reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzia fotka jest po prostu urocza!!! :-) az mnie w serduszku scisnelo-ja mam podobna na lodowce z okazji imien :-)

Załączniki

• DSC08189.jpg
    DSC08189.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
reklama
madzienka, sunday ale macie zdolne dzieciaki !!!

sunday i gratki dla meza za pomyslowosc!!!!
madzienka no i dla Ciebie gratulacje, tatus chyba wniebowziety i koniecznie musi jakies winko mamie z tej okazji postawic :D:D:D

sunday PW

Ostatnia edycja:
sunday a dziekuje bardzo Julka uwielbia przedszkole, podobno juz sie zaaklimatyzowala i i jest smielsza w stosunku do dzieci i Pan :) ogolnie obie jestesmy zadowolone :) a jak tobie sie pracuje?

karlita ta kołyska to super sprawa,moja kolezanka z wawki ma takie cudenko pierwsze dziecko spalo na poczatku w niej jak mieszkali z tesciami i sie swietnie sprawdzala w malych pomieszczeniach teraz jest w drugiej ciazy i tez bedzie z niej korzystac mimo ze mieszkaja juz sami i maja spore mieszkanie-bardzo sobie ja chwali i i jest przy tym taka urocza!!!!:-):-):-)

powiedziałam mężowi o kołysce .... trawi tą wiadomość ;-)

Karlitko jaki konkurs???
Ta mata ze zdjęcia wygląda jak zabawki firmy K's Kids...

Kołyska cudna...
Co do kołyski to widzę że dyskutujecie my dla Julci mieliśmy taką( w zestwaie były dodatki różowe i niebieskie)
Zobacz załącznik 292254
I ja jestem bardzo zadowolona....oczywiście jest to dodatkowy koszt ale wg mnie warto było:tak::tak::tak:

Nie wiem co jeszcze miałam Wam napisać...zmykam...

piękna kołyska :-)

ja chcę taką bez bajerów ;-) najprostszą ogólnie koleżanka ma mi jutro podesłać zdjęcia swojej kołyski - drewniana chce ją sprzedać z materacykiem i obiciami - zobaczę co to takiego ;-)

karlita kurcze dziewczyno nie lam sie i tak super, ze macie mieszkanie, moze ciasne ale wlasnie!!! Napewno kiedys przeprowadzicie sie do wiekszego lokum :):) W koncy dopiero zaczynacie sie wszystkiego dorabiac :):):) głowa do góry:):)

ale ja się nie tym załamałam ;-) tylko tym że Gabi mi dzisiaj dała popalić ;-) ogólnie nie mam humoru.... a mała marudzi na maxa ...

Jeszcze na chwilkę...zobaczcie jaką laurkę namalował Jula dla taty(oczywiście z mała pomoca mamy;-))
Zobacz załącznik 292259

ależ słooooooooooooodka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spadam kobitki :sorry2: jutro raczej mnie nie będzie

powiedziałam mężowi o kołysce .... trawi tą wiadomość ;-)
najprostszą ogólnie koleżanka ma mi jutro podesłać zdjęcia swojej kołyski - drewniana chce ją sprzedać z materacykiem i obiciami - zobaczę co to takiego ;-)
tylko tym że Gabi mi dzisiaj dała popalić ;-) ogólnie nie mam humoru.... a mała marudzi na maxa ...

1. To niech trawi trawi ;-) A taka drewnia to ekstra taka stylowa bedzie, pokaz fotki jak dostaniesz;-)
2. na TVNie leci po raz setn Shrek wlacz sobie i czas na relaks-jesli Gabi juz spi i pozwoli ;-)

reklama
piękna kołyska :-)

ja chcę taką bez bajerów ;-) najprostszą ogólnie koleżanka ma mi jutro podesłać zdjęcia swojej kołyski - drewniana chce ją sprzedać z materacykiem i obiciami - zobaczę co to takiego ;-)

Karlita pogadam z P o kołysce nie wiem czy nie obiecał jej swojemu brejdakowi pożyczyć...jesli ma się kurzyć w piwnicy pożyczymy wam...zanim u nas pojawi się maluch Wam już nie będzie potrzebna...co Wy na to???pogadamy we wtorek

Dziękuję za miłe słówka o laurce;-);-);-)
Sunday Wasza też cudna....

Do góry