1. To niech trawi trawi ;-) A taka drewnia to ekstra taka stylowa bedzie, pokaz fotki jak dostaniesz;-)
2. na TVNie leci po raz setn Shrek wlacz sobie i czas na relaks-jesli Gabi juz spi i pozwoli ;-)
Gabi właśnie usnęła ... ale to przez to że późno poszła spać w dzień i wstała o 20stej ....
na canal + obejrzałam sobie epokę lodowcową 3 część obijałam się na kanapie :-)
Karlita pogadam z P o kołysce nie wiem czy nie obiecał jej swojemu brejdakowi pożyczyć...jesli ma się kurzyć w piwnicy pożyczymy wam...zanim u nas pojawi się maluch Wam już nie będzie potrzebna...co Wy na to???pogadamy we wtorek
o wow Madziu byłabym bardzo wdzięczna :-)
karlita ja mialam drewniana i tylko stala w kacie... nie miala kolek, wiec nie moglam jej przemieszczac. co do Gabi, to niewiarygodne, ze taki maly aniolek tak moze sie dac mamie we znaki
właśnie tego się boję... dlatego odpowiadałaby mi taka na kółkach
dzisiaj widziałam fajną na allegro ale trzeba czekać ok 7 tygodni bo sprowadzana ze stanów ... kupować kota w worku to tak dziwnie ....
taki jest plan mój E się zgodził ze ta kołyska to dobre rozwiązanie :-)
ejjja co to za płaczliwy dzień
karlita wiem o czym mówisz, sama czasami tak mam że wychodzę z siebie jak H marudzi, ps. w takiej sytuacji moze i masz rację, że kołyska będzie dobrym rozwiązaniem
a no płaczliwy ale już mi lepiej nie wiem jak Marta mam nadzieję że też już lepiej :-)
Gabi ma czasem takie dni że mam ochotę wystawić ją na allegro ;-)
Twoja babcia jest homeopatką czy pediatrą? Chętnie bym skorzystała z rady fachowca. A magnez biorę nawet forte i to dwa razy dziennie, lekarz mi kazał na to twardnienie brzuszka. Kołyska bardzo mi się podoba i myślę, że w waszej sytuacji to może być najlepsze rozwiązanie. Powiem Ci szczerze, że sama się zastanawiałam czy takowej nie kupić ale cały czas liczę na to, że jednak do stycznia uda nam się przeprowadzić. "Dom nad rozlewiskiem" mogę śmiało polecić tak jak i wszystkie pozostałe książki tej serii. bardzo mi się podobały. Ja teraz czytam "Klub Matek Swatek" też jest fajna.
moja babcia jest lekarzem starej daty
teraz ma własny gabinet - od kilku lat zajmuje się praktyką alergologii i odczulania
do tego właśnie praktykuje homeopatię
boski obrazek nic tylko oprawić w ramki!!!!!!!!!!!!!!
karlita a gdzie wybywasz jutro? Miłego weekendu.
najpierw praca, później jadę do mamy a wieczorem mamy gości ;-)
anaconda, maltanka udanego wyjazdu :-) Wam życzę odpoczywajcie :-)
właśnie
Madziara co jest ?? żyjesz?? jak jazdy ??? haaaallloooo :-) tęsknimy :-)
Madzieńka jak P zareagował na laurkę ????? też proponuję oprawić i na ścianę ;-)
idę zjeść chipsy, spakuję małą i idę spać ;-)