reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

antuanet nie doceniasz swojecgo meża:-p jaki kwiatek z ogrodka???:szok: ja widzialam go kiedys jak wychodzil z kwiaciarni z ogromnym bukietem kwiatów i to bylo dokladnie w dzien Twoich imienin:tak::tak::-)
sunday widze, ze pracowity dzienek sie zapowiada, ja wlasnie wstawilam pranie a teraz czekam az mi sie zachce posprzatac:-p co do BB to prawda wciaga , a mi czasem bardzo brakuje tych dni kiedy donikad sie nie spieszylam i z BB bylam na bieżąco:tak: ale ciesze sie , ze mam prace!
Fogia rewelacyjny portret rodzinny!!!

reklama
sunday widze, ze pracowity dzienek sie zapowiada, ja wlasnie wstawilam pranie a teraz czekam az mi sie zachce posprzatac:-p

No i z moich porządków nici, bo tak bylam na zakupach, potem na drugich na osiedlu- bo w marketach duzych nigdy nie kupuje miesa czy czego na zupe wiec musialam pojsc do osiedlowego i wstawilam zupe pomidorowa i przygotowalam kurczaka do pieczenia i czas zlecial.... :-(

Hej, my dzisiaj pospalismy...Jula z rana przyszła do nas zjadła mleczko i tak sobie leżała patrząc na rodziców a my spalismy:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja dzisiaj korzystam z weekendu zniżek z gazety avanti....
Byłam już w tesco i nakupowałam bodziaków, majteczek dla Julci firmy F&F z 20% rabatem...
Kupiliśmy Julci jeszcze jedne śniegowce tylko wieksze, więc jeśli nie przydadzą mi sie będę miała za rok nowe do sprzedania:-D:-D:-D

Po spaniu wybieram się do plazy....

Martyna wszystko widzimy!!!!

o wow Madziu byłabym bardzo wdzięczna :-)

właśnie tego się boję... dlatego odpowiadałaby mi taka na kółkach

dzisiaj widziałam fajną na allegro ale trzeba czekać ok 7 tygodni bo sprowadzana ze stanów ... kupować kota w worku to tak dziwnie ....

Madzieńka jak P zareagował na laurkę ????? też proponuję oprawić i na ścianę ;-)

Karolinko pogadamy we wtorek... my mamy dokładnie taką 2w1 KOLYSKA LOZECZKO pink i blue +Gryzak Fisher Pr (1273870999) - Aukcje internetowe Allegro mozna ja ustawić na bujanie jak i jedzic kołeczkami...nasza też z usa i przejścia mieliśmy z jej wysyłką, ale po interwencjach w sluzbie celnej dojechala do nas....

A P laurką zachwycony...oczywiście przyjechał do Julci z drobiazgiem...Jula ma kolejkę elektryczna...oboje siedzą non stop patrzą na jeżdżącą kolejkę:-D:-D:-D:-D

Zapomniałam Wam wcześniej napisać...w tesco jest wyprzedaż zabawek za 1/2 ceny!!!
Jest dużo lalek ale i dużo torów wyścigowych dla chłopców....
:tak::tak::tak::tak:

Hej dziewczynki

ja niestety zdycham, zaraziłam się chyba od Filipka, męczy mnie katar, kaszel, migdały mam jak śliwy. Najchętniej przeleżałabym cały dzień pod kołdrą ale przecież ktoś musiał zrobić zakupy, obiad,zająć się niesfornym trzylatkiem. Życie. :cool:
Może uda mi się go wcześniej zapakować do łóżka i samej się położyć?????

cieszę się dziewczyny, że arcydzieło synia się Wam podobało. Dziękuję w jego imieniu za wszystkie komplementy.

fogia portret rodzinny ekstra :tak::tak: Rozumiem ze Ty i Fifi macie tylko krecone wlosy a M nie no i braciszek tez ;-);-);-):happy::happy:
zgadza się. Te antenki z głowy to właśnie proste włosy. Nie ingerowałam w kształt poszczególnych części twarzy, a jedynie w dobór kolorów (a przynajmniej próbowałam zachęcać aby używał różnych, a nie tylko jednego:sorry:).

Fogia zdróweczka :-)

kurcze nam się goście odwołali ale tak bywa z ciężarówkami ;-) hehe
tylko teraz kto to zje ???? nie wiem :-)

Karolinko pogadamy we wtorek... my mamy dokładnie taką 2w1 KOLYSKA LOZECZKO pink i blue +Gryzak Fisher Pr (1273870999) - Aukcje internetowe Allegro mozna ja ustawić na bujanie jak i jedzic kołeczkami...nasza też z usa i przejścia mieliśmy z jej wysyłką, ale po interwencjach w sluzbie celnej dojechala do nas....

A P laurką zachwycony...oczywiście przyjechał do Julci z drobiazgiem...Jula ma kolejkę elektryczna...oboje siedzą non stop patrzą na jeżdżącą kolejkę:-D:-D:-D:-D

z utęsknieniem czekam na wtorek ;-)

kolejka ???? suuuper :-) mój mąż też by chciał hehehe może jak będzie grzeczny to Mikołaj mu przyniesie ;)

Witam wieczorowo. w końcu mam chwile czasu bo wcześniej nie miałam okazji bo goście byli a potem jeszcze małżonek siedział na necie. Syn dzisiaj od rana marudzi może to zęby mu idą?
Jestem padnięta więc idę spać. Życzę miłego wieczoru.:tak:

Filipciuch miał pójść wcześniej spać, a wyszło jak zwykle. :sorry:

Postawiłam mu dziś bańki, może pomogą bo już nie mogę przesłuchać tego jego kaszlu.

Ja już wykąpana, opatulona w koc, dopijam lipę z miodem i cytryną i zmykam spać.

Fogia zdróweczka....kładź się pod kołderkę i wygrzewaj...
Fogia zdróweczka :-)
dzięki dziewczyny

kurcze nam się goście odwołali ale tak bywa z ciężarówkami ;-) hehe
tylko teraz kto to zje ????
zgłaszam się na ochotnika :-D:-D:-D:-D

mykam spać! Spokojnej nocy girls!

reklama
z utęsknieniem czekam na wtorek ;-)

kolejka ???? suuuper :-) mój mąż też by chciał hehehe może jak będzie grzeczny to Mikołaj mu przyniesie ;)

Ok pogadamy....;-);-);-)

Moj P tez zawsze marzył o kolejce, jak na usg okazało sie że będzie dziewczynka...reakcja mojego P była taka "super...ale kolejki nie będzie:-D:-D:-D:-D"Lekarz śmiał się z niego:laugh2::laugh2::laugh2:
Ta która kupił Julci to jeszcze nie taka z marzen ale zawsze...

Fogia kuruj się kochana...

My po zakupach w plazie...ale były tłumy...parking płatny od 2 listopada...:eek::eek::eek:
Jula czyta z tatą książeczki:tak::tak::tak:wiec mam chwilke a tu pusto:szok:

Do góry