reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
co wy tak się rozpisałyście, wystarczy na chwilę nosa wsadzić w książkę i tyle do nadrobienia:-p

madzienka udanych zakupów
izka moja koleżanka tam studiowała i też narze4kała na to, że niektórzy mają fisia:-D
fogia trzymam kciuki żeby się udało

Ostatnia edycja:
Anaconda szkoda...mi trochę nie chce się jechać a tak miałabym motywacje:-D:-D:-D:-D

Karlita ja też mam prasowanie...:eek::eek::eek:ale zawsze prasując myślę sobie że to podobno pomaga schudnąć:-D:-D:-Di jakoś mi idzie

Fogia by zdarzył się cud jak ma być wasze to będzie. My też mieszkanie które teraz kupujemy to widzieliśmy jeszcze w marcu ale facet chciał za nie więcej teraz zobaczył ze sprzedać nie jest wcale tak prosto jak wymyślić cenę i ją obniżył wiec sie zdecydowaliśmy. Moze u Was też tak będzie i sprzedający obniżą cene.
a może trafi się coś lepszego? Wierzę w przeznaczenie, nie tylko między ludźmi. ;-):-)

Fogia wracając do tych butów dla Filipka to ja oprócz podobnych miałam jeszcze dla Mai śniegowce, w tych chodziła jak śniegu nie było i dużych mrozów :tak::tak::tak:
ale nie przemakały????? miałaś okazję to sprawdzić?:sorry:

Witam sie i ja, ale sie rozpisalyscie.... wow!!!
A my dzisiaj bylismy z dzieciakami z całego przedszkola u lesie na wycieczce... matkoo jaka jestem zmeczona a jeszcze po tym bylam w pracy w sali z dziecmi do 16 :-( ledwo żyje!!! Tyle co sie olazilismy to masakra, pod koniec to juz niektorzy plakali ze chca do przedszkola, ale po obiedzie wszyscy energii dostali podwojnej i MASAKRA!!!nie slychac wlasnych mysli....
Nie nadrobie wszystkich bo niby przeczytalam ale nie wiele pamietam:-(
Izka witaj znowu!!!Jakie to studia????
fogia życze Ci z całego serca CUDU i wierze ze sie wszystko w koncu ulozy po waszej mysli:-)
maltanka przykro mi ze z praca nie wyszlo ,ale trzymam kciuki dalej, nie poddawaj sie:-)
karlita wspolczuje wizyty u dentysty... odpisalam PW.
fogia oby buciki sie sprawdzily, my kupilismy te buciki z auckji ktora wam pokazywalam WALKY i sa ekstra, zaplacilam z przesylka 40 zl sa jak nowe a Maks zachwycony, wczoraj przyszly to chodzil w nich po mieszkaniu,,a i jeszcze kupilsmy na allegro kurteczke tez super SUPER KURTKA NEXT NA JESIEŃ (1245137166) - Aukcje internetowe Allegro lepsza w realu niz na fotkach, wlasnie sa piore wiec moze na nastepne spotkanie ja zalozymy:tak::tak:

Witam wieczorowo:-) Mój syn to chyba ma jakiś radar jak tylko się dziś logowałam na bb to się budził ze swojej drzemki więc musiałam się nim zająć. A teraz padł i śpi.
Miłego wieczoru życzę.:tak::tak:

Dziewczynki powiedzcie mi czy robicie czasem jaja faszerowana na przystawki, idziemy w sobote na "wieczor" do mojego brata i nie chce robic zadnej salatki a pomyslalam wlasnie o jakiejs przystawce....macie pomysly???:-)

Witajcie wieczorowo:)

Mam chwilkę wolnego, bo P. ma zajęcia z wieczorowych, a Karol w wannie:) ale jak tylko położę Młodego to zasiadam do roboty:)
A na KULu Pedagogikę - o ile wytrzymam ;)

sunday - ja robię koreczki w ilościach dużych, takie proste z kosteczki serka, kabanoska, oliwki lub ogórka konserwowego, albo też sery pleśniowe i winogrona:) do tego też krakersy z dipem czosnkowym:)

reklama
Do góry