Dzień dobry...my dzisiaj od rana gdzieś jeździmy..przy okazji byłam w Tesco....ciążowówki jakie są ładne i tanie(ok.30zl) kombinezony na Wasze maluchy
Julę właśnie położyłam spać, bo przed nami basenik dzisiaj;-):-):-):-)
i pora za jakiś obiad wziąć się...a tak mi się nie chce...co dzisiaj gotujecie???
Martynka ja też słuchałam wszystkich że Jula będzie długa(P ma 193cm), żeby nie kupować tych malutkich i po porodzie mama jeździła i kupowała mi te malutkie bo wszystko było dużo za duże a na dodatek śpiochy, body z tesco mają bardzo zawyżoną numeracje...Jula ma 22miesiące a nosi rozmiarówke 12-18 misiecy i jeszcze ma luz:-):-):-)
Wow....co za decyzja;-)super...idziesz do tej Moniki od Karlity???
Czyżby nastąpiły jakieś ruchy z praca???chwal się koleżanko!!!
I koniecznie pokaż pazurki...ale i tak pewnie jutro je zobacze;-);-);-)
Misia jak pierwszy dzień w pracy???
Anaconda sorki za te kropelki, jeszcze jak szłam na ten plac zabaw to pamiętałam i zdróweczka dla Mai
Biedroneczka a gdzie jest wrońska???chyba gdzies na bronowicach??
Super że trzydniówka za Wami!!!A jak raczka Ali???
Fogia ale pyszne śniadanko
Martyna dostęp do wątku zamkniętego dostaniesz na pewno, ale na to musi byc zgoda większości z dziewczyn....
I co z tym czwartkowym spotkaniem...ktoś jest chętny???
Karlitko baw się dobrze u teściów...będziemy tęsknic
Julę właśnie położyłam spać, bo przed nami basenik dzisiaj;-):-):-):-)
i pora za jakiś obiad wziąć się...a tak mi się nie chce...co dzisiaj gotujecie???
Martynka ja też słuchałam wszystkich że Jula będzie długa(P ma 193cm), żeby nie kupować tych malutkich i po porodzie mama jeździła i kupowała mi te malutkie bo wszystko było dużo za duże a na dodatek śpiochy, body z tesco mają bardzo zawyżoną numeracje...Jula ma 22miesiące a nosi rozmiarówke 12-18 misiecy i jeszcze ma luz:-):-):-)
mam dzisiaj wychodny wieczór....:-):-):-)
.... umówiłam się na pazurki:-):-):-)
Wow....co za decyzja;-)super...idziesz do tej Moniki od Karlity???
Czyżby nastąpiły jakieś ruchy z praca???chwal się koleżanko!!!
I koniecznie pokaż pazurki...ale i tak pewnie jutro je zobacze;-);-);-)
Misia jak pierwszy dzień w pracy???
Anaconda sorki za te kropelki, jeszcze jak szłam na ten plac zabaw to pamiętałam i zdróweczka dla Mai
Biedroneczka a gdzie jest wrońska???chyba gdzies na bronowicach??
Super że trzydniówka za Wami!!!A jak raczka Ali???
Fogia ale pyszne śniadanko
Martyna dostęp do wątku zamkniętego dostaniesz na pewno, ale na to musi byc zgoda większości z dziewczyn....
I co z tym czwartkowym spotkaniem...ktoś jest chętny???
Karlitko baw się dobrze u teściów...będziemy tęsknic