reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka butki super!!!sama bym sobie takie sprawiła:-):-):-)
aaa i wiecie co dzis widzialam??? cchyba nikt nie zgadnie:-D:-D jeden z sasiadów zapalil lampki Bozonarodzeniowe w ogrdzie:szok::szok::szok:
hahahahaha lampki mnie rozwaliło, ale masz sąsiada z fantazją:-D:-D:-D

A mnie chyba pusciły nerwy "pojazdowe" jak mnie ręce bolą... chyba mam zakwasy od zaciskania kierownicy :-D:-D:-D:tak:;-) ale ogólnie to jak na razie jazda mi się podoba więc jestem pozytywnie nastawiona :zawstydzona/y:;-)

Jazda z samochodem jest super, i za każdym razem będzie Ci sprawiała coraz większa przyjemność...trzymam kciuki za postępy w nauce:-):-):-)

karlita gratulacje z okazji 7 miesiąca , alez ten czas leci, ja kończę 29 tydzień;-):-)

Halo lejdis coś Was mało w ten piątkowy wieczór....
A może niektóre z was mają małe foszki...hihi ;-);-)..oby Wam szybko przeszły:-)

A moze skusicie się na słodkości??:-):-)
Zobacz załącznik 290462Zobacz załącznik 290463

SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

hej dziewczynki
mam dziś sądny dzień, totalna ze mnie galareta, wyję z byle powodu. Nawet rozryczałam się dziś w makro przy kolegach z pracy mojego M. Co za obciach. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Popołudniu Filip doprowadził mnie do takiego szału, ze nawrzeszczałam na niego jak wariatka, zadałam karę, a później pół godziny płakałam bo ze mnie taka zła matka. Chromolone hormony....... :crazy:

dobrze, że mój tato przyjechał do mnie na weekend, będzie mi weselej. Przede mną ostatni zjazd na kursie. Jeszcze jutro zajęcia, a w niedzielę egzamin. Och jak dobrze, że to się już kończy......

Hejka, ja już po jazdach, pan instruktor na koniec powiedział że jest ze mnie zadowolony ;-)
no i super :-) gratulacje :-):-)

A wiecie że w plazie lada dzień będzie płatny parking:sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek::eek:wczoraj juz widziałyśmy szlabany i kasy
ano widziałam dzisiaj. Przerąbane. Dzięki za namiary na buty, dobrze że i u nas jest ccc bo my dziś w plazie nie łaziliśmy po sklepach. Zaszyłam się z moim M. u Gracyana na soczku i przeprowadziłam poważną rozmowę. :sorry::sorry:

Ja polecam coffee heaven na deptaku....
to ten sam co jest w plazie?

pz wiecie że zaczęłam już 7 miesiąc ciąży ??????????????
już?????? :szok::szok::szok::szok::szok: losie jak ten czas leci. Ja jeszcze w 6, ale zaczynam odczuwać panikę, jestem kompletnie nieprzygotowana na pojawienie się Antosia!!!! :szok::szok::szok: wszystkie ubranka nadal w piwnicy.....:szok::szok::szok:

aaa i wiecie co dzis widzialam??? cchyba nikt nie zgadnie:-D:-D jeden z sasiadów zapalil lampki Bozonarodzeniowe w ogrdzie:szok::szok::szok:
no coś ty???? i to jeszcze przed Świętem Zmarłych????:szok::szok::szok::szok:

Witajcie!
madzienka misia2010
dziękuję za życzonka dla Kubusia:-)
marta1981 dziękuję za wiadomość:tak:
martyna100 super wieści od lekarza:-)
madziara78 teraz to już tylko "z górki" będzie:tak:
talia gratuluję udanych zakupów!
karlita życzę dużo cierpliwości do papierów:tak: Mi niestety czasami nerwy puszczają jak czytam niektóre faktury:rofl2:
anaconda27 brawa dla małża:tak:
misia2010 a jak tam Cię przyjęli w pracy? W sumie pierwszy tydzień za Tobą prawie...
Cieszę się że spotkanie udane i szkoda mi że nie mogłam się wyrwać, ale mieliśmy gości.:-) Mam nadzieję że będą kolejne.
Ja dzisiaj znów cały dzień w biegu, dobrze że jutro już piątek ;-)Dzisiaj podniosła mi ciśnienie pani w PZU:wściekła/y:Niestety niektóre osoby tam pracujące zachowują się jakby tam siedziały za karę, na szczęście dyrektor oddziału super:-) W sobotę mamy imprezkę urodzinową więc jutro znów zakupy i szykowanie;-) Chyba rano skoczę na Elizówkę:happy: Miłej nocki:tak:

w pracy, że tak powiem ucieszyli się na mój widok:eek:jest mnóstwo zaległości no a tu kolejna para rąk do roboty...a jest jej tyle, że na dzień dobry mam zaległość i robotę nie do przerobienia:no::no::no::crazy::crazy::crazy:

Oczywiście że gotowe;-):tak:- aż swoich facetów od nich pogoniłam, na jutro mam robić z podrobami. W końcu to nie moja wina że moje wyroby tylku osobom smakują.
A na taki wózeczek poluję i go nie oddam nikomu:no: - niech mnie M zatłucze:-p:-p Coneco BASCO Pierre Cardin (1257998888) - Aukcje internetowe Allegro

fajowy wózio...daj znać, jak poszło polowanie:tak::tak:

Witam i ja :-):-):-)
Z rana na morfologie pobiegłam więc już nie zajrzałam ale widzę że mało mamusiek już wstało :-p:-p
Zimno jak diabli mimo że przez okno wydaje się całkiem co innego :crazy::crazy:
Marta wózka nie popuszczaj bo bardzo fajny, też mi się podoba :tak::tak::tak: Dobrze ze w ciąży nie jestem bo bym się z tobą licytowała :-p:-p
Antuanet ja to mam wrażenie ze większość pań pracujących w urzędach robi to za karę i z przymusu :angry::angry::angry:
Przyłączam sie do życzeń dla Kubusia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Misia ja też się cieszę że jutro weekend i trochę dłużej pośpię (mam przynajmniej taką nadzieję :-p:-p)
Madziarka powodzenia na dzisiejszych jazdach :tak::tak:

oj, zimno zimno...rano biegłam w zimowej kurtce,..a potem wracając się zgrzałam:angry::angry::angry:tylko patrzeć choroby po takiej pogodzie:crazy::crazy:

Witajcie!

Dziękuję Wam za śliczne życzenia dla mojego małego krasnoluda!!! Jesteście kochane...
marta1981 fajnie wygląda wózeczek:tak: Trzymam kciuki żeby był Wasz...
mandziula miłego weekendu u rodziców:-) Odpoczywaj po trudach tygodnia.
anaconda27 a kiedy masz wyniki? U mnie dziś rano był 1 stopień na termometrze, aż kurtkę zimową wyciągnęłam.
maltanka a będziecie tam nocować? Czy w nocy powrót do domu? Udanego weselicha, współczuję tylko tego pakowania...:tak: A Huert z Wami jedzie czy z babcią?
karlita a kiedy wracacie do Lublina?
fogia super że będziesz mogła zobaczyć męża:-) Życzę szczęśliwej podróży.
Ja już po porannych zakupach, kupiłam schabu i drobiu-wszystko świeżutkie więc super. Dobrze że ta Elizówka jest niedaleko nas;-) Biszkopty na tort upieczone, teraz biorę się za sernik marty;-) Ciekawe co mi z tego wyjdzie...
Mały już prawie zdrowy, ale ma wypić antybiotyk do końca butelki więc narazie nici ze spaceru. Teraz akurat śpi ale cały czas dzisiaj był grzeczny, siedział ze mną w kuchni. Jestem dumna z niego że tak chce mi pomagać:tak: Miłego dzionka:-)

jak serniczek?:-p

Hej ja właśnie wróciłam z plazy......
MAMUŚKI POSZUKUJĄCE BUTÓW DLA MALUCHÓW NA ZIMĘ...
JUŻ SĄ!!!! MY KUPILIŚMY W CCC...

jestem bardzo zadowolona....i cena super...

Jula chyba też bo biegała po sklepie i teraz biega w nich po domu:-D:-D:-D

a oto nasz buciki, ładne???

Zobacz załącznik 290430

śliczne buciki...za rok będę szukała takich samych;-);-)
a propos, gdzie można kupić fajne i niedrogie baleriny:sorry:stwierdziłam, że byłyby super do biegania w pracy...no i wygodne na zmianę:sorry:

witajcie
przepraszam we wczesniejszym poscie zapomnialam :zawstydzona/y: ale buciki madzienki mnie tak oszolomily:-D:-D
Poczytalam was ale nie dam rady juz dzis odpisac:sorry: dobranoc

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:sąsiad wyprzedził chyba nawet centra handlowe ze świętami:-D:-D:-D

jak dobrze, że w końcu piątek:-D:-D:-D
moja królewna marudzi w łóżeczku...ciekawe kiedy uśnie, skoro spała od 19 do 20:confused2::confused2::confused2::confused2:

Sienio niezły sąsiad... święta i prezenty mu się marzą :-)

O kurcze to muszę do lidla wyskoczyć :-) a ładne te kalendarze adwentowe?

Fogia ależ będziesz miała piękne oczy po tych płaczach :-) Przytulam mocnoooo....

Madzieńka nie obawiaj się... M znalazł ostatnie pudełko tych ciastolin po 6 pakowanych... rewelacja 6 za 20zł a w smyku miałam kupić 2 za 20zł :-):-D:tak:

Witam wieczorową porą...:-)
anaconda27 ja na początku ciąży tak ciągle spałam, budziłam się tylko na jedzenie i potrzeby fizjologiczne...
karlita fajne rzeczy pokupiłaś, a Gabi Ci nie dokucza jak chodzisz z nią po sklepach? Ale ten czas leci, dopiero pamiętam jak pisałaś że jesteś w ciąży...
sunday_ odpoczywaj przez weekend i nabieraj sił na kolejny tydzień;-)
madzienka super buciki dla Julki, Kuba już ma na zimę więc narazie nie kupuję.:tak:
sienio odpoczywaj i wyśpij się wreszcie!
fogia trzymam kciuki za egzamin niedzielny. A mi też coś dziś hormony szaleją, chyba zbliża mi się @:rofl2: Chce mi się jeść sama nie wiem czego...Odpoczywaj kochana po dzisiejszej wyprawie.:-)
misia2010 serniczek ładnie wyrósł, ale do jutra nie będę go wyjmowała z blachy żeby się nie rozleciał, niech spokojnie wystygnie...
madziara78 super że małż jeszcze załapał się na tę promocję, korzystny zakup.
A ja o 20 wróciłam z pracy:szok: Kuba był z tatusiem, normalnie nie poznałam mieszkania taki bałagan zrobili przez 4 godziny. Teraz już ogarnęłam się więc chwila na BB. Jutro mamy zapowiedzianych gości więc pewnie nie zajrzę tak więc życzę udanej soboty!

reklama
Madziarka uffff...ale ostatnie ja myślałam że może jutro jeszcze jedno dokupie...może jeszcze dołożą:eek::eek::eek:

Fogia kochana nie becz!!!!

Dzięki za miłe słówka o bucikach, ja jestem bardzo zadowolona z ich zakupu!!!!

Sienio ale masz fajnego sąsiada może mu się miesiące pomyliły...:sorry::sorry::laugh2::laugh2::laugh2:
lada dzień pewnie sklepy poobierają...

ach jak ja lubię klimat świat!!!!i pora pomyśleć o prezentach???macie jakies fajne pomysły???

nie wiem co jeszcze miałam Wam napisac:sorry::sorry::sorry:czekaja jeszcze na mnie koszule do prasowania, więc pożegnam sie DOBRANOC!!!!

Do góry