reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Fogia gratulacje piąteczki...zdolniacha z Ciebie:tak::tak::tak::tak:
przepis z kalafiorka z chęcią i ja wykorzystam....

Anaconda fiu fiu, to udanego wieczorku i jutro rano pisz smska jak z tym lekarzem...

Jula jeszcze biega ale pora zagonić ją do łóżka....

Ja też już zmykam, miłej nocki wam życzę :-):-):-)
Madzienka sms-ka wyślę jak tylko się dodzwonię do przychodni, a mam zamiar zacząć już o godz.7.20 dzwonić :-p:-p:-p

Witam poweekendowo:-)
karlita jak Ci dobrze z tą zmywarką, ja też chcę;-) Super niespodziankę mąż Ci zrobił.
sienio trzymam kciuki żeby Jula już Ci nie chorowała w tym sezonie chorobowym.:tak:
sunday_ super zakup! Buciki super:-)
madzienka to między naszymi dzieciaczkami jest tylko 2 m-ce różnicy:tak: myślałam że więcej...buziak dla malutkiej:-)
misia2010 odpoczywajcie bo jutro znów do pracy.:baffled:
maltanka super że szczęśliwie już w domku, pewnie Hubarcik najbardziej się cieszy.
U nas weekend super udany, goście dopisali-ostatni poszli przed 4, Kubuś dostał dużo ubranek, zabawek i był mega zadowolony że miał z kim się bawić. :-) Teraz już śpi, chyba wraca do starego rytmu. Ja pooglądam tv i chyba pójdę spać bo jutro praca, a potem angielski...Miłego wieczorka

no właśnie, jutro znów do pracy:baffled:

Witajcie Babeczki
Ale ja za Wami tęsknie, nie pisałąm kawal czasu bo troche brak czasu i na dodatek Nikos był chory ale juz prawie choróbsko ma sie ku końcowi.
Jak sie uda to w tym tygodniu już bede z Wami częściej.
Życze Wszystkim bardzo miłej nocki i do zobaczenia jutro.

pisz, jak tam się żyje:tak:jak w pracy?:sorry:zdrówka dla Nikosia:tak::tak:

Witam późną niedzielą :-):-):-)
Wczoraj zrobiliśmy sobie spontaniczny wyjazd do ZOO do Wa-wy, cały dzień nam zeszło bo wiadomo że pogoda była cudna więc i super się spacerowało :tak::tak::tak:, wróciliśmy do domu dopiero na godz.21 :szok::szok::szok:
A dzisiaj jak obiecałam dziewczynom zaczęłam jeździć :-p:-p:-p więc na zakupy wybyłam no i tak zleciało, potem obiad, potem zabawa z Mają, mały spacer i mamy wieczór :szok::szok::szok:
Maja zaraz spać idzie to może będę mogła wreszcie spokojnie zasiąść :tak::tak::tak:
Senio nie załamuj się, Jula musi swoje wychorować a jeśli to zwykły katar i kaszel to powinnaś się cieszyć. :tak::tak::tak: Pamiętaj że prawie każdy początkujący przedszkolak to przechodzi :tak::tak::tak:
Madzienka buciki bardzo fajne kupiłaś Juli :tak::tak::tak:
Maltanka super że weselisko udane, czekam na fotki :tak::tak::tak:
Karlita ale ten czas leci, pamiętam jak cię pocieszałam że to przez "Dukana" okres ci się spóźnia ;-);-):-D:-D
Sunday ja to cię ogromnie podziwiam za cierpliwość przy takich dzieciaczkach bo ja nieraz nie wyrabiam przy jednej ;-);-):-p:-p
Fogia oj hormony szaleją całą parą widzę :tak::tak::tak:, tulam na te humorki :tak::tak:
Fornetka myślałam ostatnio o tobie, jak ci się mieszka i w ogóle, dużo zdrówka dla Nikosia :tak::tak::tak:
Więcej nie pamiętam więc kończę przypilnować dziecko żeby ząbki dobrze umyła :tak::tak::tak:

super taki wypad do zoo:tak::tak:brawa za jazdy:tak::tak:

karlita super masz męża, u nas zmywara to wybawienie:tak::tak::tak:

madziarafajnei ze jazdy ci sie podobają, a instruktor jak ma za co to niech chwali:tak::tak::tak:

madzienka sliczne te buciki, w sam raz na zabawy w sniegu:tak::tak:

fornetka, sienio zdrówka dla dzieciaczków:tak:

fogia no niestety hormony robia swoje:no::no::no: ja się zastanawiałam co ja taka podenerwowana byłam w tamtym tygodniu, i się wyjaśniło, jasnie pani @ wróciła po 1,5 roku nieobecności:wściekła/y::confused2::confused2::confused2: normalnie nawet włosy mnie bolały:wściekła/y::wściekła/y:

anaconda
przy takiej pogodzie to wyjazd napewno był udany:tak::tak: i brawa za jeżdzenie:tak::tak::tak:

ooo...do mnie jeszcze @ nie dotarła...ale pewnie szybko się ta chwila zbliża:no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Hej dziewczynki
egzamin zdałam na 5. ;-)

Później poszliśmy z grupą i prowadzącymi na pożegnalny obiad do knajpki i słuchajcie jadłam przepyszne jakby zapiekane cząsteczki kalafiora, były w jakimś sosie, nie wiem chyba śmietanowym. Miodzio! Muszę przeszperać net, może wyszukam przepis.

Popołudnie spędziliśmy u moich dziadków i na przyjemnym jesiennym spacerze po parku. Strasznie żałowałam, że nie miałam ze sobą aparatu. :sorry2:

Fifi śpi, a ja uprawiam myślodsiewnię ale o tym to nie tutaj. :-(

WOW ale niespodzianka!!!!! rewelacyjnie! :-D

wielkie gratulacje!!!!!!!!!:tak::tak:zdolniacha:tak::tak:

Fogia gratuluję 5!!! ty kujonie :-)

Anaconda wow... super się cieszę że się przyczyniłam w małym kroczku do twojego przełamania!!! I jak się jeździło???
No i mogę cię obudzić żebyś zaczęła wcześniej dzwonić :-)

Karlitka byliśmy wczoraj na dworze - na serio było pięknie...aż szkoda było do domku wracać...

Mandziula współczuję @... super że wypoczęłaś i zakupy udane zaliczyłaś!!!

Sienio u nas jest to samo - od 2 tyg dzieci kaszlą jak gruźlicy, lekarz twierdzi że osłuchowo czysci, że uszy czyste i że to od kataru który ścieka... ja też już mam dość bo nie wiem co z nimi robić - zdaniem lekarza nie zarażają i można spokojnie wyjść z nimi na dwór jak jest ciepło ale ja się dziwnie czuję jak wyjdę z nimi a one tak prychają... temp też nie mają... i co z takimi robić?
I znowu mam dylemat - co z basenem...? :-/

Madzieńka całuski dla dużej Julci!!! jeszcze chwilka i będziesz miała dwulatkę w domu!!!

Maltanka super że weselicho udane!

Moje dzieciaki już nie śpią, a ja zbieram się za zbieranie Jula do przedszkola, siebie na jazdy i Neli do babci... oj będzie się dziś działo będzie :-)

Miłego i słonecznego dnia!!!!

witam i ja z rana

ale mieliśmy noc, Mikołaj chyba na dobre rzucił cyca:-:)-:)-(
od kilku dni nie chciał już w dzień, jak przychodziłąm z pracy to go jeszcze dokarmiałam, a dzis w nocy to tak mnie pogryzł ze szok, a butle wypił:baffled::baffled:, zobaczymy jak bedzie dziś

madziara udanej jazdy życzę:tak::tak:

anacondapowodzenia z dzwonieniem do lekarza:tak:

ja zbieram się do pracy:tak::tak::tak:

miłego dnia życzę kobity:tak::tak:

Oj dziewczyny ale w was ranne ptaszki :szok::szok:
Ja trochę później bo mąż ma drugą zmianę to zaprowadza Maję na godz.8 do przedszkola :tak::tak:
Oczywiście do lekarza się nie załapałam, już mnie szlak trafia i się zastanawiam nad tym żeby iść prywatnie, skoro dzwoniłam o godz.7.40 i już numerków nie było to jak dla mnie trochę dziwne bo lekarzy jest pięciu i od godz.8 do 18 :angry::angry::angry::angry::angry:
Madziara to faktycznie dylemat czy wychodzić na spacery czy nie :baffled::baffled: no i jeszcze ten basen :baffled::baffled:
Powodzenia na jazdach, a mnie się jechało całkiem dobrze - zadowolona byłam z siebie :-p:-p:-p
Mandziula czyżby ząbki sobie ostrzył o twoje piersi ;-);-)

reklama
I ja przywitam się...my już same:-:)-:)-(

Jula ogląda teledyski no i za chwile zaczyna się stacyjkowo, więc mam 10 minut wolnego:-D:-D:-D

Anaconda jak tylko podniesie się mgła wychodzimy!!!!Napisze smska...Daleko masz do tego lekarza???moze lepiej wstan jutro i przejdź się tam o 7.30

Madziarka o matko dlaczego Wy tak rano wstajecie??ja dzisiaj wstałam z P to byłam nieprzytomna!!!!I co z basenem a co lekarz na to???wysłałam Ci PW widzialas???:nerd:

Mandziula ach ten Mikuś, dorasta Ci synek....

Maltanka i jak....

Marta PW PILNE!!!!

Mnie dzisiaj drugi dzień z kolei boli głowa, więc zmykam szykowac śniadanko...żeby jakiegos procha łyknąć:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry