reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
dziękuję za pamięć, kombinezonik a raczej śpiworek mam :) żółciutki ;-)

Nie to nie:-D:-D:-D:-D

Napisała do mnie Asienka mały ma rotawirusa więc trzymajcie kciuki za jego zdróweczko...jutro zapadnie decyzja czy jest konieczny szpital:confused::confused:

Ja już torbę na basen spakowałam...Julcia śpi i trzeba jakiś obiad naszykować:sorry2::sorry2::sorry2:ale nie chce mi się nic gotować:-p

Ostatnia edycja:
Teraz piję kawkę i zaraz po Maję mykam, może zrobimy sobie mały spacerek po przedszkolu bo od czwartku deszczowa jesień ponoć ma wrócić :-:)-(
Ja też mam mega lenia ale juz nie zamierzam nic robić :no::no::no:

ja już po pracy i obiadku, Mikołaj śpi a ja szperam na alegro za kombinezonem dla niego bo jak zobaczyłam ceny w sklepach to mi szczęka opadła:no::no::no:

asienka zdrówka dla Filipka, oby szpital nie był potrzebny

mnie też dziś pogoda dobija, musi ciśnienie niskie:tak::tak:

jak sie mały wyśpi jedziemy do jakiegoś sklepu poszukać dywanu żeby Mikołajowi było lepiej się czołgać:-D:-D:-D i dośc już mam tej gołej podłogi:tak::tak::tak:

to wracam do szperania;-);-)

anaconda no co ty znowu się nie załapałaś:szok: ps.mój za cholerę by nie wstał rano jak by chodził na drugie zmiany:confused::rofl2:

madzienka
pw:tak:

heloł lachony:-D:-D:-D

zimno dzisiaj,
musiałam dzisiaj coś załatwić na mieście, potem mieliśmy jechać na wieś bo p ma wolne, dłużej mi zeszło, i chłopaki sami pojechali, ale mam teraz ciszę w domu:-D

ja już po pracy i obiadku, Mikołaj śpi a ja szperam na alegro za kombinezonem dla niego bo jak zobaczyłam ceny w sklepach to mi szczęka opadła:no::no::no:

asienka zdrówka dla Filipka, oby szpital nie był potrzebny

mnie też dziś pogoda dobija, musi ciśnienie niskie:tak::tak:

jak sie mały wyśpi jedziemy do jakiegoś sklepu poszukać dywanu żeby Mikołajowi było lepiej się czołgać:-D:-D:-D i dośc już mam tej gołej podłogi:tak::tak::tak:

to wracam do szperania;-);-)
Jak cos upolujesz to sie pochwal ja też lisytuję taki jeden kombinezon, no w sklepach to ceny wysokie a i rozmiarów już nie ma:no:
Dywanik się przyda bedzie mu lepiej raczkować. Moja Gabi to już zapomniała o pełzaniu teraz tylko raczkowanie że hej no i wstawanie przy mablach. Naszykuj się że będzie się działo:-D

anaconda no co ty znowu się nie załapałaś:szok: ps.mój za cholerę by nie wstał rano jak by chodził na drugie zmiany:confused::rofl2:

madzienka
pw:tak:

heloł lachony:-D:-D:-D

zimno dzisiaj,
musiałam dzisiaj coś załatwić na mieście, potem mieliśmy jechać na wieś bo p ma wolne, dłużej mi zeszło, i chłopaki sami pojechali, ale mam teraz ciszę w domu:-D
U mnie też nastała cisza:tak: Gabi zasnęła. Jak to fajnie idę posprzątać w pokoju te zabawki bo można się o nie przewrócić:happy2:

Martyna skończyłaś 29tydz zaczęłaś 30sty wg suwaczka
Dzięki kochana, to mnie oświeciłaś:-):-):-):-)
Martyna nie tylko ccc ale baseny i inne ciekawe miejsca powinny mi płacic za reklamę:-D:-D:-D:-D
A moze ty jesteś tu tajnym agentem, rekalmę rozsyłasz a na konto leca talary??:-D:-D:-D
znowu przepadłam ale Hania mi sie troszke pochorowała, niby katar tylko ale noce nieprzespane, 1 noc miała gorączke, ja do pracy....wymęczona jestem
Dużo zdrówka dla Hani!!
maltanka
super że weselicho udane!!!Ja byłąm w tym roku na 4 weselach i na wszyskich w ciąży:-):-) Urodzę tancerza na bank:-):-) Bo on mi tak tańcuje w brzuszku:-)
Nikos był chory ale juz prawie choróbsko ma sie ku końcowi.
Zdrówka dla Nikoscia:tak::-)
witam wieczorkiem
my już powróciliśmy z pięknej roztoczańskiej wiochy:tak::tak::tak: bosze ale odpoczełąm
oj zazdroszczę takiego sielskiego wypoczynku, dotleniony organizm...samo zdrowie:-)
Moje dzieciaki już nie śpią, a ja zbieram się za zbieranie Jula do przedszkola, siebie na jazdy i Neli do babci... oj będzie się dziś działo będzie :-)
Powodzenia na jeździe!!:-):-)

am, już mnie szlak trafia i się zastanawiam nad tym żeby iść prywatnie, skoro dzwoniłam o godz.7.40 i już numerków nie było to jak dla mnie trochę dziwne bo lekarzy jest pięciu i od godz.8 do 18 :angry::angry::angry::angry::angry:
Nie rozumiem tej rejestracji, jak to możliwe?? a może trzeba iść lepiej zarejestrować sie osobiście?tosz to masakra!!!:wściekła/y::wściekła/y:
I ja przywitam się...my już same:-:)-:)-(
Mnie dzisiaj drugi dzień z kolei boli głowa,
Madzienko a kiedy M. wraca?
Leci czas, Twoja Julka już dziewczynka jak się patrzy, ja niedługo urodze Boryska a dopiero co robiłam test ciążowy a to juz 30 tydz!!
I jak głowa?może coś z ciśnieniem jest?polecam na ból głowy zimny kompres na czoło:tak::tak:

Karlita masz kombinezon dla Norbercika...odkryłyśmy dzisiaj nowy sklepik i taki piekny kombinezon za 25zl...gdyby wiedziala ze szykuje mi sie maluch kupiłabym go dzisiaj!!!!ale Wy macie pierwszeństwo, to jak jesteś zainteresowana???
Ale ja zainteresowana, może jeszcze jeden zakupię....gdzie wynalazłaś sklepik?

A co to w ogóle za określenie :-p:-p;-);-):-D:-D
Lachony czyli każda z nas, Lachonarium to może być określenie na całe BB:-):-):-):-):-)

Witam poweekendowo!!
Mój weekend spokojnie, skończone robienie porządków, teraz już tylko skupiam się na kompletowaniu wszystkiego dla Boryska, przede mna kupno wózka i kosmetyków, jakieś koszule rozpinane do szpitala dla mnie...hmm...muszę zrobić listę...
Powiem Wam że jakoś nie mama apetytu, nic mi nie smakuje, a już wogóle nie mogę jeść obiadu....:-( nic mi nie smakuje, nie wiem co mi sie stało:-(mam za to cholerną ochotę na czekoladę:tak::tak::tak::tak:

Miłego popołudnia Lejdis!!

reklama
Witam sie i ja... ale mam dzisiaj do du.. dzien :-( nie wiem czy to przez pogodę czy przez co...??? Prawie całą energię straciłam.
Tylko troszke Maks laduje mnie jak mowi ostatnio do mnie spontanicznie "Kocham Cie mama" :-):-) Serce rośnie w takich chwilach.

Asienka trzymam kciuki, wiem co czujesz my przeszlismy juz rota-niestety w szpitalu :-( BUZIAKI!!!
maltanka to mialas wolne od facetow ;-);-)
mandziula super ze wypoczelas, jezu jak jak potrzebuje takiej regeneracji sił :baffled::baffled:
anaconda to rzeczywiscie masakra z tymi lekarzami, nie wiem czy to mozliwe zeby w ogole numerkow nie było, a moze zapisuja sie na pare dni wczesniej:confused:
Madziarka jak jazdy?????
forneciu my tez tesknimy:-(

Do góry