reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, brak natchnienia na pisanie ale czytam Was na bieżąco;-):tak:.
Fogia,
ja u tego ginka zawsze z terminami wypadałam na jego wyjazdy a potem wielkie zdziwienie, bo jak wrócił to ja jeszcze w 2- paku byłam:-p:-p - stara śpiewka o feriach:confused2::sorry::sorry:. Z resztą wczoraj spotkałam go na położnictwie:-p:tak::-) (byłam z dostawą do położnej) i do mnie z pytaniem KTO RODZI? Ja niewiele myśląc palnęłam że JA - NA WIOSNĘ:tak::-D:-D - chyba nie zajarzył :no::eek::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: - biedaczek:-D:-D.
Wczoraj po 2 godzinnej wizycie u klientki i szybkich zakupach z Olkiem w Tesco, padłam na pyszczek - nie wiem o której M poszedł spać:no:. Dziś też zalatany dzień i jutro znowu - ale daję radę.

reklama
I ja w końcu dotarłam....

Spotkanie jak zwykle udane, a jak udane to same zobaczcie, coś wam zostawiłam :ninja2:

Pisze i kasuje, pisze i kasuje...a co domyślcie się same...kto mnie zna wie co mogłabym tutaj napisać ale po co:eek::eek::eek::eek:brak słów:baffled:

Fogia super że wizyta udana, oszczędzaj sie ciężaroweczko nasza....

Marta dzięki za pw...i nie szalej z tymi zamówieniami...a jak pierożki zrobiłaś dla mnie???

Madziarka udanej jazdy jutro!!!!

Antuanet szkoda ze nie udało Ci się dołączyć do nas:-(udanych urodzinek....

Zmykam, spokojnej nocki

Witajcie nocną porą...

dziękuję dziewczyny za wspaniały wypad! Musimy to koniecznie powtórzyć... choć powiem Wam że moje dzieciaki czekały na mamę jak wróci od Cioci... :-) ponoć za nic nie chciały iść spać :)

Madzieńka ja też pisałam i kasowałam i pisałam aż wykasowałam :-)
...bo po co...

Marta powodzenia - zaciskam kciuki oby się tym razem udało...

no i nie wiem co miałam jeszcze napisać... wybaczcie...

idę robić dzieciakom inhalacje i spać... bo jutro z rana kolejne godziny napięcia przede mną ;-)

Dobrej nocki Wam życzę!!!

A Madzia idę jeszcze zajrzeć zobaczyć co nam zostawiłaś :-)

witam i ja zrana
wczoraj miałam okropny dzień i sił nie straczyło na BB:no::no:

madziaraka super że pierwsza jazda już za tobą, teraz to już łatwo będzie:tak::tak:

antuanet od nas równiez wszystkiego najlepszego dla Kubusia:tak:

fogia super że z Antosiem wszystko ok:tak::tak:

marta kareta dla malca super:tak::tak:

super że udało sie wam spotkać i pogadać chwilkę:tak::tak::tak:

i lece się do pracy zbierać, jak to dobrze że dziś piątek:tak::tak::tak: no i zaraz po pracy do rodziców jedziemy więc bedę dopiero w niedziele wieczorkiem, życzę więc udanego weekendu:tak::tak:

Witam i ja :-):-):-)
Z rana na morfologie pobiegłam więc już nie zajrzałam ale widzę że mało mamusiek już wstało :-p:-p
Zimno jak diabli mimo że przez okno wydaje się całkiem co innego :crazy::crazy:
Marta wózka nie popuszczaj bo bardzo fajny, też mi się podoba :tak::tak::tak: Dobrze ze w ciąży nie jestem bo bym się z tobą licytowała :-p:-p
Antuanet ja to mam wrażenie ze większość pań pracujących w urzędach robi to za karę i z przymusu :angry::angry::angry:
Przyłączam sie do życzeń dla Kubusia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Misia ja też się cieszę że jutro weekend i trochę dłużej pośpię (mam przynajmniej taką nadzieję :-p:-p)
Madziarka powodzenia na dzisiejszych jazdach :tak::tak:

reklama
heloł

czytałam trochę ale jakoś brak czasu na pisanie:sorry: na dworze zimno w domu młody marudzi, wczoraj wieczorem wyjęlam juz zimową kurtkę:eek:

jutro na wesele się wybieramy do Warszawy:baffled: wieczorem jedziemy już do rodziców,

lecę ogarnąc mieszkanie trochę bo przez te zabawki nie mam już gdzie chodzić nawet:happy:

antuanet buziaczki urodzinowe dla Kubusia

Ostatnia edycja:
Do góry