reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita no właśnie w 3 trymestrze

ja jak byłam w ciąży z Gabi to właśnie gin kazał mi czekać do 3 trymestru jeśli chce ze znieczuleniem i wtedy mi robili normalnie ze znieczuleniem

i teraz też czekałam właśnie aż zacznę 3 trymestr

jak widać i tu co lekarz to opinia ;-)

Dzięki...nasza pediatra mówiła mi ze ospa jest niebezpieczna dla płodu, nawet jeśli mama przechodziła ospę, ja wolałabym żeby Jula zachorowała, ale co lekarz to inna opinia...ale dziekuję:tak::tak::tak:

dziewczyny patrzcie za okno i cieszcie się tym widokiem, dokładnie rok temu było tak brrrrr
Zobacz załącznik 291892Zobacz załącznik 291893

pamiętam ten atak zimy jak z mknęłam z wóżkiem na szczepienie z Gabiszonem ;-)

mała właśnie usnęła :)

Fogia z całego serca życzę Ci takiego CUDU zaciskam mocno kciuki!!!

Talia u Gabi też był taki okres ze w dzień spać nie chciała, marudziła i u nas była to oznaka wychodzących zębów...

Ostatnia edycja:
reklama
no to nadrobiłam :-)

fogia butki super :-) Powodzenia jutro ob w koncu cos sie ruszylo:-) Trzymamy kciuki :-)
buty mi też się podobają ale nigdy nie mieliśmy takiego fasonu, zawsze typowe śniegowce no i trochę się obawiam czy się sprawdzą.

Fogia butki super, ja miałam podobne dla Mai w tamtym roku tylko oczywiście dziewczęce i bardzo sobie je chwaliłam, jak w tym roku podobne znajdę to też zamierzam jej kupić :tak::tak::tak:
no to mnie pocieszyłaś, u nas dziewczęcych nie było. A dla chłopców też niewiele zostało bo chyba tylko 3 rozmiary, stąd ta promocja.

Fogia jak tam oglądanie mieszkań? Mam nadzieję że coś wam się spodoba :tak::tak:
Fogia jak mieszkanka??

fogia jak poszukiwania???
dzięki za pamięć dziewczynki :-D:-D

Nosz krew mnie normalnie zaleje:wściekła/y::wściekła/y::crazy:, wchodzę na allegro a tam że nie mam nic do licytacji:shocked2::szok::eek::confused2:, wchodzę na aukcję wózka i info że przedmiot uległ zniszczeniu:szok::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
szkoda, pewnie się dogadali z którymś sprzedającym, ale spokojnie Marta, masz jeszcze dużo czasu na zakup wózka, może trafi się Wam coś lepszego

Fogia co się nic nie odzywasz, jak wczorajszy maraton po mieszkaniach?
:-D:-D:-D no już, relację zdałam. :-)

wczoraj popołudniu byłam u dentystki ... dała mi znieczulenie podobno dla ciężarnych nawsadzała mi tych igieł i co ????? wszystko czułam!!!!!!!!!! myślałam ze ją zabiję!!! normalnie szpony wbijałam w fotel .... a później cała szczęka mnie bolała po tym kłuciu znieczuleniowym .... kolejna wizyta za 2 tygodnie bryyyyy
Fogia jak tam poszukiwania ??
och kochana współczuję ja mam dentystyczną fobię. :-:)-:)-:)-(Też już bo mi pasowało go odwiedzić ale czekam do po porodu. Oby wcześniej nic nie zaczęło boleć. :-:)-:)-(

fogia sunday Z okazji Dnia Nauczyciela, życzę całemu Gronu Pedagogicznemu dużo zdrowia, energii i wytrwałości, byście mogli w pełni realizować swoje plany życiowe i zawodowe.
fogia gratuluję 5!!!!​

a dziękuję bardzo. Zapomniałam, że to dziś jest ten dzień. :sorry::sorry::sorry:

Karlita szczepiłaś na ospę Gabrysię??moja pediatra powiedziala ze jesli będziemy starać się o maluszka to mam Julę zaszczepić:tak:
jeżeli mogę się wtrącić, Filip był szczepiony na ospę, a i tak zachorował. Fakt, że przechodził ją łagodniej niż pozostałe dzieci w przedszkolu no ale jednak.

dziewczyny patrzcie za okno i cieszcie się tym widokiem, dokładnie rok temu było tak brrrrr
Zobacz załącznik 291892Zobacz załącznik 291893
:szok::szok::szok::szok: no coś ty, serio? Pierwszy śnieg był w październiku??? :szok::szok::szok: A ja ciągle nie mam butów zimowych. :szok::szok::szok:

Talia u Gabi też był taki okres ze w dzień spać nie chciała, marudziła i u nas była to oznaka wychodzących zębów...
Wiesz co moze to beda zęby bo te kupy ostatnio to coraz częściej robi dziś już 3 były. Nie wiem już tyle razy coś zębami było tłumaczone a ich wciąż nie ma że nawet przestałam o tym myśleć.

Fogia
by zdarzył się cud jak ma być wasze to będzie. My też mieszkanie które teraz kupujemy to widzieliśmy jeszcze w marcu ale facet chciał za nie więcej teraz zobaczył ze sprzedać nie jest wcale tak prosto jak wymyślić cenę i ją obniżył wiec sie zdecydowaliśmy. Moze u Was też tak będzie i sprzedający obniżą cene.

Madzienka oj mam nadzieję ze taka zima to jeszcze nie czyha za płotem:tak:

Marta szukaj dalej wózka a tak sie zdara na allego sama miałam taką historie z karuzelka dla Gabi w końcu kupiłam nową bo z okazjami to tak bywa ze ktos się na nią moze połakomić szybciej.

Fogia wracając do tych butów dla Filipka to ja oprócz podobnych miałam jeszcze dla Mai śniegowce, w tych chodziła jak śniegu nie było i dużych mrozów :tak::tak::tak:
I oczywiście życzę żeby to upatrzone mieszkanko było twoje :tak::tak::tak:
Talia a może zacznij kłaść Gabrysię w dzień zawsze o tej samej porze żeby zaczaiła że pora spania jest :tak::tak::tak:
Moja Maja zawsze było mniej więcej kładziona spać o tej samej porze i tak spała w dzień codziennie do września tego roku czyli miała 4 lata i 8 m-cy :tak::tak::tak: nie omieszkam dodam że mi było to na rękę bo miałam zawsze trochę czasu wolnego dla siebie a była to godzinka lub dwie :tak::tak::tak:

Fogia mocno zaciskam kciukaski że CuD się zdarzył....:tak::tak::tak:

Talia nie martw sie u nas też był okres że Jula prawie nie spała, a jak spała w dzien to 0,5h a teraz nawet 2,5 potrafi przespać....
I ze stałą pora spania zgadzam się z Anacondą

Anaconda o której idziesz po Maję??Idziecie na spacer??Ja mam w planach Tesco dzisiaj ale może na godzinkę wyszłybyśmy;-)terz to beda mega korki...jeszcze napisze Ci smska co robimy...

Hej Kobitki!
długo mnie nie było ale ostatnio nie wiem jak się nazywam, trochę dużo zajęć i ciągle się nie potrafię ogarnąć z rozpakowywaniem kartonów.
Nie mówiąc o chwili dla siebie na tzw. "nicnierobienie" :)

do końca tego tygodnia jeszcze mam trochę zajęć i pracy do wykonania, ale od przyszłego tygodnia postaram się pisać na bieżąco:)

A, no i zaczęłam studia, to już kolejne w moim życiu, ale tym razem poszło mi w pięty, ja rozumiem, że KUL to Katolicka uczelnia ale niektórym to odbiło zupełnie, ale cóż twardym trzeba być:D

Buziaki dla Was!

reklama
Do góry