reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja mówię dzień dobry!

Nela już nie śpi od 6:30 ale ja się wycwaniłam i przyniosłam sobie kołdrę do pokoju, włączyłam baby first i położyłam się żeby przynajmniej poleżeć jeszcze...

Teraz czytamy książeczki o Noddy'm i córa się denerwuje że matka zamiast czytać z nią to w klawiaturę pstryka więc kończę...

jeszcze tylko jedno -Madzieńka może jeszcze dołożą skoro im tak schodzi... M. wczoraj był późno więc po całym dniu ludzie wykupili wszystko :-)

reklama
Dzień Dobry mówię i ja!!

Madziara witaj bo we dwie jesteśmy chyba:tak::-D:-D I proszę czytać książeczkę córci, niech się nie denerwuje:-):-)
Madzienka tak tak ja też już nie mogę się doczekać świąt, tego klimatu, światełek wszedzie...ehh...a pomysłów na prezenty brak....jak mi już totalnie brakuje pomysłów to kupuję jakiś zestaw kosmetyków pachnących do ciała z Yves Rocher, piękne maja zapachy, muszę sobie sprawić właśnie jakiś pachnący balsam, mój mi się kończy...
Macie jakieś propozycje, polecicie jakiś pachnący ładnie balsam?taki relaksujący zapach, który pachnie ładnie na skórze:-):-)

A ja dziś też od rana na nogach, M. poleciał do pracy i myślałąm że poleżę pod kołderką w piżamie przed tv, a M. zakomunikował że o 8 przyjdzie Pan zamontować plafon w łazience i w garderobie...no więc szybko się ogarnęłam, ubrałam się, zjadłąm śniadanko i czekam...
W domu mam mega bałągan, ale to już koniec montażu mebli, te co przyszły kurierem też skręcone, więc w weekend z M. robię generalne porządki.

aaa...pamiętacie ten kombinezonik który wam pokazywałam?jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu, cudeńko...

Mam nadzieję , ze Pan się szybko uwinie a ja będę mogła skoczyć do sklepu, jadę chyba do l'eclerc, a może macie jakiś pomysł na obiad??hmm??

Życzę Wam miłego przedpołudnia, zajrzę do Was później:-):-):-):-):-):-)

A no i oczywiście wysyłąm moc uśmiechu w słoneczny dzień!!:-):-):-):-):-):-):-)

Witam sie i ja :-)
Ja juz na nogach blakam sie po mieszkaniu, musze zaraz wlosy umyc sniadanie jakies wykombinowac bo jedzemy na wekend do tesciow-Maksio mega szczesliwy:-) A po drodze zajedziemy do Galerii Orkana po buty!!!!!!!!!! Madzia dzieki za info:-)
sienio ale masz sasiada;-) idzie razem ze sklepami :-D ale bez przesady mogl poczekac do listopada. Ja tez lubie te klimaty ta atmosfere, niby jest zimno i mrozno ale jakos cieplej dzieki atmosferze swiat.
A co do prezentow to jeszcze nic nie myslalam, pewnie bede miala wielki problem z dziecmi mojego brata bo one maja wszystko!!!:confused::baffled::crazy:
fogia nie martw sie, tulaski. dobrze ze tata bedzie na wekend :tak::tak:
karlita to 7miesiac to juz z gorki .... ;-);-);-)

Witajcie
madziarka to ja juz trzymam kciukasy za egzamin, ale mysle, z eCi sie powiedzie, bo zdolna z Ciebie kobitka:tak:
no i dobrze, ze zostalo to ostatnie opakowanie, bo bylybyście z Madzieńka w tarapatach:-D:-D
fogia oj biedactwo, chyba teraz najbardziej potrzebujesz kogos bliskiego, zeby sie troszke Toba zaja :tak: swoja droga to chlopaki musieli miec niezle miny na widok placzacej ciezarowki:-p Moze troszke zastopuj i przerzuc troche spraw na M, nie mozesz sie wszystkim zajmowac!
karlita no juz tylko czekac na Norbercika:tak: no ale niech sie za bardzo nie spieszy:tak:
czy wiesz moze juz cos wiecej na temat ostatniej PW, która do mnie pisalas?m,
Antuanet bardzo, Cie przeprasza, ze zapomnialam o urodzinkach Kubusia:-:)-:)-( Wszystkiego najlepszego Malutki z okazji 2 gich urodzinek!!! Dużo zdrówka, żeby życie zaskakiwalo Cie milo i zebys kazdy dzien zaczynal i konczyl z usmiecham na swojej slicznej bużce!! :tak:
Misia super, ze Natalka sobie swietnie daje rade z babcia, mowilam, ze wszystko bedzie dobrze:-p i fajnie, ze w pracy ok

Co do Świat to ja tez jak ostatnio bylam w Lidlu tez widzialam czekpladowe Mikolaje:szok: ale powiem wam, ze jak mieszkalam w uk, tam swiateczne dekoracje w centrach handlowych pojawiaja sie juz w listopadzie zaraz po hallowen. Jak przez przez 2 miesiace sie na to napatrzylam to zwyczajnie odechcialo mi sie świat:-:)-:)-( tym bardziej, ze spedzalismy je tam tylko ze znajomymi. Ale pamietam jak ktoregos dnia pojechalismy do dentrum a tam na chodniku bylo wypisane "wesołych Świąt " w kilkunastu jezykach w tym po polsku:rofl2: wedy tak nam sie zrobilo milo, przyjaznie i światecznie jak chyba w żadne świeta:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas nic nozwego poza tym, ze Julka znów zaczyna kaszlec:-:)-( staram sie ja ratowac syropem i pulneo, ale nie wiem...

Ostatnia edycja:
witajcie, ale pusto w weekend, nic dziwnego....pogoda za oknem super..byłyscie juz na spacerku???
My tak...teraz Jula śpi a przede mną znowu prasowanie....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A gdzie podziewa się nasza Aluska???Mam nadzieje że u niej wszystko ok:tak::tak:

Karlita gratulacje kolejnego miesiączka już bliżej niż dalej:-D:-D:-D

znikam miłego popołudnia;-)

Hej dziewczynki
wymęczyłam się dziś na tych zajęciach, siedzenie na tych twardych krzesłach to była prawdziwa gehenna. Jutro przeżyć jeszcze ten egzamin i już luzik. Trzymajcie kciuki!!!!!

Witajcie
fogia oj biedactwo, chyba teraz najbardziej potrzebujesz kogos bliskiego, zeby sie troszke Toba zaja :tak: swoja droga to chlopaki musieli miec niezle miny na widok placzacej ciezarowki:-p Moze troszke zastopuj i przerzuc troche spraw na M, nie mozesz sie wszystkim zajmowac!
nawet jak bym chciała to za bardzo nie mam możliwości bo tego mojego m. przecież ciągle nie ma, a jak już jest to robi co może, a ja później mam wyrzuty sumienia, że go zarzucam obowiązki zamiast dać facetowi odpocząć w domu :sorry2::sorry2: No i takie błędne trochę koło z tego wychodzi.

hej dziewczyny:tak::tak:
ależ dzisiaj pogoda:-):-):-)jeszcze jakby nie było wiaterku byłoby idealnie...pospacerowaliśmy i nieco staraliśmy się ogarnąć chałupkę...no i zapas obiadów na tydzień trzeba zrobić...a na razie jeszcze chlebek rośnie...może tym razem wyjdzie;-)
zaglądam do Was od rana...komp cały czas chodzi...ale siąść napisać nie ma kiedy:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no i weekend to teraz czas, gdy staram się jak najwięcej czasu z Natalką spędzić...teraz akurat przysnęła....
Hej ho
Poczytałam Was ale czasu mało niby weekend ale chcę posiedzieć trochę z siostrą bo przyjechała.

Udanego wieczoru!

udanego spotkania z siostrą:tak:

Hej dziewczynki
wymęczyłam się dziś na tych zajęciach, siedzenie na tych twardych krzesłach to była prawdziwa gehenna. Jutro przeżyć jeszcze ten egzamin i już luzik. Trzymajcie kciuki!!!!!

nawet jak bym chciała to za bardzo nie mam możliwości bo tego mojego m. przecież ciągle nie ma, a jak już jest to robi co może, a ja później mam wyrzuty sumienia, że go zarzucam obowiązki zamiast dać facetowi odpocząć w domu :sorry2::sorry2: No i takie błędne trochę koło z tego wychodzi.

Trzymam mocno kciuki:tak::tak:
maltanka udanego wesela:tak:;-)

Wow na serio tu pusto...

A ja witam się niedzielnie z poranną kawusią w ręku :-)

znowu zapowiada się piękny dzień... Madzieńka my też wczoraj spacerowaliśmy... było pięknie i jesiennie :-)

Fogia zaciskammmm kciukiiii!!!!!!

Sienio dzięki za kciuki, przydadzą się na pewno!!!

Talia naciesz się siostrą! Miłych pogaduch!!!

Maltanka i jak się macie po weselichu? Jak Hubert, dał wam dziś pospać?

reklama
Tylka Madzia dziś zajrzała:szok::szok::szok: witajcie....

My już po śniadanku, szykujemy się na spacerek....

Maltanka pisz jak weselicho i koniecznie pokaż fotki:tak::tak::tak:

Jak buciki pokupowałyście???chwalcie sie!!!

Miłej niedzieli....

Do góry