Dziękuje Kochane za trzymanie kciukasów :-):-):-):-)
Karlita, Motylla dzięki za przekazanie wiadomość
Madziara fajnie że jazdy idą Ci coraz lepiej
jak sąsiedzi znieśli
Martuś wczoraj Karolinka przekazała mi że spodziewasz się trzeciego muszkietera;-) serdecznie gratuluję:-):-)
Madziara78 buziaczki dla Neli żeby te wyrzynające się 4 szybko przestały jej dokuczać
Marz wszystkiego najlepszego dla Twojego synka z okazji 2-ich urodzinek:-)
Zobacz załącznik 294119
Asienka82 fajne krzesełko zakupiłaś
Karlita, Motylla dzięki za przekazanie wiadomość
Madziara fajnie że jazdy idą Ci coraz lepiej
jak sąsiedzi znieśli
Kochana też po ciuchu na to liczę;-)no to ja jej życzę aby leki pomogły i wcale jej w tym szpitalu nie chcieli.
ja nie robiłam i nie zapowiada sie żebym zrobiła teraz to nawet w domu nie chce mi sie brzuszkowi zdjęć robićdziewczyny mam pytanie
Czy któraś z Was robiła sobie profesjonalną sesję zdjęciową w ciąży
cieszę sie nie zmierniealuska trzymam kciuki, a co do odwiedzin to oczywiscie ze Cie odwiedze, w koncu mam blisko na Kraśnickie-jesli tylko bedziesz chciala to cie nawiedze
fajnie ze jesteś zadowolona z wypadu na basenco do basenu jestem super zadowolona... woda cieplutka, dwoje instruktorów, mały przeszczęśliwy, chlapał i cieszył się niesamowicie... ale jak kazali go zanurzyć to powiem szczerze, że mi ciarki przeszły.. ale mały dzielny, nawet nie zapłakał
potem jacuzi i babelki dopiero mu do gustu przypadły
w piątki chodzi tam moja starsza i już rozumiem, czemu była taka zadowolona
jeśli któraś mama się waha to polecam bardzo ten basen
Martuś wczoraj Karolinka przekazała mi że spodziewasz się trzeciego muszkietera;-) serdecznie gratuluję:-):-)
Madziara78 buziaczki dla Neli żeby te wyrzynające się 4 szybko przestały jej dokuczać
Marz wszystkiego najlepszego dla Twojego synka z okazji 2-ich urodzinek:-)
Zobacz załącznik 294119
Asienka82 fajne krzesełko zakupiłaś