reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

może ktoś chce zamowić próbki pieluszek:)) pozalogowaniu na Strona Główna i podaniu hasla Streetcom Dry Max chyba z 5szt przesyłją:))

a i wogole warto sie zarejestrować na strone streetcomu, ja co jakis czas dostaje jakies produkty, teraz czekam na te pampry właśnie:)0

pozdrawiam Was serdecznie:))

Witaj, dzięki za kod do pampków...ja już prawie dwa lata jestem w streetcomie i bardzo chwalę sobie współprace z nimi:-p:-p:-p

reklama
ok:)0 odpowiem jutro bo musze skonsultować z M czy czasem cos w tym terminie z pracy nie będzie:))

miłego wieczoru

ale tu dzisiaj pusto:)) rodzinna niedziela:))

hej dziewczynki
koszmarny dzień dzisiaj miałam, czułam się sto razy gorzej niż wczoraj. Gardło paliło jak ogniem i całkowicie straciłam głos.

Na szczęście rodzinka się zorganizowała, do południa moi dziadkowie zajęli się Filipem, a później przyjechał mój tato z bratem. Dzięki temu mogłam przespać i przeleżeć prawie cały dzień.
Na wieczór trochę mi oddało ale jutro chyba i tak wybiorę się do lekarza, niech mnie zbada, da jakieś leki które szybko postawią mnie na nogi. Nie mogę sobie pozwolić na chorowanie.

Pamiętam że grudniówki zamiast kołysek kupowały kosze Mojżesza....:tak::tak::tak:
ja mam takowy, mama kupiła go w ciuchlandzie za marne grosze jeszcze dla Filipka. Tylko, że pierworodnemu długo nie posłużył bo już był w takim wieku, że zamiast grzecznie w nim leżeć to bawił się w rozbrajanie daszka. Mam nadzieję, że drugiemu maluszkowi posłuży tylko muszę wykombinować materacyk i nową obszywkę bo ta która jest ma już takie brzydkie wypłowiałe kolory. Mam nadzieję, że jak pójdę do krawcowej to uszyje mi nową.

pusto tu dziś:szok:
my dziś u rodziców, a potem odsypiałam z Natalką i efekt jest taki,że teraz gada zamiast spć:wściekła/y:
no ale z dobrych wieści, dziś na chwilkę Natalka stanęła na czworakach:tak::tak::tak::-):-):-):-)

hmmm mąż powiedział : jak zapewni mi miesięczny katering do pracy to nie ma sprawy mogę umyć naczynia ahahahaha

aż poszłam sprawdzić naszą paczkę z kostkami ... i te co sprawdziłam to są całe .... też mamy to największe opakowanie ... może masz jakieś przeterminowane ?? nie mam pojęcia ...

oby naczynka okazały się super domyte :-)

heheh...umowa stoi;-)
może jakieś ferelne kupiliśmy:sorry:wczoraj tak sobie zmywarka umyła....dziś pracuje jeszcze więc nie wiem:sorry:

witam i ja
wczoraj poczytałam ale nie dałam rady odpisać bo ciągle cioś było do zrobenia, jak nie pranie to sprzątanie, robiliśmy tez szyneczki, a potem znajomi zjechali, na konec dnai nie miałam siły kompa włączac:no::no:

ja do zmywarki tez mam Finish,a le czasami mii niedomywa wtedy nastawiam na wyższą temepraturę i potem jest juz ok:tak: i czasami jak juz mało soli było to plamy z wody zostawały:tak:

fanie z tymi kolejkami, mój małż narazie nic nie wspomina;-);-);-);-)

karlita małż niech sprząta a co, ja się swojego doprosic nie mogę, zawze znajdzie jakąs wymówkę

moje dziecię na całego już pełża i zwiedza dom:tak::tak::taki wyszły nam juz godnie górne jedynki już je widać!!!!!!!

gratulacje dla Mikołaja:tak::tak::tak:

fogia zdrówka dużo życzę:tak::tak::tak::tak:

Martuś pokazuj fotki z weselicha...super że humorek poprawił się:tak::tak::tak:

Fogia zdróweczka, idź koniecznie do lekarza:tak:super masz rodzinkę....

Misia gratulacje pierwszego wstania na czworaka...silna dziewczynka z Nati!!

A ja zamiast przytulać się do mężulka to siedzę przed kompem:confused2::confused2::confused2:...znikam bo jutro moj P wyjeżdża to jeszcze go poprzytulam...

Rano jadę do luxmedu do mojej ginki więc zajrzę kolo południa...

spijcie dobrze...dobranoc!!!

Cześć dziewczyny!

Nie było mnie w weekend bo byliśmy u rodziców. Wyjazd spowodowany chęcia wymiany opon które przechoujemy w garażu u teściów.
No i po weekendzie było fajnie Gabi rozpieszczona bo ciagle ktos na raczkach nosił, ale wróciła szara rzeczywistość i trzeba raczkować:-D
Ja "delikatnie" zajeta, prawie ciagle zajmuja mnie sprawy mieszkania więc nie dziwcie się ze bede mniej aktywna na BB. Dziś mamy spotkanie z fachowcem od zabudowy w kuchni będa rozstrzyagać sie więc największe zagadki:tak:
Misia Gratulacje dla Natalci, zuch jest z niej niedługo wypruje na czworaka!!!
Mandziula gratulacje za ząbki na górze!!!! Dobrze ze już się przebiły.
Fogia idz do lekarza bo takie chorubsko nie powinno się w ciąży przeciagać. Zdróweczka!!

Miłego dnia!!!

reklama
heloł

my też po weekendzie, nie zaglądałam wczoraj, bo jak włączyłam komputer to strona nie chciała mi działac, jak się przesiadłam na duży to małżowy przez ramię podczytywał:nerd:

w sobotę kupiliśmy buty na zimę dla H, śniegowców nie było:no: a że babcia stawiała i chciała skórzane to kupiliśmy Bartka:-) nawet się nie sprzeciwiałam:-) i H ma ten sam problem z butami co ja:-( te w ccc co kupiliśmy są fajne, ale noga spocona w nich, bo nie ze skóry, mimo, że zimno na dworze:sorry2:

Hubert jak się wczoraj wyszalał z dzieciakami, że usnął w samochodzi o 18.00 jak wracaliśmy, przebudzsił się już w domu, zjadł mleko i dalej poszedł spać już na noc:szok:

karlita w sobotę szwagier jeździł za meblami, ale dowiedziałam się już jak przyjechali i kupili, i mówię, że czego nie powiedzieli wczesniej, to wysłałabym ich do was:tak:

Do góry