misia2010 odpoczywaj przez weekend i ładuj akumulatorki
heheh...tak się mówi a w rzeczywistości nadrabia się zaległości w praniu, gotowaniu, sprzątaniuno ale cóż zrobić
jeszcze załapaliśmy się na ładną pogodę i 1,5 godzinki pospacerowaliśmy z Natalką:-):-):-)
Zapomniałam Wam wcześniej napisać...w tesco jest wyprzedaż zabawek za 1/2 ceny!!!
Jest dużo lalek ale i dużo torów wyścigowych dla chłopców....
super
Hej dziewczynki
ja niestety zdycham, zaraziłam się chyba od Filipka, męczy mnie katar, kaszel, migdały mam jak śliwy. Najchętniej przeleżałabym cały dzień pod kołdrą ale przecież ktoś musiał zrobić zakupy, obiad,zająć się niesfornym trzylatkiem. Życie.
Może uda mi się go wcześniej zapakować do łóżka i samej się położyć?????
cieszę się dziewczyny, że arcydzieło synia się Wam podobało. Dziękuję w jego imieniu za wszystkie komplementy.
zgadza się. Te antenki z głowy to właśnie proste włosy. Nie ingerowałam w kształt poszczególnych części twarzy, a jedynie w dobór kolorów (a przynajmniej próbowałam zachęcać aby używał różnych, a nie tylko jednego).
zdrówka, nie daj się chorobie
Ok pogadamy....;-);-);-)
Moj P tez zawsze marzył o kolejce, jak na usg okazało sie że będzie dziewczynka...reakcja mojego P była taka "super...ale kolejki nie będzie"Lekarz śmiał się z niego
Ta która kupił Julci to jeszcze nie taka z marzen ale zawsze...
Fogia kuruj się kochana...
My po zakupach w plazie...ale były tłumy...parking płatny od 2 listopada...
Jula czyta z tatą książeczkiwiec mam chwilke a tu pusto
dobre z tą kolejką
kurczę, zmywarka drugi raz nie domyła naczyńpewnie te kostki fatalne, bo się źle rozpuszczająjakie macie?u nas Calgonit (teraz chyba Finish)
karlita kołyska super wygląda i urocza jestna początku też myślałam o czymś takim, ale pani w BF powiedziała, że to maks. na 3 miesiące więc wybraliśmy łóżeczkowiadomo....koszty