Witajcie...my już w domku, zjadłyśmy zupkę i Jula smacznie śpi....
A ja jak zwykle po pół-dniowej nieobecności biorę się za nadrabianie
Kids-Club jak dla mnie super miejsce, mały problem z parkowaniem(a prpops dziewczynki NIE dostałam mandatu uffff)...ale wracając do sali czyściutko, nowe zabawki, przede wszystkim te edukacyjne mnie zachwyciły...myślę że zorganizujemy tam jeszcze jeden wypad..jeśli bedziecie chętne....???
Iza bardzo miło było cie poznać...zapraszamy częściej...
Asienka szkoda że nie dojechaliscie, może nastepnym razem...
Marz trzeba było wyskoczyć na kawkę;-);-);-)kochana powiedz mi gdzie Ty tam kobito parkujesz???
Kainkas ale Hania urosła...
Martyna, Aluska...gratuluje wyboru wózeczkaja jestem mega zadowolona z niego...mimo tej wagi...;-);-)
Martyna też mam czerwony
Aluska trzymam kciuki za wyniki...oby były dobre...
Martus zdroweczka dla Olka...
Madziarka i dla Juleczka też zdróweczka a dla Ciebie wytrwałości....
Madzia obiecała zajrzeć u niej znowu choróbsko, tym razem Julek oby nie zaraził Neli...
Maltanka szkoda bo miałam miejsce wolne....pokaż buciki bartkowe...
co do jutra pisze PW!!!!
Troszke nadrobiłam...fotki zaraz wgram i pokaże
A ja jak zwykle po pół-dniowej nieobecności biorę się za nadrabianie
Kids-Club jak dla mnie super miejsce, mały problem z parkowaniem(a prpops dziewczynki NIE dostałam mandatu uffff)...ale wracając do sali czyściutko, nowe zabawki, przede wszystkim te edukacyjne mnie zachwyciły...myślę że zorganizujemy tam jeszcze jeden wypad..jeśli bedziecie chętne....???
Iza bardzo miło było cie poznać...zapraszamy częściej...
Asienka szkoda że nie dojechaliscie, może nastepnym razem...
Marz trzeba było wyskoczyć na kawkę;-);-);-)kochana powiedz mi gdzie Ty tam kobito parkujesz???
Kainkas ale Hania urosła...
Martyna, Aluska...gratuluje wyboru wózeczkaja jestem mega zadowolona z niego...mimo tej wagi...;-);-)
Martyna też mam czerwony
Aluska trzymam kciuki za wyniki...oby były dobre...
Martus zdroweczka dla Olka...
Madziarka i dla Juleczka też zdróweczka a dla Ciebie wytrwałości....
Madzia obiecała zajrzeć u niej znowu choróbsko, tym razem Julek oby nie zaraził Neli...
Maltanka szkoda bo miałam miejsce wolne....pokaż buciki bartkowe...
co do jutra pisze PW!!!!
Troszke nadrobiłam...fotki zaraz wgram i pokaże