reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej dziewczynki
wpadłam na chwilę się z Wami przywitać, a zaraz zmywam się do Lublina. :nerd: Mój m. dziś znowu na Majdanku. Nie chce mi się jechać, że szok, pisałam Wam zresztą ostatnio, że mam już dosyć tych ciągłych jazd. No ale nie mam wyjścia, musimy obgadać parę spraw, które na telefon się nie nadają, a poza tym oczywiście i tradycyjnie muszę mu dowieźć trochę rzeczy z domu (jeszcze trochę to zamieszka w tym autokarze:baffled:). Na szczęście jedzie ze mną mój szwagier, więc będę tylko sobie spokojnie siedzieć na fotelu pasażera.

Marta wózeczek super. Trzymam kciuki za powodzenie na aukcji.
Antuanet buziaczki urodzinowe dla Kubusia. Jak to możliwe, że wczoraj przegapiłam święto Twojego synia??? :szok: Wybacz mi kochana, strzeliłam straszną gafę. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Cześć, ja też się cieszę że weekend już juto mogę pospać bo M wstaje do Gabi:-D
Ale ona teraz całe szczeście mało się budzi.

Marta powodzenia walcz o wózek wart tego
Maltanka
udanego weselicha, wybawcie się
Antuanet przepraszam ze dopiero dziś ale gorące życzenia dla KUBUSIA!!!!!
Fogia super ze Antoś w dobrej formie Ty się bardzo nie przemęczaj bo ostatnio coś biegasz za dużo....

A ja zabieram się zaraz za sosik bo Gabi zasnęła. Ale ona jest ciężka do usypinia już jest marudna, ledwo żywa ale jak chcę jej dać smoczka i położyć to się wścieka:crazy:

wniosek z tego taki ze częściej muszę takie wypady organizować :-D:-D:-D

jestem jak najbardziej za :-)

kochana w środę widzę się z Madzią to dam jej kropelki :tak:
Madzieńka przypomnij mi o kropelkach wiesz ja mam mózg w ciaży :-D:-D

anaconda szkoda że nie jesteś w ciązy :sorry:

Wizyta u gin. przeszła spokojnie, wszystko jest ok., wszystko się tam na dole trzyma jak trzeba, Antonio też trzyma się jak należy. :-D Lekarz pozwolił mi pić słabą kawkę na to niskie ciśnienie. Co mnie zaskoczyło najbardziej to schudłam jeden kg. :szok::szok: Wiem, że to niewiele więc jakoś specjalnie się tym nie przejmuję. W pozostałym miesiącu przytyłam 3kg, teraz można uznać że nic ale i stresów było dużo i te problemy z żołądkiem. W sumie jestem 4 kg na plusie, to chyba nieźle jak na 6 miesiąc.

super ze z młodym wszystko OK :-)

a waga śliczna :-D

karlita życzę dużo cierpliwości do papierów:tak: Mi niestety czasami nerwy puszczają jak czytam niektóre faktury:rofl2:

prawda :-D:-D:-D:-D

Oczywiście że gotowe;-):tak:- aż swoich facetów od nich pogoniłam, na jutro mam robić z podrobami. W końcu to nie moja wina że moje wyroby tylku osobom smakują.
A na taki wózeczek poluję i go nie oddam nikomu:no: - niech mnie M zatłucze:-p:-p Coneco BASCO Pierre Cardin (1257998888) - Aukcje internetowe Allegro

trzymam kciuki za wygraną :-D:-D

Martusia powiem tylko jedno te małe kółeczka w zimie sie nie sprawdzą!!! wiem co mówię, mi nasza spacerówka stawała w śniegu!! i to dość płytkim bo to był marzec ...
dlatego ja nie dokupuję gondoli do \delti \cat tylko na zimę wracam do BM

musze pojechać do rodziców sprawdzić naszego Baby Mercusia po Gabi :-D

wiecie że we wtorek na Mazurach ma byc śnieg ????? :szok:

kurcze sanki trzeba kupić :tak::tak:

laski w zimie w którąś niedziele jedziemy nad zalew z dzieciakami!!!!!! tam jest bosko w zimie :-D:-D:-D

Madziarka jestem z Ciebie dumna ja po ciąży też musze się w końcu przełamać ... ale tak to jest jak sie nie ma samochodu dla siebie ... :confused2::confused2::confused2:

antuanet spóżnione ale szczere życzonka dla KUBUSIA :-D:-D:-D:-D

maltaneczko udanych szalonych baletów na weselichu :-D:-D:-D:-D

ps mi mąż też przekazał zimową kurtkę bo w płaszczyku bym zamarzła :-D:-D

talia moze spróbuj ją kłaść obok siebie, przytulac i może tak zaśnie ??? żebys jej nie dzwigała ??? u nas Gabi tak zaczęła zasypiać koło 8 miesiąca szybko sie przestawiła bez płaczu i marudzenia:-) bo wczesniej też ja nosiłam i dyndałam jak kangur latałam z kuchni do salonu hehehe teraz włączam jej kołysanki albo opowiadam bajkę szeptem i mała zasypia bez problemu

miłego piątku :-D:tak::-)spadam z małą na spacer :-D:tak::-)

Ostatnia edycja:
Hejka, ja już po jazdach, pan instruktor na koniec powiedział że jest ze mnie zadowolony ;-) po czym dodał że zapomniał że baby nie można za wcześnie chwalić :-)

Teraz zmykam robić obiad póki Nela śpi... bo nie zapowiada się żeby Julian miał spać!

Witajcie!

Dziękuję Wam za śliczne życzenia dla mojego małego krasnoluda!!! Jesteście kochane...
marta1981 fajnie wygląda wózeczek:tak: Trzymam kciuki żeby był Wasz...
mandziula miłego weekendu u rodziców:-) Odpoczywaj po trudach tygodnia.
anaconda27 a kiedy masz wyniki? U mnie dziś rano był 1 stopień na termometrze, aż kurtkę zimową wyciągnęłam.
maltanka a będziecie tam nocować? Czy w nocy powrót do domu? Udanego weselicha, współczuję tylko tego pakowania...:tak: A Huert z Wami jedzie czy z babcią?
karlita a kiedy wracacie do Lublina?
fogia super że będziesz mogła zobaczyć męża:-) Życzę szczęśliwej podróży.
Ja już po porannych zakupach, kupiłam schabu i drobiu-wszystko świeżutkie więc super. Dobrze że ta Elizówka jest niedaleko nas;-) Biszkopty na tort upieczone, teraz biorę się za sernik marty;-) Ciekawe co mi z tego wyjdzie...
Mały już prawie zdrowy, ale ma wypić antybiotyk do końca butelki więc narazie nici ze spaceru. Teraz akurat śpi ale cały czas dzisiaj był grzeczny, siedział ze mną w kuchni. Jestem dumna z niego że tak chce mi pomagać:tak: Miłego dzionka:-)

Hej my już po zakupach....i odwiedzinach w banku!!!!
Madzia kupiliśmy w realu ta ciastoline 6 sztuk za 19.99!!!!

Biorę się za obiadek....dzisiaj u mnie spagetti:tak::tak::tak:

Hejka, ja już po jazdach, pan instruktor na koniec powiedział że jest ze mnie zadowolony ;-) po czym dodał że zapomniał że baby nie można za wcześnie chwalić :-)

Teraz zmykam robić obiad póki Nela śpi... bo nie zapowiada się żeby Julian miał spać!

Super gratulacje, bedzie z Ciebie kierowca...i będziesz Ty mnie wozić zobaczysz!!!!!
Wtedy to nas mężowie w domu nie utrzymają!!!!!

Chwalić chwalić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Maltanka udanego weselicha!!!!

Zostawiłam Wam coś na spotkaniowym...co Wy na to????

Ostatnia edycja:
to ja tak z doskoku

antuanet nie wiem czy zostajemy, Hubert z nami, bo i jedna i druga babcia jadą;-)
madzienka co zostawiłaś, nie ma nic:sorry:
madziara super

H spakowałam, dobrze, że swoje żeby zostawiłam u rodziców nie muszę tego teraz tachać, no oprócz kosmetyków:-p

Ja już domek trochę ogarnęłam, teściowej pierożki rozmrażam :-p:-p:-D:-D i zasiadam do kompa
Antuanet wyniki mam w poniedziałek tylko znów nie wiem czy na poniedziałek uda mi się do internisty dostać a mam tylko przyszły tydzień bo potem zjeżdża moja kochana siorka do pl i wyjeżdżam do Radomia na dłużej :tak::tak::tak:
Maltanka życzę hucznego weselicha, zapewne Hubertowi się będzie podobać :tak::tak::tak:
Karlita przypomnę w środę tobie albo Madzi o tych kropelkach sms-em :tak::tak::tak:
Talia może za późno ją kładziesz spać i się wścieka bo jest zbyt zmęczona by spokojnie zasnąć? :baffled::baffled:
Madziarka będzie z ciebie kierowca jak się patrzy :tak::tak::tak:. Po tej naszej wczorajszej rozmowie to i ja sie za siebie zabieram i zaczynam w weekendy jeździć :tak::tak::tak:

reklama
Do góry