reklama
madzienka, sunday ale macie zdolne dzieciaki !!!
sunday i gratki dla meza za pomyslowosc!!!!
madzienka no i dla Ciebie gratulacje, tatus chyba wniebowziety i koniecznie musi jakies winko mamie z tej okazji postawic
sunday PW
sunday i gratki dla meza za pomyslowosc!!!!
madzienka no i dla Ciebie gratulacje, tatus chyba wniebowziety i koniecznie musi jakies winko mamie z tej okazji postawic
sunday PW
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
To nam jeszcze do kompletu brakuje Fogii i Aluśki, bo ja u psiółki poryczałam się:-(.ogólnie to sobie poryczałam i mi już lepiej
Wybaczcie ale wogóle humoru nie mam a jutro jeszcze wesele.
sunday_
Fanka BB :)
sunday a dziekuje bardzo Julka uwielbia przedszkole, podobno juz sie zaaklimatyzowala i i jest smielsza w stosunku do dzieci i Pan ogolnie obie jestesmy zadowolone a jak tobie sie pracuje?
W sumie to ok ale tesknie za Zbożowa!!! Dobrze ze Julka juz zaklimatyzowana oby tak dalej:-)
karlita ta kołyska to super sprawa,moja kolezanka z wawki ma takie cudenko pierwsze dziecko spalo na poczatku w niej jak mieszkali z tesciami i sie swietnie sprawdzala w malych pomieszczeniach teraz jest w drugiej ciazy i tez bedzie z niej korzystac mimo ze mieszkaja juz sami i maja spore mieszkanie-bardzo sobie ja chwali i i jest przy tym taka urocza!!!!:-):-):-)
powiedziałam mężowi o kołysce .... trawi tą wiadomość ;-)
Karlitko jaki konkurs???
Ta mata ze zdjęcia wygląda jak zabawki firmy K's Kids...
Kołyska cudna...
Co do kołyski to widzę że dyskutujecie my dla Julci mieliśmy taką( w zestwaie były dodatki różowe i niebieskie)
Zobacz załącznik 292254
I ja jestem bardzo zadowolona....oczywiście jest to dodatkowy koszt ale wg mnie warto było
Nie wiem co jeszcze miałam Wam napisać...zmykam...
piękna kołyska :-)
ja chcę taką bez bajerów ;-) najprostszą ogólnie koleżanka ma mi jutro podesłać zdjęcia swojej kołyski - drewniana chce ją sprzedać z materacykiem i obiciami - zobaczę co to takiego ;-)
karlita kurcze dziewczyno nie lam sie i tak super, ze macie mieszkanie, moze ciasne ale wlasnie!!! Napewno kiedys przeprowadzicie sie do wiekszego lokum W koncy dopiero zaczynacie sie wszystkiego dorabiac głowa do góry
ale ja się nie tym załamałam ;-) tylko tym że Gabi mi dzisiaj dała popalić ;-) ogólnie nie mam humoru.... a mała marudzi na maxa ...
Jeszcze na chwilkę...zobaczcie jaką laurkę namalował Jula dla taty(oczywiście z mała pomoca mamy;-))
Zobacz załącznik 292259
ależ słooooooooooooodka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spadam kobitki jutro raczej mnie nie będzie
sunday_
Fanka BB :)
powiedziałam mężowi o kołysce .... trawi tą wiadomość ;-)
najprostszą ogólnie koleżanka ma mi jutro podesłać zdjęcia swojej kołyski - drewniana chce ją sprzedać z materacykiem i obiciami - zobaczę co to takiego ;-)
tylko tym że Gabi mi dzisiaj dała popalić ;-) ogólnie nie mam humoru.... a mała marudzi na maxa ...
1. To niech trawi trawi ;-) A taka drewnia to ekstra taka stylowa bedzie, pokaz fotki jak dostaniesz;-)
2. na TVNie leci po raz setn Shrek wlacz sobie i czas na relaks-jesli Gabi juz spi i pozwoli ;-)
reklama
piękna kołyska :-)
ja chcę taką bez bajerów ;-) najprostszą ogólnie koleżanka ma mi jutro podesłać zdjęcia swojej kołyski - drewniana chce ją sprzedać z materacykiem i obiciami - zobaczę co to takiego ;-)
Karlita pogadam z P o kołysce nie wiem czy nie obiecał jej swojemu brejdakowi pożyczyć...jesli ma się kurzyć w piwnicy pożyczymy wam...zanim u nas pojawi się maluch Wam już nie będzie potrzebna...co Wy na to???pogadamy we wtorek
Dziękuję za miłe słówka o laurce;-);-);-)
Sunday Wasza też cudna....