Antuanet24
Październikowe mamy'08
Właśnie wydawało mi się że kiedyś gdzieś czytałam o jakimś spotkaniu właśnie jutro...tylko dzisiaj nie mogę znaleźć gdzie i o którejA chcesz do nas dołączyć....:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie wydawało mi się że kiedyś gdzieś czytałam o jakimś spotkaniu właśnie jutro...tylko dzisiaj nie mogę znaleźć gdzie i o którejA chcesz do nas dołączyć....:-)
Właśnie wydawało mi się że kiedyś gdzieś czytałam o jakimś spotkaniu właśnie jutro...tylko dzisiaj nie mogę znaleźć gdzie i o której
Rano mam aby załatwić sprawę w US a później jestem wolna to może bym podjechała To jak możesz to daj mi znać.Na Aktywnych mamach...w kids Clubie na globusie 10.30....jeśli zdecydujesz sie dojechac do nas daj znac bo jeszcze jutro kolo 9 potwierdze to smskiem
Rano mam aby załatwić sprawę w US a później jestem wolna to może bym podjechała To jak możesz to daj mi znać.