reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...my już w domku, zjadłyśmy zupkę i Jula smacznie śpi....
A ja jak zwykle po pół-dniowej nieobecności biorę się za nadrabianie:-D:-D:-D

Kids-Club
jak dla mnie super miejsce, mały problem z parkowaniem(a prpops dziewczynki NIE dostałam mandatu uffff)...ale wracając do sali czyściutko, nowe zabawki, przede wszystkim te edukacyjne mnie zachwyciły...myślę że zorganizujemy tam jeszcze jeden wypad..jeśli bedziecie chętne....???:tak::tak::tak:

Iza bardzo miło było cie poznać...zapraszamy częściej...

Asienka szkoda że nie dojechaliscie, może nastepnym razem...

Marz trzeba było wyskoczyć na kawkę;-);-);-)kochana powiedz mi gdzie Ty tam kobito parkujesz???

Kainkas ale Hania urosła...

Martyna, Aluska...gratuluje wyboru wózeczka:-p:-p:-p:-pja jestem mega zadowolona z niego...mimo tej wagi...;-);-)
Martyna też mam czerwony:tak:

Aluska trzymam kciuki za wyniki...oby były dobre...

Martus zdroweczka dla Olka...

Madziarka i dla Juleczka też zdróweczka a dla Ciebie wytrwałości....
Madzia obiecała zajrzeć u niej znowu choróbsko, tym razem Julek oby nie zaraził Neli...

Maltanka szkoda bo miałam miejsce wolne....pokaż buciki bartkowe...
co do jutra pisze PW!!!!

Troszke nadrobiłam...fotki zaraz wgram i pokaże :elvis:

reklama
witam i ja pisałam rano ale chyba coś zle kliknełam bo ne mamojego wpisu:baffled::baffled::baffled::baffled:, popadam w stan ciągłego niewyspania:no::no::no:

marta zdrówka dla Olka:tak::tak:

kainkas duża masz córeczke i taka uśmiechnęta:tak::tak:

asienka i jak filipek???

aluśkakciuki zaciśnięte:tak::tak:

madzienkasuper ze wypad się udał:tak::tak:

a mnie znowu jakis katar dopadł, normalnie rano jezcze było wszystko ok a teraz ledwie na oxczy widzę bo mi lzawią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, własnie doczytałam że się do groty solnej wybieracie:tak::tak: zastanawiałm sie kiedyś czy się nie wybrać, może następnym razem jak bedziecie szły to sie dołączę:tak::tak::tak:

Witam się i ja!
sienio chętnie bym się wybrała do tej jaskinii ale w piątek wybywamy do Warszawy.:tak: Może następnym razem....
kainkas ale Haneczka już duża, super rośnie.
martyna100 super że apetyt powrócił.
marta1981 zdrówka dla Olka, niech szybciutko wraca do zdrówka! A to coś z przedszkola przyniósł? A jaki macie antybiotyk? Ja przez ostatnie 3 tygodnie organizowałam urodziny:rofl2: jedne się kończyły, drugie zaczynały:-)
maltanka ja chodzę do Universus-aa, nawet fajnie jest:-) 2 x w tygodniu
aluśka super zakup:-)
izka, karlita, madzienka dziękuję za spotkanie-było super! Kuba zasnął tylko wróciliśmy i jeszcze śpi. Mąż miał awaryjny wyjazd do Warszawy więc aby tylko zjadł obiad i pojechał. Ja biorę się za papiery. Miłego popołudnia:-)

Martusia mam nadzieję że Olkowi już lepiej :-) dużo zdróweczka
ja też jutro mam wizytę ale bez usg :-(

u nas po gorączce w sumie od wczorajszego wieczora nie ma śladu
babcia zrobiła Gabi chyba z 7 programów wzmacniających na bicomie ależ Ona nie chciała tam siedzieć - pierwszy raz miała kontakt z tym sprzętem a ja już stawałam na głowie by ja tam zatrzymać ...

ale później zrelaksowałam się na paznokciach ;-)

tak ogólnie to mój mąż się śmiał ze mam tydzień spa
paznokcie, fryzjer i grota solna ;-)

aluśka zaciskamy kciuki za wyniki badań :-)

ja byłam dziś w luxmedzie w ogóle kolejki nie było w laboratorium wyszłam po 5 min i musiałam czekać 30 min na fryzjera hehehe

miałam podciąć lekko włosy .... a wyszło ciut krócej jakoś nie mogę się przyzwyczaić na pewno będę miała więcej układania ale już miałam tak słabe te włosy ze musiałam je jakoś ratować ;-)

poszłabym na te warsztaty chustowe ale mam do wyboru albo chustowanie albo jaskinię i chyba wolę jaskinię ;-)

Kids Club fajny - i podają herbatę w dzbankach JUPI można się napić ;-)
Gabi chyba ciut za mała jeszcze na niektóre atrakcje ale dzięki temu ma szansę się rozwijać jak zaczęłyśmy chodzić do Bugi to małą jeszcze nie raczkowała hehehe

Madzieńka czytałaś na bilecie że jak zbierzesz 3 wejścia w ciągu 30 dni dostaniesz kartę klubową :-)
ja jestem chętna na spotkania :-) te zabawki edukacyjne są fantastyczne :-)

Przeciągnęłam Gabi na piechotę do domu to już nie miała siły wejść na schody do domu ale zjadła kasz i usnęła jak mops ;-)

Iza miło było Cię poznać :-)

Madziara zdrówka dla Julka!!!
Nelka!!!!! trzymaj się i też masz nie chorować :-)

Martyna Aluśka Xlander XA jest super :-)
buźka laseczki

Marta dzwoniłaś do mnie wczoraj ale akurat kąpałam Filipa, stawiałam mu bańki itp. A jak zobaczyłam nieodebrane połączenie to była już za późna pora na oddzwanianie. Śniłaś mi się w nocy. Mówiłaś mi, że gin potwierdził dziewczynkę:-D, a ja kupowałam mieszkanie od jakiejś Twojej koleżanki, ale blok stał tak dziwnie na miejscu bazarku. Juź mam prawdziwą fobię mieszkaniową.
Jak się pobudujemy to nasze pewnie sprzedamy( dal dziewczyn z LBN - mieszkam koło bazarku:-):-D:-D) a dzwoniłam odnośnie chustowania.
marta1981 zdrówka dla Olka, niech szybciutko wraca do zdrówka! A to coś z przedszkola przyniósł? A jaki macie antybiotyk? Ja przez ostatnie 3 tygodnie organizowałam urodziny:rofl2: jedne się kończyły, drugie zaczynały:-)
Z przedszkola nic nie przyniósł tylko w niedziele na poprawinach chodził po dworze i musiało go owiać bo wieczorem chrypki dostał ale rano było OK a po przedszkolu i spacerze:baffled: w piękną:sorry2: wczorajszą pogodę doprawił się. O właśnie się budzi, spał ponad 3 godziny a ja 2:-p:-p. A przepisany ma Sumamed fotre, Elofen, Supremin, isopirine i inhalacje z Pulmicortu.

Ja jeszcze mam sprawę, jakbyście miały lub wiedziały że komuś zbywa jakichś mebli i nie ma komu oddać to dajcie znać;-):tak:.

my po obiadku. Uwielbiam spaghetti mojego męża. :-D:-D
Teraz chwila relaksu, a po 17 jedziemy do lekarza.

Filipek ma niewidzialnego przyjaciela, nazywa się Zielak Orzeszek. :-D:-D:-D

aluśka trzymam kciuki z wyniki badań.

poszłabym na te warsztaty chustowe ale mam do wyboru albo chustowanie albo jaskinię i chyba wolę jaskinię ;-)
to co odpuszczamy teraz i kombinujemy z listopadem?

Jak się pobudujemy to nasze pewnie sprzedamy( dal dziewczyn z LBN - mieszkam koło bazarku:-):-D:-D) a dzwoniłam odnośnie chustowania.

Z przedszkola nic nie przyniósł tylko w niedziele na poprawinach chodził po dworze i musiało go owiać bo wieczorem chrypki dostał ale rano było OK a po przedszkolu i spacerze:baffled: w piękną:sorry2: wczorajszą pogodę doprawił się. O właśnie się budzi, spał ponad 3 godziny a ja 2:-p:-p. A przepisany ma Sumamed fotre, Elofen, Supremin, isopirine i inhalacje z Pulmicortu.
marta ale to nie było Twoje mieszkanie tylko jakiejś Twojej koleżanki.
Oby Olek szybko wrócił do zdrowia, a zestaw leków jak dla nas standardowy. :sorry2::sorry2:

tak tak kombinujemy z listopadem bo w sobotę przyjeżdza moja siostra z Krakowa i mamy rodzinne spotkanie dzieciaczkowe

wiecie co ja chyba pierwszy raz się odważę jechać z Gabi autobusem na to spotkanie bo nie chce mi się później wózka transportować taksówką do rodziców znów taksówkarz będzie marudził .... taka atrakcja autobusowa dla małej ;-)

Super ze Wasze spotkanie udane...
Ja właśnie uśpiłam Gabi bo niemożliw już była a zamiast zasnać wcześsniej to zaczęły sie zabawy z M który wrócił z pracy i dlatego dopiero teraz zasnęła.

My chyba w piątek wybierzemy sie na basen do Nałęczowa, Wy czasem tam jeżdziłyścieto wypowiedzcie sie jak tam jest czy z Gabi warto tam jechać?

reklama
Do góry