reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Wkoncu udalo mi sie zapalic swiatełko wstawac spiochy ja was witam z kawką. Mateusz odstawiony a ja nie mogę zabrac sie do pracy...:-)
Milego wypadu bedziecie kilka kroków odemnie bo globus mozna powiedziec ze widze z okienka:-)
Milego dnia chociaz to co jest za oknem wcale nie pomaga w poprawie nastroju:-)

witam i ja tez sie zberam do pracy i zamiastskupic sie na tym siedze na bb :p
Milego dnia, cieplo dzis :) przypomnialam sobie jak Madziara mowila, ze taka pogoda dobra na krtan wiec do przedszkola szlysmy wolnym spacerkiem :) a wlasnie co u Madziarki?

Antuanet a moze Ty masz ochotę na jaskinie w sobote?

hej:))

a ja dzisiaj mam wolne:)) chyba na basen się wybierzemy na mosir:)

a pogoda faktycznie nie zachęca do wyjścia no ale cóż poradzić:))jesień:))

widze ze wczoraj dzieciaki sie buntowały i spac nie chciały:) moja po 23 poszła spac, a jak ja przysypialam i nie patrzylam co w książecce pokazuje to klepała mnie po buzi i wolała mama:))

a tu ostatnie fotki, dawno się nie widziałysmy także dla przypomnienia:)) moja córunia i chrześnica, i Hanka w kapieli

Załączniki

• mig.jpg
    mig.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 55
  • kap2.jpg
    kap2.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 45
hej Dziewczyny!!

Ależ jesień za oknem, mgła i zimno....brr...grube swetry płaszcze szale:-):-)
U mnie kompletowanie wyprawki ciąg dalszy, wózek w końcu wybrany, moi kochani teściowie nam sprawią wózeczek:-) Xlander XA czerwony:-):-):-)
W weekend przyjeżdzają do nas oi rodzice i mama już mi zakomunikowała ze ma dużo ubranek takich extra wyjściowych dla Boryska:-):-)
A ja mam apetyt w końcu, dogadzam sobie i waga w górę...ehh..a później będzie trzeba zrzucać:tak::tak:

Życzę miłego dzionka u duuzo uśmiechu mimo nieciekawej aury:-):-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie BaBeczki.
Wizytę u ginka mam w środę a dziś byłam z Olkiem u pediatry, gorączka 39,9*C, szczekający kaszel, ciężko mu się odrywa, chrypa - mówić nie może tylko szepcze i skubaniec nie chce tabletek połykać ani pogryźć:no::angry:. Dobrze że niektóre leki miałam to TYLKO :sorry2:50zł w aptece zostawiłam. Antybiotyk obowiązkowo - a i nasza doktorka na zwolnieniu i inna nas przyjęła i do końca tygodnia uziemiona jestem:-(.
Antuanet, gdzie byłaś jak Cie nie było.;-)

Do góry