reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam z rana

madzienkau nas niestety nie da się MIkoąjaprzestawć bo musiałabm go o 6 chyba budzić a potem by mi o 19 padał sapć, no ale zadzwonię tam pod koniec miesiąca, robi się zimno to może iektórzy rzodzice zrezygnują:tak:

misia super że pierwszy dzień w pracy udany, brawa dla Naltalki, dzilena dziewczynka i oby oczka sie szybko wygoiły:tak::tak::tak:

asienka wytzrymasz bez małego, zobaczysz jak ci szybko czas zleci i bedziesz już w domku:tak::tak:

biedronka zdrówka dla Ali niech się rączka goi:tak::tak::tak:

i znowy do pracy muszę się zbierać w dodatku musze wczesniej jechac bo zamknęli nam jeden parking i tak koło 8 jak się studenty zjada too juz nie ma gdzie zaparkować:no::no::no::no: tak więc uciekam
i zyczę miłego dnia:tak::tak::tak:

reklama
Martynka ja też słuchałam wszystkich że Jula będzie długa(P ma 193cm), żeby nie kupować tych malutkich i po porodzie mama jeździła i kupowała mi te malutkie bo wszystko było dużo za duże :sorry::sorry::sorry::sorry: a na dodatek śpiochy, body z tesco mają bardzo zawyżoną numeracje...Jula ma 22miesiące a nosi rozmiarówke 12-18 misiecy i jeszcze ma luz:-):-):-)
Martyna dostęp do wątku zamkniętego dostaniesz na pewno, ale na to musi byc zgoda większości z dziewczyn....
I co z tym czwartkowym spotkaniem...ktoś jest chętny???
Sama nie wiem jak z tymi ubrankami, ale już wziełam to jedno większe iz obaczymy, mam za to dużo malutkich od siostry. Myślę że też z chłopcami jest inaczej, dziewczynki sa drobniejsze:-)
Czekam na ten dzień jak Wasze grono mnie przyjmie:-D:-D:-DBrzmi jak sekta, dzidziusiowa sekta hahahaha:-):-):-)
Sama nie wiem co z czwartkowym, szkoda że tak mało mamusiek może wyjść:-(

Madzienka ja raczej nie dam rady bo nie mam z kim dziecka zostawic, bo mam rodzicow 15km od lbn a tesciow 70 a M w domu bedzie najwczesniej po 19 :-( Szkoda bo w posiedzialabym sobie w spokoju bez dzieciaczkow!!!:-(
szkooodaaa...:-(ale co się odwlecze to nie uciecze:tak::tak:;-);-)

Zobaczcie jakie dwie fotki mi dzisiaj grudnióweczka wyszperała i porównała...ach te moje kochane grudnióweczki...
Fajna fotka, i jaka mamunia z córeczką podbne!!:-):-)

co do spotkania to ja tez nie dam rady:no::no::no: niestety:no::no:
szkoda szkoda:-(

misia2010 super, ze powrót do pracy był spokojny:)I że niunia taka dzielna!!Oby tak dalej!!:tak::-):-):-)

Hej dziewczynki!!Ależ piękny poranek, słonko wdziera się do domeczku:-)
Wczoraj mało mnie było, bo byłam nakręcona na porządki, reorganizowałam półki w kuchni, prałam kołdrę, bo piękna pogoda to mi super na wietrze wyschła i pachnie teraz pięknie:-)
A dziś przyjedzie kurier do nas ze stołem krzesłami i ławą taki zestaw jak na zdjęciu, wszystko do skręcenia więc będziemy z M dziś skręcali, i już będzie wnętrze inaczej wyglądało:-)
W czwartek mam wizytę u gin, mam zamiar omówić już sprawy porodu, znieczulenia, położnej...no i jak to z tym Staszicem będzie....
Muszę zjeść Danio bo mój synek wariuje w brzuszku:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia lejdis!!!

Witam i ja :-):-):-)
Maja zastrajkowała dzisiaj i nie chciała pójść do przedszkola więc zostawiłam ją w domu :tak::tak::tak: no i teraz jakoś muszę nam zorganizować ten dzień :sorry::sorry::sorry:
Wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć bo z Mają naszyjniki robiłyśmy :-D:-D a potem wiadomo - poniedziałkowe seriale :-p:-p:-p
Misia widzisz nie było czym się stresować :tak::tak::tak:
Asienka dasz radę, studia to nie praca i krócej i więcej wolnego :tak::tak::tak:
Madzienka świetne te wasze zdjęcia z Juleczką :tak::tak: - pamiątka na lata jak się patrzy :tak::tak::tak:

witam od rana

misia: super, ze Natalka tak dzielnie zniosla rozstanie. Mam nadzieje, ze Filip tez zniesie.

mandziula: cos wiem o tych parkingach :no: kosmos. A jak Mikolaj znosi rozstania z Toba?

martyna: Filip byl dlugi jak sie urodzil 55 cm, a wszystkie ciuszki byly za duze. Noworodek jest caly czas skurczony i zanim sie wyprostuje to dlugie nogawki bardzo mu sie plącza. Musialam na biegu szukac mniejszych rzeczy. Bedziesz rodzila na Staszica?

anaconda: dzieki za slowa wsparcia. Masz racje, ze to nie bite 8 h.

sunday: mojemu Maksia podrzuc i tak bedzie siedzial z Filipkiem. Niech sie wprawia z dwojka.:-):-):-)

Ostatnia edycja:
heloł

wczoraj jak wróciłam z pazurków zaczęly się seriale i już nie chciało mi się włąłczać komputera

madzienka pazurki ok, nie powiem lepiej się czuję, ale nie moje:-p jest mi nie wygodnie i nie mogę pisać na komputerze:-p albo się przzwyczaję, alboo zdejmę:-D

młody rysuje a ja z kawką, muszę kuchnię ogarnąć, ... ale tak mi się nie chce

przeleciałam tylko pobierznie

misia to fajnie, że pierwszy dzień w pracy lajtowy i Natalka dzielnie się spisała
sienio ale bez przesady żeby nie spać w ogóle w dzień w tym wieku:szok:

nie pamiętam więcej i mam lenia i nie nadrabiam:-p

Witam i ja :)

moje dzieci w placówkach opiekuńczo-wychowawczych :) więc teraz trochę relaksu czyli BB

dołączam do życzeń urodzinkowych :)

wczoraj nie miałam dobrego dnia oblałam 3 podejście do prawka , i nie jestem już taka pewna czy je kiedykolwiek zdam :(
teraz muszę wykupić kolejne 5 h jazd i strasznie szkoda mi tej kaski bo miałam plany jesiennych zakupów ubraniowych ech

no szkoda mi się teraz poddać jak już tyle kasy w to włożyłam , ale przerażają mnie historie jak ludzie po 12 razy próbują i nic
założyłam sobie że próbuję jeszcze max 3 razy a potem to chyba bez prawka będę jeździć

martyna: Filip byl dlugi jak sie urodzil 55 cm, a wszystkie ciuszki byly za duze. Noworodek jest caly czas skurczony i zanim sie wyprostuje to dlugie nogawki bardzo mu sie plącza. Musialam na biegu szukac mniejszych rzeczy. Bedziesz rodzila na Staszica?
sunday: mojemu Maksia podrzuc i tak bedzie siedzial z Filipkiem. Niech sie wprawia z dwojka.:-):-):-)

Hmm..sama nie wiem jak to jest z tymi ciuszkami, mam różne rozmiary poprostu:)
Chcę rodzić na Staszica bo moja lekarka stamtąd jest,jest fajna i mówi że jeśli chodzi o znieczulenie zewnatrz oponowe to mogę załatwić anestezjologa i dostac to znieczulenie...
Asienka ty w czwartek chętna na wyjcie?

reklama
hello hello :-)
pozdrawiam z Opola :-)

misia świetnie że Natalka sobie poradziła z pierwszym dniem mamy w pracy dzielna dziewczynka :) i z Natki i mamusi :-)
wszystkiego NAJ NAJ z okazji urodzinek :-)

BASIA nie poddawaj się!!!!!

maltanka a jakie masz pazurki ?? może są za długie ?? żel?? akryl ?? tips ??
ja tam się głupio czuję ze swoimi naturalnymi heheh i to malowanie .... a tak zakładasz na 3-4 tyg i masz spokój

kurcze muszę spadać
moze później uda mi sie zajrzeć :*

Do góry