reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej my po baseniku, było super, woda cieplutka prawie 35stop. czasami miała...później to jacuzzi...:tak::tak::tak:

Czuję się zrelaksowana, tylko ból głowy nie odpuścił sobie....:sorry2::sorry2::sorry2:ide łyknąc jakąś tabletkę:zawstydzona/y:

Dzięki za PW wieczorem postaram się do każdej coś skrobnąć...

reklama
Czesc dziewczyny ja sie chyba niestety wyilam z rytmu takl duzo piszecie ze chce cos napisac ale nie jestem w stanie odniesc sie do wszystkich wiec sie zniechecam i nie pisze:no:
Mateusz przyszedł dzisiaj z lekkim siniaczkiem na reku i na głowie mial kreske dlugopisem nie wiem co to dziecko robi w tym złobku:-):no:jutro musze sie zapytac czy nic zlego sie nie wydarzylo no ale grunt ze mu sie podoba...
Nam to caly czas z nosa cieknie raz slabiej raz mocniej ale chyba tak juz edzie do wiosny...
Mateusz dzisiaj taka maruda w sklepie zrobil mi kilka scen az mi wstyd bylo mam nadzieje ze zareaowal tak na ta pluche ktora yla dzis za oknem...
Martus czekam na wiesci po wizycie..no i z ciasteczkiem dam ci jeszcze znac zastanawiam sie nad zroieniem sama pierwszy raz az wstyd sie przyznac...
Fogia duzo zdrowka dla Was...
Talia oby sprawa przesylki sie wyjasnila...
Karlita buziaczki dla malutkiej oby to zabki i dlugo nie dokuczaly...

Lece sie szykowac na jutrzjszy dzien no i obejrzec Majewskiego zobaczymy co im z tego odcinka wyjdzie:-)pa pa

wtam wieczrokiem, Mikołaj zasnał mi dopiero o 21, niby spał mi na rękach a jak go odkładałam to się budził:wściekła/y::wściekła/y:

madzienka słyszałam ze ma padać śnieg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aż zimno mi sie robi jak o tym myśle:no::no: kurcze muszę się przenieśc do was na basen bo w Motyczu strasznie zimno:baffled::baffled:

marta jak po wizycie?????

Witam poweekendowo:-)
sunday_ u mnie też dzisiaj naleśniki:tak:
karlita i jak tam Gabi? Przestała gorączkować?
sienio też bym poszła z Wami ale mam imieniny u Patryk siostry;-) a jak Jula?zdrowa już?
madzienka super że wyprawa na basen udana! A jak tam u ginki?
talia mam nadzieję że list się znalazł, chyba bym się wkurzyła...
fogia fajnie że taki specyfik daje rezultaty tak szybko, wracaj szybko do zdrówka i sił.
maltanka pokaż buciki:tak:
Ja cały dzień w pracy:baffled: A później jeszcze angielski;-) Fajnie było ale już po 20 wyłączyłam się i nie pamiętam co było...Jak wróciłam Kubuś jeszcze szalał ale się z nim położyłam i po 5 minutach zasnął:-) Teraz szukam przepisów Dukana jakiś ciekawych bo chyba się na nią wybiorę... Miłej nocki. :-)

Fogia super że dzisiaj troszeczkę lepiej czujesz się...dawaj przepis na ten ludowy specyfik!!!
ależ proszę bardzo. Potrzebna jest-łyżeczka smalcu, łyżeczka miodu (naturalnego oczywiście) i łyżeczka masła i z tym ostatnim może być problem bo najlepiej żeby było naturalne, wsiowe. Z braku laku może być i kupcze, ja zadowoliłam się takim w kostce, śmietankowym.
Bierzesz po łyżeczce wszystkiego i rozcierasz na jednolitą masę. No i przez cały dzień bierze się po pół łyżeczki, trzyma w buzi i czeka aż się samo rozpuści. W smaku jest obrzydliwe ale mi pomogło. Od wczorajszego wieczoru gardło nie piecze. :tak:

Jeszcze teraz pasowałoby wypróbować jakiś sposób medycyny ludowej na katar i kaszel. :sorry2::sorry2:

Przed chwilą się dowiedziałam, że mój M. jutro przyjedzie do domu. :-D:-D:-D:-D Planował nic mi nie mówić i zrobić niespodziankę ale nie wytrzymał i się wygadał.:-D:-D:-D:-D

chyba idę spać, Antek tak szaleje, że nie mogę siedzieć. Czasami ma fazy, że nie rusza się prawie wcale, a jak już złapie nastrój na szaleństwo to nie wiem co mam ze sobą zrobić.:sorry2::sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karlita trzymam kciukaski żeby to były zebolki a nie jakaś infekcja..i do zobaczenia jutro...

Jula śpi, a ja nudzę się:sorry2::sorry2::sorry2:

pakuję torbę na basen...zajrzę wieczorkiem...miłego popołudnia

Maltanka nie zmieniłaś zdania z zapisami na nasz basen??:blink:

Dziewczyny wysłałam Wam PW!!!!

przeczytałam, ale nie mam siły odpisać, bo wczoraj Natalka do 24 nie spała, a potem rano do pracy trzeba było wstawać:wściekła/y:a przed oknem w pracy cały dzień hałas, bo pikieta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:więc głowa pęka....ale generalnie jestem na tak:tak::tak::tak:skrobnę coś jak będę kontaktować:sorry2::zawstydzona/y:

witam i ja

fogia dobrze że lepiej się już czujesz:tak::tak:, mi na gardło pomaga płukanka z wody i soli:tak::tak: i zdrówka dla Filipka:tak::tak:

marta trzymam kciuki za wizytę:tak::tak:

misia brawa dla Natalki, a buja się już na kolankach??? mój Mikołaj to uwielbia się bujać ale do przodu to się czołga:tak: jeszcze nie umie raczkować:no::no:

karlita oby ta gorączka u Gabi była od ząbków:tak:

madzienka udanego basenikowania życzę:tak::tak:

a my już po obiadku i z kawusią na BB zasiadłam, Mikołaj czołga się po całym domku to i pilnowac muszę bo go strasznie kable interesują:no::cool2:

jeszcze się nie buja,na razie były pierwsze próby jak to jest na czworakach...ale już coraz pewniej siedzi...można ją asekurować a nie trzeba trzymać:tak::tak:

no i zmykam spać...bo jutro znowu cały dzień w pracy przed komputerem:-(

aaaa....Marta co tam na wizycie??

Fogia super wieści że mężulek będzie troszkę w domu...czytałaś info o chustowaniu??
I zdróweczka...chyba nie skusze sie na ten specyfik ludowy-ale przepis zapisze, na samą myśl mi niedobrze...ale ważne że pomaga...
Ale za rade z kakao dzięki...jakieś te wieczory milsze robią się popijając kakao

Misia ok, to czekam...

Marz nie czytaj tylko pisz co u Was, my Ci w sobote wszystko streścimy:-D:-D

Antuanet Ja mam jakieś przepisy Dukana..chcesz mogę Ci wyslac tylko adres mi napisz...
Oho kolejna dukana czepia się, chyba szykuje nam sie kolejny bobas:-D:-D:-D

Sunday no właśnie nic nie chwalisz się jak jeździ się nowym autkiem...

Maltanka napisałam Ci smska:shocked2::shocked2::shocked2:
Idziesz w środę z nami do tego komisu???

Antuanet Ja mam jakieś przepisy Dukana..chcesz mogę Ci wyslac tylko adres mi napisz...
Oho kolejna dukana czepia się, chyba szykuje nam sie kolejny bobas:-D:-D:-D
madzienka bobas to narazie nie, tylko muszę odetchnąć po tych wszystkich imprezach październikowych:baffled: A spotykacie się jutro?
A Marcia wizytę ma chyba we środę na 18:15 a nie dzisiaj...

reklama
Do góry