Martyna skończyłaś 29tydz zaczęłaś 30sty wg suwaczka
Dzięki kochana, to mnie oświeciłaś:-):-):-):-)
A moze ty jesteś tu tajnym agentem, rekalmę rozsyłasz a na konto leca talary??
znowu przepadłam ale Hania mi sie troszke pochorowała, niby katar tylko ale noce nieprzespane, 1 noc miała gorączke, ja do pracy....wymęczona jestem
Dużo zdrówka dla Hani!!
maltanka super że weselicho udane!!!Ja byłąm w tym roku na 4 weselach i na wszyskich w ciąży:-):-) Urodzę tancerza na bank:-):-) Bo on mi tak tańcuje w brzuszku:-)
Nikos był chory ale juz prawie choróbsko ma sie ku końcowi.
Zdrówka dla Nikoscia
:-)
witam wieczorkiem
my już powróciliśmy z pięknej roztoczańskiej wiochy
bosze ale odpoczełąm
oj zazdroszczę takiego sielskiego wypoczynku, dotleniony organizm...samo zdrowie:-)
Moje dzieciaki już nie śpią, a ja zbieram się za zbieranie Jula do przedszkola, siebie na jazdy i Neli do babci... oj będzie się dziś działo będzie :-)
Powodzenia na jeździe!!:-):-)
am, już mnie szlak trafia i się zastanawiam nad tym żeby iść prywatnie, skoro dzwoniłam o godz.7.40 i już numerków nie było to jak dla mnie trochę dziwne bo lekarzy jest pięciu i od godz.8 do 18
Nie rozumiem tej rejestracji, jak to możliwe?? a może trzeba iść lepiej zarejestrować sie osobiście?tosz to masakra!!!
I ja przywitam się...my już same:-
-
-(
Mnie dzisiaj drugi dzień z kolei boli głowa,
Madzienko a kiedy M. wraca?
Leci czas, Twoja Julka już dziewczynka jak się patrzy, ja niedługo urodze Boryska a dopiero co robiłam test ciążowy a to juz 30 tydz!!
I jak głowa?może coś z ciśnieniem jest?polecam na ból głowy zimny kompres na czoło
Karlita masz kombinezon dla Norbercika...odkryłyśmy dzisiaj nowy sklepik i taki piekny kombinezon za 25zl...gdyby wiedziala ze szykuje mi sie maluch kupiłabym go dzisiaj!!!!ale Wy macie pierwszeństwo, to jak jesteś zainteresowana???
Ale ja zainteresowana, może jeszcze jeden zakupię....gdzie wynalazłaś sklepik?
A co to w ogóle za określenie ;-);-)
Lachony czyli każda z nas, Lachonarium to może być określenie na całe BB:-):-):-):-):-)
Witam poweekendowo!!
Mój weekend spokojnie, skończone robienie porządków, teraz już tylko skupiam się na kompletowaniu wszystkiego dla Boryska, przede mna kupno wózka i kosmetyków, jakieś koszule rozpinane do szpitala dla mnie...hmm...muszę zrobić listę...
Powiem Wam że jakoś nie mama apetytu, nic mi nie smakuje, a już wogóle nie mogę jeść obiadu....:-( nic mi nie smakuje, nie wiem co mi sie stało:-(mam za to cholerną ochotę na czekoladę
Miłego popołudnia Lejdis!!