reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziarka będzie z ciebie kierowca jak się patrzy :tak::tak::tak:. Po tej naszej wczorajszej rozmowie to i ja sie za siebie zabieram i zaczynam w weekendy jeździć :tak::tak::tak:[/B]

Super...ty tez bedziesz mnie wozic???!!!!w końcu piwa napiję sie a nie kawka i kawka:-p:-p:-p

zapomniałam, a co to za tajne spotkania:sorry::confused2: pffff foch:-p

Idziemy na urodziny wspólnego małego znajomego:-p:-p:-p:-p:-p

Kasia jaka my wczoraj kawę piłyśmy...hmmmmmmmm żałuj że Ciebie nie było!!!!

A wiecie że w plazie lada dzień będzie płatny parking:sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek::eek:wczoraj juz widziałyśmy szlabany i kasy

reklama
Madzieńka dzięki, już mówiłam Michałowi że jedzie dziś do reala :-)

Anaconda super!!!!! Zobaczysz że niedługo będziesz śmigać jak się patrzy... :-)

Kasia no kawusia była pysznaaaaaa...

idę zobaczyć na spotkaniowy...

kurcze sanki trzeba kupić :tak::tak:

talia moze spróbuj ją kłaść obok siebie, przytulac i może tak zaśnie ??? żebys jej nie dzwigała ??? u nas Gabi tak zaczęła zasypiać koło 8 miesiąca szybko sie przestawiła bez płaczu i marudzenia:-) bo wczesniej też ja nosiłam i dyndałam jak kangur latałam z kuchni do salonu hehehe teraz włączam jej kołysanki albo opowiadam bajkę szeptem i mała zasypia bez problemu

miłego piątku :-D:tak::-)spadam z małą na spacer :-D:tak::-)

O tak przed nami zkup sanek już niedługo się przydadzą:-D

Co do usypiania to Gabi nie jest lulana już jakiś miesiać wcześniej lulaliśmy ale tak na kolanach nigdy nie była przy tym noszona. teraz zasy[ia przytulając się do naszej kołdry ale zanim to się uda to wscieka się i złości że jest zmęczona i trzeba iść spać
Mały już prawie zdrowy, ale ma wypić antybiotyk do końca butelki więc narazie nici ze spaceru. Teraz akurat śpi ale cały czas dzisiaj był grzeczny, siedział ze mną w kuchni. Jestem dumna z niego że tak chce mi pomagać:tak: Miłego dzionka:-)
Gratuluję że Kubuś się spisał w kuchni, no i że już prawie zdrowy!!!

Talia może za późno ją kładziesz spać i się wścieka bo jest zbyt zmęczona by spokojnie zasnąć? :baffled::baffled:
M
adziarka będzie z ciebie kierowca jak się patrzy :tak::tak::tak:. Po tej naszej wczorajszej rozmowie to i ja sie za siebie zabieram i zaczynam w weekendy jeździć :tak::tak:
Nie wiem czy za późno ona po prostu nie lubi się kłaść spac a jak nie jest padnięta doszczętnie to na pewno nie zasnie bo ciagle jest wstawanie i kombinowanie wszystko tylko nie spanie.

A wiecie że w plazie lada dzień będzie płatny parking:sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek::eek:wczoraj juz widziałyśmy szlabany i kasy
Z jednej strony będzie to większa szansa na zaparkowanie tam bo teraz to istny wyczyn znaleźć jakieś miejsce parkingowe.

Dziewczyny bierzcie jazdy z instruktorem albo mężem i jeździjcie. ja 5 lat nie jeżdziłam po czym poznałam swojego M który nawet jak płakałąm kazał mi jechać i tyle. dziś nie boję się wyruszać w żadną trasę nie ważne czy z nim czy sama bo jak trzeba to się nie zastanawiam jakie to miasto czy będzie gdzie zaprakować itp jak to było na początku....:-D
Bedziecie niezależne i zawsze z dzieciakami będzie wam łatwiej.
trzymama kciuki za Was a tymczasem Madziara pierwsze koty za płoty

Oj jak mi się nie chce z domu wychodzić chyba zrobię tak jak wczoraj mówiłyśmy i Maja zacznie sama wracać ;-);-):-p:-p:-D:-D:-D
Najchętniej to bym się spać położyła ale niestety nie jest mi to dane :baffled::baffled:

Hejka, ja już po jazdach, pan instruktor na koniec powiedział że jest ze mnie zadowolony ;-) po czym dodał że zapomniał że baby nie można za wcześnie chwalić :-)
GRATULACJE :-)
jasne że trzeba chwalić ;-)

karlita a kiedy wracacie do Lublina?
jutro wieczorem bo Gabi w niedzielę rano ma basen :-)

Ja już domek trochę ogarnęłam, teściowej pierożki rozmrażam :-p:-p:-D:-D i zasiadam do kompa

Karlita przypomnę w środę tobie albo Madzi o tych kropelkach sms-em :tak::tak::tak:

OK
O tak przed nami zkup sanek już niedługo się przydadzą:-D

Co do usypiania to Gabi nie jest lulana już jakiś miesiać wcześniej lulaliśmy ale tak na kolanach nigdy nie była przy tym noszona. teraz zasy[ia przytulając się do naszej kołdry ale zanim to się uda to wscieka się i złości że jest zmęczona i trzeba iść spać
Gratuluję że Kubuś się spisał w kuchni, no i że już prawie zdrowy!!!

Nie wiem czy za późno ona po prostu nie lubi się kłaść spac a jak nie jest padnięta doszczętnie to na pewno nie zasnie bo ciagle jest wstawanie i kombinowanie wszystko tylko nie spanie.

u nas też Gabi czasem się wścieka ... ale jestem twarda nie pozwalam jej wstawać ;-) i ma spać ;-) mąż mnie tego nauczył ale inaczej weszłaby mi na głowę ;-) a jaka była wojna jak to E miał usypiac małą ile płaczu .... matko .... zakładałam słuchawi na uszy z muzyka by tego nie słyszeć ... ale nie mogło byc tak żeby zasypiała tylko ze mną ....

byłysmy na długim spacerze i na zakupach
sobie kupiłam skórzane rękawiczki, etui na klucze, bluzke i getry
Gabi - golf, tunikę, rajstopki, spodnie
Norb dostał fajną zawieszkę do wózka, jak się ja naciągnie to wibruje - Gabi się bardzo podoba ;-)

dziewczyny szukam fajnego lokalu gdzie można jeść dobry deser, posiedzieć, pogadać ;-) najlepiej w centrum :-)

płatny parking pod Plaza to skandal!!!! że co ?? pójde do kina lub zakupy i jeszcze mam płacić za parking ?? a jak beda długie kolejki hehehehe ;-) czy galeria jako galeria nie powinna zapewnic miejsc parkingowych dla klientów ?? matko w Wawie nigdy pod galeriami nie płaciłam za parking ....

tak nawiasem poszłabym do kina ....

dziewczyny szukam fajnego lokalu gdzie można jeść dobry deser, posiedzieć, pogadać ;-) najlepiej w centrum :-)

płatny parking pod Plaza to skandal!!!! że co ?? pójde do kina lub zakupy i jeszcze mam płacić za parking ?? a jak beda długie kolejki hehehehe ;-) czy galeria jako galeria nie powinna zapewnic miejsc parkingowych dla klientów ?? matko w Wawie nigdy pod galeriami nie płaciłam za parking ....

tak nawiasem poszłabym do kina ....

Ja polecam coffee heaven na deptaku....

w zlotych tarasach tez platny, niestety minus polozenia w centrum....

Spotkanie jak najbardziej udane mimo że główna organizatorka Martyna na nie nie przyszła :baffled::baffled:
Martyna nie ładnie:no::no::no::no::no::no::no:
I ja w końcu dotarłam....
Spotkanie jak zwykle udane, a jak udane to same zobaczcie, coś wam zostawiłam :ninja2:Pisze i kasuje, pisze i kasuje...a co domyślcie się same...kto mnie zna wie co mogłabym tutaj napisać ale po co:eek::eek::eek::eek:brak słów:baffled:

Witajcie Lejdis!!
Zgłasza się niedobra Martyna w worku pokutnym:-):-)
Wiem, ze niefajnie wyszło, ze się nie pojawiłam , przepraszam, ale napisze jeszcze raz to co pisałam Madzi - zasnełam jak kamień, jak Madzia zaczeła dzwonić to nie wiedziałam co się dzieje a to już byłą 18:30, zdołąłam napisac smsy i zasnełam dalej, nawet nie pamiętam jak moj M wrocił z pracy bo spałam prawie do 10 rano non stop - nie wiem skąd się tak wzięło, może emocje opadły po tak pozytywnej wizycie u PAni doktor.
Madzienka piszesz kasujesz, piszesz kasujesz pewnie te wszystkie złe słowa w moim kieunku:-):-):-):-) a potem jeszcze piszesz osz ta Martyna jędza jedna dziewczynkom tam gdzie ja nie mam dostępu:-):-):-)jassne to zrozumiałe dla mnie, bo jakby nie było to dałam ciała, ale dobrze wiecie , że nie specjalnie. naaapraawdee:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: PRZEPRASZAM!!!!!!:sorry::sorry::sorry::sorry:

A tak zinnej beczki to od rana miałąm juz ostatni montaż szafki rtv, i miałąm tv internet wszystko poodłączane, stąd moja wizyta dopiero teraz. Ehh znowu robotnicy naśmiecili, ale M. obiecał że posprzatamy jutro.
Idę wstawić jarzynki na sałatkę jarzynową, chętni?:-):-)

reklama
Witam mamuski lubelskie!!!! Przyznam jestem padnieta!!! Bylam dzisiaj od 7 do 16 w pracy. Ja sama i 22 dzieci!!!MASAKRA!!!!!!!! Normalnie pod koniec to juz mnie oczy bolaly i nogi!!!:-( Teraz tylko pranie zrobilam i odgrzalam Maksowi nalesnika. I siedze przed kompem, bo zanim przejrzalam wszystko i poczytalam troszke to juz zapomnialam co i jak było- wybaczcie!!!:-(
Dziewczyny zazdroszcze spotkania, ale chyba bym nie wstala dzisiaj do pracy nawet jakbym miala z kim Maksa zostawic:-( Mam nadzieje,ze na nastepne spotkanie "samotne bez dzieci" bede mogla przyjsc :-):-)
Madziarka pierwsze koty za ploty!!!POWODZENIA!!!Najwazniejsze jest aby Ci sie jazda podobala wtedy wszystko bedzie szlo Ci z gorki :-)
Madzienka to masakra z tym platnym parkingiem, bo i tak zawsze pierwszy poziom byl zamkniety (osobiscie nie wiem czemu) to drugi ciasny..... a zjazd i podjazd masakra:no:
karolinko a poszukujesz lokalu na "mamuskowe pogaduchy"??:-D:-D:-D

Do góry