reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się w pochmurny, zamglony dzień
my byliśmy już na zakupach, i w kiosku, madzienka pokazałam Hubertowi tą bajkę stacyjkowo siedzi przed tym jak zaczarowany:szok: tylko my przez internet bo mini mini nie mamy:no: tylko CN a tam jakieś dziwne te bajki lecą:baffled:

marz
co oni tam robią w tym żłobku:baffled:
antuanet gdzie chodzisz na angielski? ja chcę P wysłać bo narzeka, że nie ma kontaktu,
fogia blee faktycznie to musiało być niedobre, ale grunt że pomogło:tak: fajnie, że M przyjedzie
misia no słyszałam, że ciekawie miałaś w pracy wczoraj
madzienka już odpisałam smska:-Dszybko nie, znalazłam telefon ranio u młodego w koszu z zabawkami:baffled:
kainkas :szok: nie mogę ale ona duża, a może Ty masz ochotę w w sobotę na jaskinię solną
marta zdrówka dla Olka:tak:

reklama
dzień dobry:sorry2:

Byłam z rana wykonać badania na enzymy wątrobowe i jutro po południu mają być wyniki..... aż sie boję:baffled::no:
Z dobrych rzeczy to dziś z Amandzia na imprezę urodzinowa wybywamy do jej koleżanki równolatki:rofl2:
Poza tym wygrałam na allegro wózek taki jak masz Ty Madzinka;-) tylko na razie samą wersje spacerową a gondolę w najbliższym czasie sobie zakupie i nawet mam już jedną na oku ale jeszcze trochę do końca aukcji :rofl2:

Witam dziewczynki!!!:-)
Ale ponury dzien.... :-( Ja juz w domku po pracy :-) Jak dobrze byc tak wczesniej :-)
Martus zdrowka dla OLKA!!!!! :-)
maltanka moj tez lubi ta bajke, jeszcze tez "Tomek i przyjaciele" no i NODDY:-)
fogia super ze M przyjezdza :-):-):-)
kainkas super foteczki!!!!

Jak spotkanie???Czekamy na fotki!!!!:-):-)

Maltanka- no ona duża ale tylko na fotach....drobna jest bardzo....a co do tej jaskini to nie wiem sama??

gdzie to, ile kosztuje i czy moja rozrabiara tam wysiedzi??? bo chętnie bym się z Wami zobaczyła:))

już ogorkową zrobilam i pulpety....szukam jakiEgoś przepisu na muffiny..może ma któraś jakiś sprawdzony?? ostatnio zakupiłam takie foremki i trzeba by je wypróbować;))

miłego dnia

kainkas świetne foteczki a dzieciaczki urocze:-):-)
Asienka82 jak tam po szczepieniu?:sorry2:
Marta szybkiego powrotu do zdrówka Oleczkowi życzę:tak::tak:
Misia to świetnie że już Natalka takie postępy "gimnastyczne" wyczynia aby patrzeć jak zacznie śmigać po całym mieszkaniu na czworaka;-):tak::tak:
Mateusz przyszedł dzisiaj z lekkim siniaczkiem na reku i na głowie mial kreske dlugopisem nie wiem co to dziecko robi w tym złobku:-):no:jutro musze sie zapytac czy nic zlego sie nie wydarzylo no ale grunt ze mu sie podoba...
Nam to caly czas z nosa cieknie raz slabiej raz mocniej ale chyba tak juz edzie do wiosny...
Mateusz dzisiaj taka maruda w sklepie zrobil mi kilka scen az mi wstyd bylo mam nadzieje ze zareaowal tak na ta pluche ktora yla dzis za oknem...
i jak pytałaś sie co wtedy zaszło że Mateusz w takim stanie do domu wrócił?
wtam wieczrokiem, Mikołaj zasnał mi dopiero o 21, niby spał mi na rękach a jak go odkładałam to się budził:wściekła/y::wściekła/y:
u mamusi na rączkach było mu najlepiej:rofl2:

Witajcie, pochmurno na dworze aż nie chce się wychodzić a tu trzeba zakupy zrobić na obiad, małżonek wróci z pracy i będzie chciał coś ciepłego zjeść.
Witajcie BaBeczki.
Wizytę u ginka mam w środę a dziś byłam z Olkiem u pediatry, gorączka 39,9*C, szczekający kaszel, ciężko mu się odrywa, chrypa - mówić nie może tylko szepcze i skubaniec nie chce tabletek połykać ani pogryźć:no::angry:. Dobrze że niektóre leki miałam to TYLKO :sorry2:50zł w aptece zostawiłam. Antybiotyk obowiązkowo - a i nasza doktorka na zwolnieniu i inna nas przyjęła i do końca tygodnia uziemiona jestem:-(.
Zdróweczka życzę dla Oleczka:tak:

dzień dobry:sorry2:

Byłam z rana wykonać badania na enzymy wątrobowe i jutro po południu mają być wyniki..... aż sie boję:baffled::no:
Z dobrych rzeczy to dziś z Amandzia na imprezę urodzinowa wybywamy do jej koleżanki równolatki:rofl2:
Poza tym wygrałam na allegro wózek taki jak masz Ty Madzinka;-) tylko na razie samą wersje spacerową a gondolę w najbliższym czasie sobie zakupie i nawet mam już jedną na oku ale jeszcze trochę do końca aukcji :rofl2:
Miłej zabawy:-)

Cześć !!!!!
Ja na chwileczkę bo czasu mało na wszystko....
Wróciłyśmy z ćwiczeń moje dziecko coraz bardziej na nich świruje bo zawsze taka śpiaca jest ziewajaca i przez to nie chce tak ładnie w nich braż udziału, chyba muszę ja raniej budzić zeby przed zajęciami jeszcze drzemkę obie zrobiła.
Dziś spała do 8.30 wczoraj do 9, no jakaś pora na spanie u niej nastała. No i juz nie rozrabia tak przy usypianiu, uff.....
Wczoraj za to byliśmy w domu przed 9 bo tak długo zeszło mierzenie i gadanie z fachowcem o kuchni.

kadrowa wyslała mi raz jeszcze moje swiadectwo:nerd:

Fogia super, ze M będzie juz z tych powrotów macie chociaż dużą przyjemność.
Aluśka fajnie ze wózek już wybrałąś!!!
Marta oby Olkkowi szybciutko po tych lekach wszystko ustąpiło

Udanego spotkania!

gdzie to, ile kosztuje i czy moja rozrabiara tam wysiedzi??? bo chętnie bym się z Wami zobaczyła:))

:-D:-D ja też dzisiaj ogórkowa

a jaskinia solna zajrzyj na spotkaniowy, jak znajdęlinka to wstawię, ale idziemy na 12.00, 15 zł się płaci, dzieci do 3 lat za darmo-tak mają napisane na stronie, i trwa to około 1 h

sundey pw
antuanet pw

My wrocilismy z dworku,bylismy odprowadzic babcie na autobus i po drodze kupilismy pierogi w garmazerce-o dziwo nie bylo mega kolejnki :-) i teraz Maksio zajada pierogi :-) :-)

maltanka odpisalam juz PW

reklama
Hej dziewczynki

mam męża w domu do czwartku. :biggrin2: Przed południem pojeździł ze mną po bankach, zrobiliśmy większe zakupy, teraz gotuje nam obiad, a popołudniu pojedzie z nami do Filpkowego homeopaty i wymienić opony na zimowe.:-D:-D Delektuję się tą możliwością użycia liczby mnogiej. :-D:-D:-D

Fogia super wieści że mężulek będzie troszkę w domu...czytałaś info o chustowaniu??
tak, tak widziałam. Dzięki. Muszę się zgadać z karlitą jeszcze i chyba jednak trzeba będzie przyjechać. Nie psuje mi ten termin strasznie, rodzice wyjeżdżają więc sama z młodym będę musiała jechać. Na pewno będę w Lbn w listopadzie i miałam nadzieję, że wtedy uda się też załatwić chustowanie, a tak znowu wyjazdy mi się rozmnażają. Wiem, że marudzę ale naprawdę to prowadzenie auta przychodzi mi z coraz większym trudem.

Marta dzwoniłaś do mnie wczoraj ale akurat kąpałam Filipa, stawiałam mu bańki itp. A jak zobaczyłam nieodebrane połączenie to była już za późna pora na oddzwanianie. Śniłaś mi się w nocy. Mówiłaś mi, że gin potwierdził dziewczynkę:-D, a ja kupowałam mieszkanie od jakiejś Twojej koleżanki, ale blok stał tak dziwnie na miejscu bazarku. Juź mam prawdziwą fobię mieszkaniową.

Do góry