a Wy wracaliście autobusem...???

Było bardzo sympatycznie jeśli jakby kawkę podali byłoby extra:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:Fajnie było się z Wami spotkać...przede wszystkim z dawno niewidzianymi Sienio i Kainkas:tak::tak::tak:

Marta zapraszamy....

Fotki już zgrane....czkają na wasze komentarze:-p:-p:-p:-p:-):-):-):-):-)

reklama
Hej
stanowczo za krótko!!! czuje niedosyt i powiem Wam, ze nie ma to jak trzygodzinne spotkanie w Bugi:-D:-D no ale za tydzien znów sie spotkamy :-):-):-)
marz, karlita szkoda, ze Was nie bylo!!!
a maltanka z Hubciem i P poszli jeszcze na zakupy:tak:
madzieńka super, ze sie Juli podobala jazda autobusem, teraz trzeba sunday namówic:-D:-D

Do góry