reklama
Tylko troszke Maks laduje mnie jak mowi ostatnio do mnie spontanicznie "Kocham Cie mama" :-):-) Serce rośnie w takich chwilach.
ależ to musi być fantastyczne uczucie :-)
Maks wie jak poprawić mamie humorek :-)
dobrze że go tu nie ma bo by w piórka obrósł ;-)Karlita ale niespodzianka superowy ten chłop, a jak dzieciątka twoje się mają.
dzieciątka dobrze :-)
Gabi szaleje ... dzisiaj w nocy o 2 się obudziła ... mówię śpi śpi przytul króliczka i śpij
a Ona "nie" i zaczyna wyłazić z łóżeczka i wdrapuje się na nasze łóżko... byłam tak padnięta że było mi wszystko jedno czy będzie spała z nami czy sama oby spała ;-)
Norbert bawi się z kotem w berka heheh jak kot się położy na moim brzuchu to mały zaraz w to miejsce kopie ;-)
no to może niedługo i ja spróbuje tego Dukana
wiesz....to teraz mu tylko zasugerować, że są takie odkurzacze, co same odkurzają;-);-);-)
tak mi jakoś Dukan dziwnie zadziałała ;-)
na takie odkurzacze to ja mam za małe mieszkanie hehehe
My po basenie zadowolone jak zwykle....Jula niestety bardzo tęskni za tatą...chodzi i woła"tatuś dzie jestes" nawet mu dobranoc mówiła przed snem a mnie aż za gardło ściska...
moje bidulki
przytulam mocno mocno
może wieczorami na skajpie rozmawiajcie ??
ja jak jestem u teściów to z mężem mamy wieczorną pogadankę najpierw przez skajpa a póżniej przed spaniem telefon ;-) mówią sobie dobranoc tatuś coś tam nuci hehehe
Witajcie,
ja tylko wpadam na sekundkę napisać że znowu dziś mnie nie będzie na bb -najpierw jeżdżę a potem podjadę do mamy po Nelę i dopiero później wrócę do domu po Jula przedszkolu...jeszcze czeka mnie rezerwacja wizyty, szykowanie urodzin itd... no i robienie obiadu itd więc postaram się zajrzeć do was wieczorkiem ;-)
Miłego dnia Wam życzę!!!! no i choć troszkę słonka! ;-):-)
słoneczko piękne się zapowiada :-)
miłego dnia kochana
widzę ze nadajesz na dużych obrotach :-)
Witam i ja :-):-):-)
Maja dzisiaj z płaczem poszła do przedszkola a to dlatego że jej nie pozwoliłam wziąć lalki, kurcze nosi zabawki a potem płacze bo jej dzieci z przedszkola psują więc powiedziałam dość a ona i tak nie rozumie, nawet Jacek opowiadał że ma na nas naskarżyć swojej pani
cóż dzieci mają to do siebie ze lubią nosić ze sobą swoje zabawki ;-)
ehhh już mi mała wskoczyła na ręce :-) do później :-)
miłego słonecznego dnia
Witam po przerwie
Wczoraj na wieczór już zajechaliśmy do domku trochę trzeba było teściowej na działce pomóc no ale za za nim pojechaliśmy na wieś to niestety też nie mogłam się odezwać bo miałam małe problemy z oczami (piekły mnie i łzawiły) więc zrobiłam sobie przymusową przerwę od kompa teraz na szczęście jest wszystko ok z małym wyjątkiem tzn. skończył mi się wczoraj magnez i ciężko mi funkcjonować dziś skurcze mięśni mnie łapią i nie tylko brzucha ale rąk nóg, szyji nawet przy jedzeniu sniadania miałam problem bo mi mięśnie żuchwy "paraliżowało" Zaraz wybiorę sie z Amandą na spacer to zaliczę wizytę w aptece po magnez i powinny skurcze mięśni przejść
A śniło mi sie że urodziłam Martynkę miała długie kręcone włoski ale buzi nie widziałam za to w dalszej części mojego snu było że musiałam iść do szkoły więc wsadziłam ją do reklamówki i razem z nią poszłam tylko potem gdzieś ta reklamówka z nią mi zginęła ....dobrze że to był tylko głupi sen
witaj w domu :-)
biegiem po magnez i pożegnaj skurcze :-)
a sen rzeczywiście bardzo ... hmmmm dziwny
Witajcie dziewczyny. Chciałam się wczoraj odezwać ale niestety syn nie pozwolił, straszni marudny wczoraj był, co usnął to po chwili się budził i nawet nie miałam chwili wytchnienia na szczęście dziś już lepiej
i oby tak zostało
wczoraj był jakiś zły dzień Gabi też była strasznie marudna
Ostatnia edycja:
udanego wypadku na miastoWitam i ja :-):-):-)
Maja dzisiaj z płaczem poszła do przedszkola a to dlatego że jej nie pozwoliłam wziąć lalki, kurcze nosi zabawki a potem płacze bo jej dzieci z przedszkola psują więc powiedziałam dość a ona i tak nie rozumie, nawet Jacek opowiadał że ma na nas naskarżyć swojej pani
Do lekarza umówiłam się na jutro i bardzo dobrze to dzisiaj wypad na miasto sobie zrobię
Może niedługo Maja zrozumie że lepiej nie zabierać swoich zabawek do przedszkola bo dzieci ich nie szanują
to masz dziś zabiegany dzieńWitajcie,
ja tylko wpadam na sekundkę napisać że znowu dziś mnie nie będzie na bb -najpierw jeżdżę a potem podjadę do mamy po Nelę i dopiero później wrócę do domu po Jula przedszkolu...jeszcze czeka mnie rezerwacja wizyty, szykowanie urodzin itd... no i robienie obiadu itd więc postaram się zajrzeć do was wieczorkiem ;-)
obyś wszystko na spokojnie sobie pozałatwiała
Fogia gratuluję piątki:-):-):-)
oby czas rozląki z tatą szybko jej zleciałMy po basenie zadowolone jak zwykle....Jula niestety bardzo tęskni za tatą...chodzi i woła"tatuś dzie jestes" nawet mu dobranoc mówiła przed snem a mnie aż za gardło ściska...
a to dobrewiecie kto to jest facet?????
złośliwy dodatek do ptaka właśnie oglądam Majewskiego
trzymam mocno kciuki za Filipka żeby pokonał tego rotawirusa bez leżenia w szpitaluNapisała do mnie Asienka mały ma rotawirusa więc trzymajcie kciuki za jego zdróweczko...jutro zapadnie decyzja czy jest konieczny szpital
oby udało Ci sie znaleźć fajny i niedrogi kombinezonja już po pracy i obiadku, Mikołaj śpi a ja szperam na alegro za kombinezonem dla niego bo jak zobaczyłam ceny w sklepach to mi szczęka opadła
może to jakaś jesienna depresja Cię dopadaWitam sie i ja... ale mam dzisiaj do du.. dzien :-( nie wiem czy to przez pogodę czy przez co...??? Prawie całą energię straciłam.
Tylko troszke Maks laduje mnie jak mowi ostatnio do mnie spontanicznie "Kocham Cie mama" :-):-) Serce rośnie w takich chwilach.
niezła dietataaaaak DUKAN ;-)
ostatnio się koleżanka śmiała, bo powiedziałam ze po karmieniu brzdąca pewnie wrócę na Dukana a Ona do mnie "i będzie 3 dzidzia??" ;-)
Motylla może to ząbki już zaczynają sie wyrzynać
F
fogia
Gość
Hej girls
spałam dziś do 9 Mam idealnego syna, leżał sobie obok mnie i czytał książeczki, był głodny poszedł i wziął Actimel, wypił i dalej leżał z książeczkami. A o 9 obudził mnie słowami "no mamusiu dosyć tego spania, wstawaj bo chcę śniadanko". mam sporo szczęścia, że w takich chwilach nie przychodzą mu do głowy żadne głupie pomysły ale generalnie zauważyłam, że potrafi się sam sobą zająć w rozsądny sposób obym tylko była w tym samym pokoju co on. Wiadomo, że najlepiej jak mamusia szaleje z nim w zabawie ale ja nie mogę to problemu nie ma.
Dzwonił mój m. Przyjedzie jutro rana, wraca do pracy w czwartek popołudniu. Super, 1,5 dnia w domu po 2 tygodniach nieobecności. Dzwoniłam już po agencjach żeby poumawiali nas na oglądanie tych mieszkań. Ciekawe czy uda się to wszystko załatwić w jedne dzień.
ja będę pomału zmykać. Czekam tylko aż skończy się prać i wybywamy z domku. Muszę w końcu zawieźć swoje zwolnienia bo jutro mija 7 dni od wystawienia. Pasowałoby też zrobić specjalne zakupy jedzeniowe na przyjazd M. No i Fifi potrzebuje butów więc pewnie zahaczymy o jakiś obuwniczy.
karlitka wysłałam Ci wczoraj PW. Dostałaś?
spałam dziś do 9 Mam idealnego syna, leżał sobie obok mnie i czytał książeczki, był głodny poszedł i wziął Actimel, wypił i dalej leżał z książeczkami. A o 9 obudził mnie słowami "no mamusiu dosyć tego spania, wstawaj bo chcę śniadanko". mam sporo szczęścia, że w takich chwilach nie przychodzą mu do głowy żadne głupie pomysły ale generalnie zauważyłam, że potrafi się sam sobą zająć w rozsądny sposób obym tylko była w tym samym pokoju co on. Wiadomo, że najlepiej jak mamusia szaleje z nim w zabawie ale ja nie mogę to problemu nie ma.
Dzwonił mój m. Przyjedzie jutro rana, wraca do pracy w czwartek popołudniu. Super, 1,5 dnia w domu po 2 tygodniach nieobecności. Dzwoniłam już po agencjach żeby poumawiali nas na oglądanie tych mieszkań. Ciekawe czy uda się to wszystko załatwić w jedne dzień.
ja będę pomału zmykać. Czekam tylko aż skończy się prać i wybywamy z domku. Muszę w końcu zawieźć swoje zwolnienia bo jutro mija 7 dni od wystawienia. Pasowałoby też zrobić specjalne zakupy jedzeniowe na przyjazd M. No i Fifi potrzebuje butów więc pewnie zahaczymy o jakiś obuwniczy.
karlitka wysłałam Ci wczoraj PW. Dostałaś?
Motylla
Fanka BB :)
Zdróweczka życzę FilipkowiNie to nie
Napisała do mnie Asienka mały ma rotawirusa więc trzymajcie kciuki za jego zdróweczko...jutro zapadnie decyzja czy jest konieczny szpital
wiecie kto to jest facet?????
złośliwy dodatek do ptaka właśnie oglądam Majewskiego
Niezły masz sen siostra.A śniło mi sie że urodziłam Martynkę miała długie kręcone włoski ale buzi nie widziałam za to w dalszej części mojego snu było że musiałam iść do szkoły więc wsadziłam ją do reklamówki i razem z nią poszłam tylko potem gdzieś ta reklamówka z nią mi zginęła ....dobrze że to był tylko głupi sen
Super ze WY kobieki jesteście takie dzielne :TY, Twoja mama i Natalcia. Na pewno tesknisz ale praca też daje satysfakcje no i kasę. Ważne ze jest twoja mama ja takiej pomocy nie mam i niestety na razie o pracy muszę zapomnieć choć czasami bardzo mi jej brakujeja też miałam ogromnego stresaale początek okazał się całkiem znośny...dziś trochę więcej Natalka dała babci popalić, ale podejrzewam, że to może iść kolejny ząbekdo butli w zasadzie jej nie przyzwyczajałampije wciąż moje mleko ściągnięte w pracy;-)a po powrocie dostaje cysiapoza tym wcina kaszkę i zupkę i jabłuszko, więc jakoś daje radę czasem zje więcej czasem mniej, ale to chyba zależy od dnia i jej apetytu najgorzej tylko tęskni się za małą....za to jak szybko wraca się do domunawet pod górę przez małpi gaj;-)
To jest smutne jak dziecko tak tęskni ale tez miło się zrobi wszystkim jak już tata wróci i Jucia rzuci mu się na szyję:-)My po basenie zadowolone jak zwykle....Jula niestety bardzo tęskni za tatą...chodzi i woła"tatuś dzie jestes" nawet mu dobranoc mówiła przed snem a mnie aż za gardło ściska...
!
Skarżyć się na rodziców do pani;-) Maja zrozumie ze to wiecej szkody niż pożytku dla niej takie noszenie lalek.Witam i ja :-):-):-)
Do lekarza umówiłam się na jutro i bardzo dobrze to dzisiaj wypad na miasto sobie zrobię
Sny są głupie ale to tylo sny. Dobrze ze już masz neta, kupuj magnez i łykaj bo skurcze są wstrętne wiemWitam po przerwie
Wczoraj na wieczór już zajechaliśmy do domku trochę trzeba było teściowej na działce pomóc no ale za za nim pojechaliśmy na wieś to niestety też nie mogłam się odezwać bo miałam małe problemy z oczami (piekły mnie i łzawiły) więc zrobiłam sobie przymusową przerwę od kompa teraz na szczęście jest wszystko ok z małym wyjątkiem tzn. skończył mi się wczoraj magnez i ciężko mi funkcjonować dziś skurcze mięśni mnie łapią i nie tylko brzucha ale rąk nóg, szyji nawet przy jedzeniu sniadania miałam problem bo mi mięśnie żuchwy "paraliżowało" Zaraz wybiorę sie z Amandą na spacer to zaliczę wizytę w aptece po magnez i powinny skurcze mięśni przejść
A śniło mi sie że urodziłam Martynkę miała długie kręcone włoski ale buzi nie widziałam za to w dalszej części mojego snu było że musiałam iść do szkoły więc wsadziłam ją do reklamówki i razem z nią poszłam tylko potem gdzieś ta reklamówka z nią mi zginęła ....dobrze że to był tylko głupi sen
O tak serducho musi rosnąć, ja juz się nie mogę doczekać takiego zdania wypwiedzianego przez gabrysie.Witam sie i ja... ale mam dzisiaj do du.. dzien :-( nie wiem czy to przez pogodę czy przez co...??? Prawie całą energię straciłam.
Królewna szaleje i staje się czasami nieznosna, ale radzę sobie Mieszkanie to teraz jest mocno na tapecie sprawy jego remontu wiec ten projekt będzie na wage złota już miałam pisać do Ciebie zebyś powiedziała jaki to program pomaga Ci w tym projektowaniu czy to jakaś wersja darmowa czy rozszerzona czyt. płatna.Talia jak sie ma twoja królewna i jak idzą sprawy z mieszkaniem mam już dla Was projekt ale jeszcze muszę zrobić kilka poprawek i w środę Wam wyśle przepraszam ze tak długo ale miała trochę problemów osobistych.
A u mnie dużo spraw na głowie jestem już przy końcu pisania konspektu do szkoły jestem jeszcze na macierzyńskim ale już od poniedziału ide do pracy i powiem wam ze mam diabelnego stresa a w rzeszowie jestem ostatnio dośc rzadki jakoś nie mam ochoty na duże miasto.
A Nikoś jak tam kolki już pewnie mu przeszły i weselej w domku
My już po mini spacerze bo rano miałyśmy tzn Gabi masaż i ćwiczenia. Super tam jest tylko niestety nie mozna fotografować wiec nic Wam nie pokaże.
Gabi mi strasznie lubi uciekać do kuchi a tam ten nieszczęsny stołek szarpie a jak ide i pokzuję jej NO NO to ona sie śmieje i robi ma PAPA:-):-)
sunday_
Fanka BB :)
Witamy sie i my. Wlasnie zupe wcinamy i MiniMini ogladamy ;-)
Dzisiaj humorek juz lepszy ale to chyba dlatego bo krotko w pracy bylam. Mama byla z Maksiem potem odprowadzilismy babcie na autobus i pospacerowalismy po osiedlu, świetne słonce jest ale jak zawieje to zimno... no ale coz taka pora roku. Ale super miejscami na osiedlach pod drzewami dywany z lisci!!!!!!:-):-):-)
Madzienka oby Wam szybko czas bez taty minal, a na dlugo wyjechal?
Madziarka to masz zalatany dzien;-)
fogia Fifi jest cudowny, az serce rosnie przy takich dzieciach:-)
aluska ale masz sny.... ale to chyba pod wplywem czasu bo juz juz niedlugo... :-):-):-)
Dzisiaj humorek juz lepszy ale to chyba dlatego bo krotko w pracy bylam. Mama byla z Maksiem potem odprowadzilismy babcie na autobus i pospacerowalismy po osiedlu, świetne słonce jest ale jak zawieje to zimno... no ale coz taka pora roku. Ale super miejscami na osiedlach pod drzewami dywany z lisci!!!!!!:-):-):-)
Madzienka oby Wam szybko czas bez taty minal, a na dlugo wyjechal?
Madziarka to masz zalatany dzien;-)
fogia Fifi jest cudowny, az serce rosnie przy takich dzieciach:-)
aluska ale masz sny.... ale to chyba pod wplywem czasu bo juz juz niedlugo... :-):-):-)
Witajcie my po spacerku, zakupach i odwiedzinach u fryzjera....Jula bardzo dzielnie siedziała na dużym obrotowym stołku i włoski dała obciąć...
Maltanka szkoda że nie poszliście z nami, dzisiaj fajna pogoda, troszkę wiaterek wieje ale jest cieplutko...i chyba to już ostatnie takie dni....zapowiadają od piątku deszcz ze śniegiem
Aluśka zmykaj po magnez...a sen brrrrrr
Karlitko mamy darmowe więc Jula non stop dzwoni i opowiada co robi
Sunday weekendy bedzie z nami ale kiedy na stale do Lublina to okaze się
Madziarka udanych jazd i przyotowań;-)
Anaconda udanego wypadu na miastoa jak maja dzisiaj po starcie pieska, bardzo dzisiaj jeszcze przezywała??
Fogia ale masz cudnego synia....
zmykam bo Jula domaga się towarzystwa, miłego dzionka
Maltanka szkoda że nie poszliście z nami, dzisiaj fajna pogoda, troszkę wiaterek wieje ale jest cieplutko...i chyba to już ostatnie takie dni....zapowiadają od piątku deszcz ze śniegiem
Aluśka zmykaj po magnez...a sen brrrrrr
Karlitko mamy darmowe więc Jula non stop dzwoni i opowiada co robi
Sunday weekendy bedzie z nami ale kiedy na stale do Lublina to okaze się
Madziarka udanych jazd i przyotowań;-)
Anaconda udanego wypadu na miastoa jak maja dzisiaj po starcie pieska, bardzo dzisiaj jeszcze przezywała??
Fogia ale masz cudnego synia....
zmykam bo Jula domaga się towarzystwa, miłego dzionka
Martyna100
przyszła mamusia
Uff super ,że z tym lekarzem się udało, bo to już byłą przesada lekka z tą rejestracją!!No i udanego wypadu na miasto, napisz później jak się udało:-)
Madziara78 ohh kochana to pracowicie, udanego dnia i dużo sił w realizacji tego wszystkiego:-):-)
aluśka sen miałaś baardzo dziwny..na szczęście tylko sny bywaja takie bardzo dziwne:-):-)
Motylla miłego dnia, oby mniej marudzenia było dziś:-):-)
helloł, no rośnie Ci gwiazdeczka, niebawem odkryje że wizyta u fryzjera to czysta przyjemność i sposób na poprawę humoru:-):-) Miłego dnia!!:-)Witajcie my po spacerku, zakupach i odwiedzinach u fryzjera....Jula bardzo dzielnie siedziała na dużym obrotowym stołku i włoski dała obciąć...
Witam Was babeczki!!
Ja od rana na nogach, dziś po naszym osiedlu chodziła komisja która oceniałą czy mamy wady jakieś w mieszkaniach, no my mamy w mieszkaniu popękane ściany a mieszkamy tu od roku, osiedle nowe a tu takie coś, nawet kafelki popękały w łazience..ale będziemy walczyli, zeby deweloper z ubezpieczenia nieruchomości wykonał wszelkie naprawy.
A ja pranko wstawione, herbatka zrobiona i kolejny dzień bez apetytu na obiadek:-(Wczoraj zjadłam trochę sałaty z sosem winegrette i omleta, a dziś to już nie mam smaku na nic...może taką pomidorkową z ryżem:-):-)
Lecę niebawem na pocztę i zakupki, może jakieś ciasteczka upiekę:-):-):-)
Miłego dnia lejdis!!!
reklama
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam i ja
aluśka ale sen miałaś mi też się takie sniły przed porodem
madziara oj zabiegany dzień masz, naszczęście świeci słońce to i przyjemniej wyjść
talianiezła agentka z Gabrysi, mój Mikołąj też się śmieje jak mu mówię że czegoś nie wolno
fogia masz wspaniałego synka
madzienka brawa dla Julci za grzeczne siedzenie u fryzjera
anaconda dobrze że udało ci sie do lekarza zapisać
zaglądałąm do was rano ale coś mi net szwankował, już wczoraj wieczorem nie mogłam wam odpisać bp mi jakiś błąd wyskakiwał a strony normalnie wchodziły i dzis rano było to samo, niby byłam zalogowana a mogłam tylko czytać no ale naszczęście już sie naprawiło
aluśka ale sen miałaś mi też się takie sniły przed porodem
madziara oj zabiegany dzień masz, naszczęście świeci słońce to i przyjemniej wyjść
talianiezła agentka z Gabrysi, mój Mikołąj też się śmieje jak mu mówię że czegoś nie wolno
fogia masz wspaniałego synka
madzienka brawa dla Julci za grzeczne siedzenie u fryzjera
anaconda dobrze że udało ci sie do lekarza zapisać
zaglądałąm do was rano ale coś mi net szwankował, już wczoraj wieczorem nie mogłam wam odpisać bp mi jakiś błąd wyskakiwał a strony normalnie wchodziły i dzis rano było to samo, niby byłam zalogowana a mogłam tylko czytać no ale naszczęście już sie naprawiło