reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
jestem po pierwszej jeździe! Żyję i nie mam na sumieniu nikogo :) więc jest całkiem nieźle... :-)

Madzieńka jesteśmy więc umówione!!! Ale się cieszę!!!

Martyna super że wszystko wiesz! No i że Borys rośnie zdrowo!!!

Misia gratuluję awansu!!!

Talia oby zajęcia dały szybki rezultat!!!

No i sobie popisałam - Nela mi się obudziła... idę bo zaraz obudzi mi Jula...

reklama
Martyna super ze wyniki są dobre i z Boryskiem wszystko ok no i że ma szansę być ze stycznia (jak moja Gabi:-D)
Anaconda też bym się wściekła może idz bez numerka i Cię przyjmie ktos:baffled:

Gabi super zadowolona z zajęć flirtuje z fizjoterapeutami i masażystą:sorry: Bo najpierw ma masaż potem ćwiczenia.

Byłam też na zakupach w ciuchach i bardzo udane pokupiłam kilka fajnych ciuszków niuni i sobie bluzeczkę jak nowa:-)

to ja tak piorunem ;-)

kochane jak spotkanko ?? :-)
dzieki za telefon jesteście kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żałuję że nie ma mnie z Wami :-)

talia gratki dla Gabi :-)
mamy ten sam lezaczek jest REWELACYJNY!!!!

Martyna z tymi lekarzami uważaj, moje dwie koleżanki zostały odesłane z Jaczewskiego mimo że miały tam swoich lekarzy ... jedna wylądowała na Kraśnickich druga na Lubartowskiej

w obu przypadkach lekarzy nie było w szpitalu i nie mogły sie do nich dodzwonić ... obie akcje porodowe zaczęły sie przed czasem

ps ja mam dwie bezsenne noce za sobą.... ogólnie zaczynam sie stresowac w okresie jakim mogę rodzić czyli świeta - sylwester .... to zly czas na poród .... bo wszyscy lekarze wyjezdzaja na narty :-)

Spotkanie jak najbardziej udane mimo że główna organizatorka Martyna na nie nie przyszła :baffled::baffled:
Miło tak spotkać się w babskim gronie i poplotkować troszeczkę :-p:-p:-p
Mężuś też się sprawdził bo jak wróciłam to Maja już spała a dom był w miarę posprzątany :-p:-p - wniosek z tego taki ze częściej muszę takie wypady organizować :-D:-D:-D

Hej babeczki
zajrzałam do Was jeszcze tą późną wieczorową porą.

Wizyta u gin. przeszła spokojnie, wszystko jest ok., wszystko się tam na dole trzyma jak trzeba, Antonio też trzyma się jak należy. :-D Lekarz pozwolił mi pić słabą kawkę na to niskie ciśnienie. Co mnie zaskoczyło najbardziej to schudłam jeden kg. :szok::szok: Wiem, że to niewiele więc jakoś specjalnie się tym nie przejmuję. W pozostałym miesiącu przytyłam 3kg, teraz można uznać że nic ale i stresów było dużo i te problemy z żołądkiem. W sumie jestem 4 kg na plusie, to chyba nieźle jak na 6 miesiąc.

Martyna super, że u Ciebie też wszystko w porządku, a wagą się nie przejmuj. Borys się urodzi to szybko spalisz przy dzieciaczku. :tak:

ps ja mam dwie bezsenne noce za sobą.... ogólnie zaczynam sie stresowac w okresie jakim mogę rodzić czyli świeta - sylwester .... to zly czas na poród .... bo wszyscy lekarze wyjezdzaja na narty :-)
ej niunia spokojnie. Filipek jest z 3 stycznia i było wszystko ok. Ten początek stycznia to taki trochę gorący okres w szpitalach bo sporo pacjentek się pojawia z terminami świąteczno-sylwestrowymi. U mnie jest trochę gorzej bo mój termin przypada w sam środek ferii, a mój gin, już mnie uprzedzał, że w tym okresie będzie nieobecny. No ciekawe jak to wszystko wyjdzie.

Girlsy jak spotkanie?

witajcie,
ja znowu późnym wieczorkiem, gdy moja królewna usypia;-);-):-D:-D
=Madzienka;6098201]
Antuanet buziak urodzinowy dla Kubusia!!!!
Zobacz załącznik 289983
[/QUOTE]

dołączam się do życzen:tak::tak::tak:

Witajcie,
jestem po pierwszej jeździe! Żyję i nie mam na sumieniu nikogo :) więc jest całkiem nieźle... :-)

Madzieńka jesteśmy więc umówione!!! Ale się cieszę!!!

Martyna super że wszystko wiesz! No i że Borys rośnie zdrowo!!!

Misia gratuluję awansu!!!

Talia oby zajęcia dały szybki rezultat!!!

No i sobie popisałam - Nela mi się obudziła... idę bo zaraz obudzi mi Jula...

Brawo za odwagę i zdolności kierowcy;-):tak:

Spotkanie jak najbardziej udane mimo że główna organizatorka Martyna na nie nie przyszła :baffled::baffled:
Miło tak spotkać się w babskim gronie i poplotkować troszeczkę :-p:-p:-p
Mężuś też się sprawdził bo jak wróciłam to Maja już spała a dom był w miarę posprzątany :-p:-p - wniosek z tego taki ze częściej muszę takie wypady organizować :-D:-D:-D

super, że udało się spotkanko:tak::tak::tak:

Martyna nie ładnie:no::no::no::no::no::no::no:

ufff...w końcu jutro piątek...a potem będzie można nieco odespać;-):tak:no i przynajmniej dwa dni nie wychodzić w porannym przymrozku:baffled::baffled::baffled:

maltanka PW!
pozaznaczałam cytaty i tylko część mi pokazało.....wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
madzienka misia2010
dziękuję za życzonka dla Kubusia:-)
marta1981 dziękuję za wiadomość:tak:
martyna100 super wieści od lekarza:-)
madziara78 teraz to już tylko "z górki" będzie:tak:
talia gratuluję udanych zakupów!
karlita życzę dużo cierpliwości do papierów:tak: Mi niestety czasami nerwy puszczają jak czytam niektóre faktury:rofl2:
anaconda27 brawa dla małża:tak:
misia2010 a jak tam Cię przyjęli w pracy? W sumie pierwszy tydzień za Tobą prawie...
Cieszę się że spotkanie udane i szkoda mi że nie mogłam się wyrwać, ale mieliśmy gości.:-) Mam nadzieję że będą kolejne.
Ja dzisiaj znów cały dzień w biegu, dobrze że jutro już piątek ;-)Dzisiaj podniosła mi ciśnienie pani w PZU:wściekła/y:Niestety niektóre osoby tam pracujące zachowują się jakby tam siedziały za karę, na szczęście dyrektor oddziału super:-) W sobotę mamy imprezkę urodzinową więc jutro znów zakupy i szykowanie;-) Chyba rano skoczę na Elizówkę:happy: Miłej nocki:tak:

Do góry