reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...Jula ogląda teledyski Mini Mini więc mam chwilkę:-p:-p:-p
My dopiero dotarłyśmy do domu, z Kasia pogadałam, Jula z Hubciem pobiegała, ponad 3 godziny na dworze....oj mogłaby sie taka pogoda utrzymać:tak::tak::tak:
Anaconda żałuj!!!byłam dzisiaj w tym sklepo-komisie koło Ciebie...i po niedzieli przyjdę znowu bo ma być dostawa zabawek, może coś na Mikołaja kupie Juleczce!!!
Karlitko biedactwo wymęczyła Cie ta dentystka, a gdzie chodzisz??
Karlita szczepiłaś na ospę Gabrysię??moja pediatra powiedziala ze jesli będziemy starać się o maluszka to mam Julę zaszczepić:tak:
Madziarka jak jazdy dzisiaj???przejechałaś już kogoś??:-p:-p:-p

reklama
karlita ja też leczyłam zęba w ciąży bez znieczulenia, moje dentystka jakoś nie bardzo chciała mi wtedy dać:no:
bo to zależy który trymestr
niby w 3 już można ....

Witajcie...Jula ogląda teledyski Mini Mini więc mam chwilkę:-p:-p:-p
My dopiero dotarłyśmy do domu, z Kasia pogadałam, Jula z Hubciem pobiegała, ponad 3 godziny na dworze....oj mogłaby sie taka pogoda utrzymać:tak::tak::tak:

dlaczego ja nie mieszkam blizej Was .....

u nas dzisiaj plaża na placu zabaw .... byłam w szoku ....

Karlitko biedactwo wymęczyła Cie ta dentystka, a gdzie chodzisz??

chodzę do farmedu na Agrestową

Karlita szczepiłaś na ospę Gabrysię??moja pediatra powiedziala ze jesli będziemy starać się o maluszka to mam Julę zaszczepić:tak:
nie i szczepić nie zamierzam :-)
ospa nie jest groźna ... wolę by dzieci ją przeszły :-) szczepionkę na ospę trzeba powtarzać a co jak zapomnę i za naście lat zachorują?? dla dorosłego ospa jest groźna !!

dlatego moja Babcia i siostra E która jest też lekarzem odradzały mi szczepienie małej :-)

chodzę do farmedu na Agrestową

nie i szczepić nie zamierzam :-)
ospa nie jest groźna ... wolę by dzieci ją przeszły :-) szczepionkę na ospę trzeba powtarzać a co jak zapomnę i za naście lat zachorują?? dla dorosłego ospa jest groźna !!

dlatego moja Babcia i siostra E która jest też lekarzem odradzały mi szczepienie małej :-)

Dzięki...nasza pediatra mówiła mi ze ospa jest niebezpieczna dla płodu, nawet jeśli mama przechodziła ospę, ja wolałabym żeby Jula zachorowała, ale co lekarz to inna opinia...ale dziekuję:tak::tak::tak:

dziewczyny patrzcie za okno i cieszcie się tym widokiem, dokładnie rok temu było tak brrrrr
Zdj_cie144.jpgZdj_cie143.jpg

Madzienka a kupiłaś coś? Może ja dzisiaj się przejdę jak Majkę z przedszkola odbiorę :tak::tak::tak:

Nie:no::no::no::no:nic nie było, dostawa dopiero kolo wtorku środy, wiec środa/czwartek idę tam raz jeszcze...

Moja Jula wymęczona spacerkiem padła w 3 minuty, więc anaconda jest szansa na wspólny spacerek, będe pisała smska..a ja gotuje kalafiora a smierdzi jak cholera...

Madzienka proszę tu zimą nas nie straszyć :szok::szok::szok:
A jak chcesz żeby Julcia ospę przeszła to poczekaj trochę aż Maja z przedszkola przyniesie to ja się tam do Ciebie z nią przejdę :-p;-):-D:-D

witajcie kochane :-)

wczoraj popołudniu byłam u dentystki ... dała mi znieczulenie podobno dla ciężarnych nawsadzała mi tych igieł i co ????? wszystko czułam!!!!!!!!!! myślałam ze ją zabiję!!! normalnie szpony wbijałam w fotel .... a później cała szczęka mnie bolała po tym kłuciu znieczuleniowym .... kolejna wizyta za 2 tygodnie bryyyyy

do domu wróciliśmy przed 21 bo zasiedzieliśmy się u mojej mamy ;-)
Aj ten dentysta ja miałam ostatio kanałowe a ze karmiłam piersią to wiadomo ze znieczulenie minimalne bo samo zatrucie nie pomagało dalej czułam wszystko. A ja leczyła na samay poczatku ciaży wszystko ze znieczuleniem.
na dzień dobry się pochwalę, że mamy kolejnego ząbka:tak::tak::tak::tak:czyli w sumie dwa:-D:-D:-D
długo chyba nie popiszę, bo Królewna się budzi, więc w skrócie...:cool2:
Super ze są już dwa, a ja wciaż czekam na żębole nie wiem czy sie pojawią:baffled:

Ja dopiero co znalazłam chwilke. Gabi wczoraj tak świrowała prawie nie chciała wcale spać, o masakra sie robi z tym spaniem.wieczorem umierała juz o 18 przeciagneliśmy ja do 18.30 potem kapanie i chwilkę póżniej tłukła się już na łóżku i ani widoków na spanie zasneła o 20.20 Nie wiem co jest grane czy ona myśli sobie że moze już nie spać w dzień. Rano dziś tez nie chciała zasnąć wiec poszłyśmy na rehabilitację bez spania tam było marudzenie a potem zaczął sie płacz. Jak wróciła do domu to myślałam ze zaśnie ale też była walka. Teraz za to spi już 2 godziny. Nie wiem jak ją "wyregulować" żeny nie meczyłą wieczorem siebie i nas.

reklama
Witajcie babole moje kochane

Mój małżon już pojechał do pracy. :-:)-( Znowu się pewnie nie zobaczymy przez 2 tygodnie. :-:)-:)-:)-(

Fifi nadal zasmarkany i zakaszlany, siedzi w domu i daje mi popalić.

Wczorajszy dzień był dla mnie hardcorowy- obejrzeliśmy w sumie 9 mieszkań, jak policzyłam ilość pięter na które weszłam to w sumie wyszło by 32. :szok::szok::szok::sorry:Wyszliśmy z domu o 10, a wróciliśmy o 19.
Było kilka fajnych ofert, a szczególnie jedna z nich wpadłam mi w oko. Jedno z mieszkań, na moim starym osiedlu, totalnie mnie zauroczyło, śniło mi się całą noc.:sorry::sorry:
Marta Twoje okolice.;-)
Blok starszego typu ale po remoncie, ocieplony, dach zrobiony, okna nowe. W środku szału nie ma ale najgorzej też nie jest. Na wejście wystarczy trochę doprowadzić kuchnię do ładu i ściany pomalować. Rozkładowo super i wydaje się być ustawne. No i wiecie, takie z klimacikiem. :sorry::sorry: A do tego pięknie zadrzewione osiedle. Na osiedlu przedszkole i szkoła. Ehhhhh.....Jak do niego weszłam to aż mi serducho zapikało. :-)

Niestety mieszkanko trochę poza naszymi możliwościami finansowymi, no chyba że zdarzy się cud. o ten cud też zresztą wczoraj walczyliśmy - jeździliśmy trochę po bankach. Oj, przed nami długa droga jeszcze.

Dziś trochę sobie odpoczywam po tym wczorajszym maratonie, no i uprawiam myślodsiewnię. :sorry::sorry:

Lecę poczytać co tam u was słychać......

Do góry