mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
ja uciekam bo mi się oczka same zamykają;-);-)
dobrej nocy życzę
dobrej nocy życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też już zmykam, miłej nocki wam życzę :-):-):-)
Madzienka sms-ka wyślę jak tylko się dodzwonię do przychodni, a mam zamiar zacząć już o godz.7.20 dzwonić
Witam poweekendowo:-)
karlita jak Ci dobrze z tą zmywarką, ja też chcę;-) Super niespodziankę mąż Ci zrobił.
sienio trzymam kciuki żeby Jula już Ci nie chorowała w tym sezonie chorobowym.
sunday_ super zakup! Buciki super:-)
madzienka to między naszymi dzieciaczkami jest tylko 2 m-ce różnicy myślałam że więcej...buziak dla malutkiej:-)
misia2010 odpoczywajcie bo jutro znów do pracy.
maltanka super że szczęśliwie już w domku, pewnie Hubarcik najbardziej się cieszy.
U nas weekend super udany, goście dopisali-ostatni poszli przed 4, Kubuś dostał dużo ubranek, zabawek i był mega zadowolony że miał z kim się bawić. :-) Teraz już śpi, chyba wraca do starego rytmu. Ja pooglądam tv i chyba pójdę spać bo jutro praca, a potem angielski...Miłego wieczorka
Witajcie Babeczki
Ale ja za Wami tęsknie, nie pisałąm kawal czasu bo troche brak czasu i na dodatek Nikos był chory ale juz prawie choróbsko ma sie ku końcowi.
Jak sie uda to w tym tygodniu już bede z Wami częściej.
Życze Wszystkim bardzo miłej nocki i do zobaczenia jutro.
Witam późną niedzielą :-):-):-)
Wczoraj zrobiliśmy sobie spontaniczny wyjazd do ZOO do Wa-wy, cały dzień nam zeszło bo wiadomo że pogoda była cudna więc i super się spacerowało , wróciliśmy do domu dopiero na godz.21
A dzisiaj jak obiecałam dziewczynom zaczęłam jeździć więc na zakupy wybyłam no i tak zleciało, potem obiad, potem zabawa z Mają, mały spacer i mamy wieczór
Maja zaraz spać idzie to może będę mogła wreszcie spokojnie zasiąść
Senio nie załamuj się, Jula musi swoje wychorować a jeśli to zwykły katar i kaszel to powinnaś się cieszyć. Pamiętaj że prawie każdy początkujący przedszkolak to przechodzi
Madzienka buciki bardzo fajne kupiłaś Juli
Maltanka super że weselisko udane, czekam na fotki
Karlita ale ten czas leci, pamiętam jak cię pocieszałam że to przez "Dukana" okres ci się spóźnia ;-);-)
Sunday ja to cię ogromnie podziwiam za cierpliwość przy takich dzieciaczkach bo ja nieraz nie wyrabiam przy jednej ;-);-)
Fogia oj hormony szaleją całą parą widzę , tulam na te humorki
Fornetka myślałam ostatnio o tobie, jak ci się mieszka i w ogóle, dużo zdrówka dla Nikosia
Więcej nie pamiętam więc kończę przypilnować dziecko żeby ząbki dobrze umyła
karlita super masz męża, u nas zmywara to wybawienie
madziarafajnei ze jazdy ci sie podobają, a instruktor jak ma za co to niech chwali
madzienka sliczne te buciki, w sam raz na zabawy w sniegu
fornetka, sienio zdrówka dla dzieciaczków
fogia no niestety hormony robia swoje ja się zastanawiałam co ja taka podenerwowana byłam w tamtym tygodniu, i się wyjaśniło, jasnie pani @ wróciła po 1,5 roku nieobecności normalnie nawet włosy mnie bolały
anaconda przy takiej pogodzie to wyjazd napewno był udany i brawa za jeżdzenie
Hej dziewczynki
egzamin zdałam na 5. ;-)
Później poszliśmy z grupą i prowadzącymi na pożegnalny obiad do knajpki i słuchajcie jadłam przepyszne jakby zapiekane cząsteczki kalafiora, były w jakimś sosie, nie wiem chyba śmietanowym. Miodzio! Muszę przeszperać net, może wyszukam przepis.
Popołudnie spędziliśmy u moich dziadków i na przyjemnym jesiennym spacerze po parku. Strasznie żałowałam, że nie miałam ze sobą aparatu.
Fifi śpi, a ja uprawiam myślodsiewnię ale o tym to nie tutaj. :-(
WOW ale niespodzianka!!!!! rewelacyjnie!