reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ja tylko na chwilę ... Gabi dziś strajkuje i nie śpi ... jak padnie o 19stej to mi wstanie albo w nocy albo o 4 nad ranem hehehe masakra :confused2::sorry:

i do tego mam na cos ochotę i nie wiem na co .... :eek::eek:

klsdkjdsjjkkl;l;klmk;sdasacm,.,.xsasax fdgfdvadefrvfrvedszxzxaasxzasxs - Gabi musiała coś ciotkom napisać ;-)

karolinko a poszukujesz lokalu na "mamuskowe pogaduchy"??:-D:-D:-D

to też :tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej ja właśnie wróciłam z plazy......
MAMUŚKI POSZUKUJĄCE BUTÓW DLA MALUCHÓW NA ZIMĘ...
JUŻ SĄ!!!! MY KUPILIŚMY W CCC...

jestem bardzo zadowolona....i cena super...

Jula chyba też bo biegała po sklepie i teraz biega w nich po domu:-D:-D:-D

a oto nasz buciki, ładne???

Zobacz załącznik 290430

Aha, nooo, ciekawe, ciekawe.... my tez pozdrawiamy!!!:-)
prawda jakis translator by sie przydał :-)

Madzianka rewelacyjne buciki :-D:-D:-D:-D:-D to co napad na Plazę :-D:-D lub na Olimp :-D:-D w Orkana jest ccc ?? :eek: o sunday odpowiedziała wyżej na moje pytanie hehehe :-)

Gabi dzisiaj nie spała a teraz lata jak szalona ciekawe kiedy padnie i jak będzie spać :-D:-D

pz wiecie że zaczęłam już 7 miesiąc ciąży ??????????????

witajcie
przepraszam we wczesniejszym poscie zapomnialam :zawstydzona/y: ale buciki madzienki mnie tak oszolomily:-D:-D
Poczytalam was ale nie dam rady juz dzis odpisac:sorry: dobranoc

aaa i wiecie co dzis widzialam??? cchyba nikt nie zgadnie:-D:-D jeden z sasiadów zapalil lampki Bozonarodzeniowe w ogrdzie:szok::szok::szok:

reklama
Witajcie nocną porą,
Madzieńka gratuluję zakupu - śliczne butki!!! My też postaramy się jutro je upolować :-)

Karolinka gratulujemy rozpoczęcia kolejnego miesiąca...!!! :-) ależ ten czas leci...
i powiem Ci że Nela dziś w dzień też pół godz spała - ale teraz właśnie mi padła wiec mam nadzieję że jutro pośpi przynajmniej do 7 rano :-)

Sunday to dzieciaki ci dały popalić... oby Maks był dziś grzeczny! :-)

A mnie chyba pusciły nerwy "pojazdowe" jak mnie ręce bolą... chyba mam zakwasy od zaciskania kierownicy :-D:-D:-D:tak:;-) ale ogólnie to jak na razie jazda mi się podoba więc jestem pozytywnie nastawiona :zawstydzona/y:;-)

Idę przysiąść do testów bo już nie robiłam ich z tydzień jak nie dłużej... i wszystko pewnie zapomniałam...

A Madzieńka wiesz że wysłałam M. po tą ciastolinę... :-D nie był zachwycony ale pojechał...właśnie czekam na niego :tak:;-)

Do góry