reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja

fogia dobrze że lepiej się już czujesz:tak::tak:, mi na gardło pomaga płukanka z wody i soli:tak::tak: i zdrówka dla Filipka:tak::tak:

marta trzymam kciuki za wizytę:tak::tak:

misia brawa dla Natalki, a buja się już na kolankach??? mój Mikołaj to uwielbia się bujać ale do przodu to się czołga:tak: jeszcze nie umie raczkować:no::no:

karlita oby ta gorączka u Gabi była od ząbków:tak:

madzienka udanego basenikowania życzę:tak::tak:

a my już po obiadku i z kawusią na BB zasiadłam, Mikołaj czołga się po całym domku to i pilnowac muszę bo go strasznie kable interesują:no::cool2:

reklama
Witam!!! W ponury dzien :-(
Ja juz w domku, wpadlam oczywisciew zobaczyc co i jak na bb :-):-) ale zaraz spadam smazyc nalesniki :-):-) Moje dziecko domaga sie mniam mniam ;-)
Martus koniecznie dawaj znac co i jak na wizycie????:-):-) Bedzie USG?
mandziula w koncu facet musi miec konkretne zainteresowania ;-);-)
karlita oby tu tylko zabki byly :-)
talia oby list sie odnalazl :tak::tak:
fogia zdrówka życze:-):-)

Witajcie
madzienka napisalam do ciebie PW az dwie chyba, bo mnie wywalilo i myslalam, ze nie doszla :p
sunday a ty nie masz ochoty isc z mani w sobote? Jakos zapomnialam Cie wczesmiej zapytac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:przepraszam, chyba z pospiechu:-( Powinnysmy sie wszystkie 7 zmiescic:tak:

zmykam dziewczyny, bo dzien mi sie zaraz skonczy;-)

karlita oby to tylko ząbki
fogia oby szybko przeszło
madzienka na razie P chodzi z małym na basen więc on niech sobie decyduje, na razie trzyma się tego, że na 30 minut nie opłacda się wchodzić do wody:baffled: zobaczymy od listopada
talia no to nie fajnie z tym listem
mandziula mojego też kable w tym wieku interesowały:baffled:
sundey szkoda, że w sobotę cię nie będzie:-(

sundey szkoda, że w sobotę cię nie będzie:-(

Jeszcze do konca nie wiem tego, w srode sie okaze czy babka sie ze mna zamieni w pt, jesli tak to wyjedziemy a jesli nie to M sam pojedzie, ale ja nie bede miala samochodu zeby dotrzec tam a ja z Czubow to mam cały LBN do przejechania :-( a jak bedzie zimno to tylko sie spocimy z Maksem w autobusie :-(

Jeszcze do konca nie wiem tego, w srode sie okaze czy babka sie ze mna zamieni w pt, jesli tak to wyjedziemy a jesli nie to M sam pojedzie, ale ja nie bede miala samochodu zeby dotrzec tam a ja z Czubow to mam cały LBN do przejechania :-( a jak bedzie zimno to tylko sie spocimy z Maksem w autobusie :-(
:-D:-D:-D:-D ale wymyslilas:-D:-D lepiej napisz, ze odkad masz nowe BMW nie jezdzisz autobusem:-p:-p:-p
zarcik :) jak tam uwazasz, jakby cos sie zmienilo to jest dla Ciebie miejsce:tak:

oki teraz to naprawde zmykam, bo od przyjscia z pracy nawet sie jeszcze nie przebralam :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry