reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka to jest jedna z wypowiedzi jakie znalazłam:

s.dominika 18.11.08, 15:53 [SIZE=-1]zarchiwizowany[/SIZE]
Nie polecam Uniszowic. Woda wcale nie jest ozonowana, tylko chlorowana i
niestety niezbyt często zmieniana. Ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to,
że jest po prostu zimna. Mój mały (wówczas 5 miesięcy) płakał na każdych
zajęciach, tak mu było zimno. Generalnie jedyny plus to super instruktorka.
Teraz chodzimy na basen na Głęboką i tu z kolei plusem tych zajęć (też z
instruktorką) to cieplejsza woda (dziecko nie płacze), ale niestety zajęcia
mniej ciekawe i mniej intensywne.

tu druga:

Re: Gdzie basen dla niemowlaka w Lublinie?

mitta08 11.05.09, 16:18 [SIZE=-1]zarchiwizowany[/SIZE]
nie polecam basenu Aqua Residence" Konrad Dąbrowski
w Uniszowicach k/Lublina!!! Warunki są tragiczne, w szatni grzyb na ścianach i
suficie zakryty jakimś plastikowym tworzywem, przewijaki są zaklejone taśma
izolacyjną. W siłowni na podłodze stoi wiadro na cieknąca wodę z sufitu i także
to pomieszczenie jest zagrzybione a sprzęt
sad.gif
porażka!!! Tam na pewno nie ma
wody ozonowej a temperatura wody to ok 28 stopni a powinna być o 2 stopnie
wyższa od temperatury ciała. Z sufitu na małym basenie wystaje jakaś folia.
Kiedyś to tam warunki były dobre a teraz(byłam tam w kwietniu 2009) to tym
wszystkim powinien zając się sanepid chociażby z uwagi na to że przychodzą tam
ludzie z niemowlakami. Jeśli szukacie basenu dla dziecka i dobrych warunków
polecam basen Uniwersytetu przyrodniczego!!!

Ostatnia edycja:
reklama
My po zakupach spacerku..odwiedzinach w komisie...:tak::tak::tak:
Kupiłyśmy kolejny numer Stacyjkowa...i moje dziecko już ogląda gazete i bawi sie malutkimi ciuchciami..same zobaczcie
stacyjkowo.jpg

Maltanka dzisiaj było jeszcze więcej zabawek:tak::tak::tak:wpadła mi jedna w oko ale muszę to przemyśleć....

Asienka dopisala sie jako zastanawiająca sie....

Aneta dzięki za wiadomosci z forum....z tym grzybem i nie dbaniem a wypisywaniem kartek czego nie mozna i jakie za to grożą kary zgadzam sie aczkoliwek jak nie było innego basenu to jeżdziłam tam, teraz juz wiem nigdy tam nie wrócę:no::no::no:chyba że zamkną wszystkie baseny w Lublinie...:-D:-D:-D:-D

Dzwoniła do mnie Karlitka niestety jutro jej nie będzie:-:)-:)-:)-( więc zwalnia się jedno miejsce...napisałam smska do Asi, mo że ona skusi się:tak::tak::tak::tak:

edit: Asia wskakuje na miejsce Karoliny:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Madzieńka już idę czytać....

A te ciuchcie super są... może i ja znajdę jeszcze gdzieś to stacyjkowo... :-)

A czemu Karoliny nie będzie? coś się stało czy coś jej wypadło ważniejszego?

Zaraz dopiszę się do spotkania...

Ale wieje aż łeb urywa.....
Moje miejsce równiez niestety jest wolne:no::-(ylismy u Pana doktora no i zapalanie "nosowo-gardłowe" osluchowo czysty wiec sie leczymy ostro. Wziełam sobie zwolnienie do czwartku w piatek M z Mateuszem posiedzi:-:)-:)-(a tak sie cieszyła
Chociaz w przychodni wcale nie yło po nim widac ze cos mu jest rozrabiał na całego...a pozniej na cały korytarz wołał tate alez sie rozkrzyczał:-)

Madzienka jaka ta Twoja mala zaczytana i smiesznie wyglada...no i zostawie bez komentarza To jakie z Was spiochy:-)
Madziara nasz lekarz mowil ze jesli chodzi do przedszkola to z katarem tak bedzie nie da sie go raz na zawsze zaleczyc...
Aluska już nie długo wiem ze dla ciebie teraz to wiecznosc bo kazdy dzien w szpitalu sie ciagnie ale córcia jest tego warta bedziesz silniejsza dzieki temu gdyz bedziesz miala sile to zrobic dla niej a ona napewno ci soba to wynagrodzi...głowa do góry a Amanda napewno sobie poradzi musicie byc teraz z M jeszcze bardziej teraz zgranym zespołem to ci pomoze..

reklama
Do góry