reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie w pochmurny poniedziałek.
Mam nadzieję, że drugiemu maluszkowi posłuży tylko muszę wykombinować materacyk i nową obszywkę bo ta która jest ma już takie brzydkie wypłowiałe kolory. Mam nadzieję, że jak pójdę do krawcowej to uszyje mi nową.
Kupuj materiał i przyjeżdżaj to uszyjemy;-):tak:. Zdrówka kochana, jak coś trzeba to śmiało dzwoń;-):tak:.
Martuś pokazuj fotki z weselicha...super że humorek poprawił się:tak::tak::tak:
Na fotki będziesz musiała poczekać bo ja UWIELBIAM:wściekła/y: swój aparat jak trzeba ważne momenty utrwailć, dlatego go do LBN na spotkania nie biorę:no: bo tylko się nadźwigam i d. pa blada ze zdjęciami:angry::angry:. A Młodzi za 2 tyg mają mieć i zdjęcia i film:tak:.
A i w środę na 18:15 mam wizytę i z M się wybieramy:szok::szok::tak::-p.
Zmykam bo ciocia ma na herbatkę i ciacho poweselne przyjść;-):tak::-).

reklama
Fogia kuruj się kochana fajnie ze miałaś pomoc przy Filipku :-)

Talia witaj w domu :-)

misia za chwilę Natka sama będzie raczkować heheh zobaczysz jeszcze teraz będzie się fajnie bujać na czworaka :-)

maltanka spoko :-) dzięki za chęć reklamy ;-)

Martusia jak będziesz miała chwilkę to wrzuć foteczki z wesela :-)

o wyprzedziłaś mnie z postem ;-)

życzę owocnej wizyty :-) rozumiem że będzie USG ????? życzę "bułeczki" między nóżkami fasolki hehehehhee trzymam mocno kciuki :-)

dzisiaj Gabi rano wydawała mi się taka ciepła zmierzyłam jej temperaturę miała 37,7 ale podejrzewam ze to od tych górnych czwórek i dolnych trójek .... boani kataru ani kaszlu, marudna też nie jest, bawi się normalnie tylko znów się ślini i wszystko wkłada do buzi ...

xjbcxjvxjfzjc6yg b vbvbbbbgbhggdbhhgu77u7u7y88888888 jak ładnie wystukała paluszkami

.cl[pfx-xo l.;l..,,,,,,,,, lm.;=

miłego poniedziałku :-)

Ostatnia edycja:
Witamy się i my. Ale brzydka pogoda za oknem , syn właśnie się dobiera do mojego kalendarza,ciekawe czy jakaś kartka ucleje.
Karlita: PW

hej dziewczynki
ja już ciut lepiej. Tzn. gardło nie piecze i zaczynam mówić z niewielką chrypką zaledwie. A co pomogło? Koleżanka mojej mamy (Rosjanka zresztą i spec od medycyny ludowej, naturalnej itp.) kazała zrobić pewien specyfik, w smaku obrzydliwy ale jak się okazało skuteczny. :szok:
A do tego napar z lipy z miodem i cytryną i całodniowe wygrzewanie pod kocykiem. A i jeszcze solna świeczka i dużo dobrej energii.
Lekarza na razie odpuszczam, dziś się jeszcze pooszczędzam, zobaczymy jak się będę czuć jutro. Oby lepiej bo trzeba będzie się w końcu ruszyć z domu. Sprawy bankowe wzywają no i Filipkowy homeopata popołudniu.

Filipek jeszcze pokibluje w domu i to pewnie do końca tygodnia. jak na razie poprawy w chorobie to u niego nie ma żadnej, ciągle smarczy i kaszle (szczególnie nocami:dry:) Dziś kolejna seria baniek.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fogia dobrze ze już troszkę lepiej, mi na gardło zawsze pomaga woda pzegotowana letnia plus łyżka wody utlenionej! ale oby od bólu gardła jak najdalej.....

Karlita Gabi ślicznie napisała:-)

Wiecie co ale sie wkurzyłam z pracy wysłali mi świadectwo pracy na zły adres zamiast 36/12 to 34/12 a takiego bloku 34 to nawet nie ma mam numer przesyłki i muszę iść na pocztę i zapytać co z tym listem.:szok:
No mama nadzieję ze się znajdzie i że nie odeśla im go spowrotem:shocked2::dry:

Witajcie, ja juz po wizycie w luxmedzie...jaka masakra jest tam na parkingu stałam w kolejce czekając na wolne miejsce:szok:w środku tez tłumy:-p:-pale udało się...zaraz jemy zupkę i powoli szykujemy sie do spania bo przed nami dzisiaj basen...

Karlita mam nadzieje ze to tylko ząbeczki, bo chcemy was jutro widzieć...:tak::tak::tak:

Fogia super że dzisiaj troszeczkę lepiej czujesz się...dawaj przepis na ten ludowy specyfik!!!

Marta czekam na fotki....i na wieści z wizyty....

Talia list powinien być na poczcie....:tak::tak::tak:

idziemy jeść zupkę...miłego dzionka

Madzia podejrzewam ze to ząbki bo wczoraj było widać 4 punkty a dziś już widać całą powierzchnię czwórek mała właśnie poszła spać - będę ją obserwować :-)

Karlita trzymam kciukaski żeby to były zebolki a nie jakaś infekcja..i do zobaczenia jutro...

Jula śpi, a ja nudzę się:sorry2::sorry2::sorry2:

pakuję torbę na basen...zajrzę wieczorkiem...miłego popołudnia

Maltanka nie zmieniłaś zdania z zapisami na nasz basen??:blink:

Dziewczyny wysłałam Wam PW!!!!

reklama
Nie ma tego listu:wściekła/y:
Nie minęło nawet 2 tyg a wysłali go z powrotem bo adres nie istnieje, no i nie ma mojego świadectwa:baffled:
Aj można sie złościć a tu i tak muszę czekać znowu niewiadomo ile na ten list, a prawo nakazuje pracodawcy dostarczyć świadectwo pracy w ciagu 7 dni:shocked2:

Martua jak Ty robisz taki barszczyk biały??? bo smaka mi narobiłaś. Może wrzucisz na kulinarny przepisik?

Do góry